Sulejman Veličanstveni

E Bonzita sad mi molim te, reci istinu. Jel tako da je Hurem Bajazitova majka? Ne mogu sa kevom da izadjem na kraj.

Sad moja kratka analiza likova:

Suljo - No comment, taj glumac me iritira. Mozda je dobar u ulozi istorijske licnosti, ali meni nit smrdi nit mirise.

Hurem - Poput kameleona. Cas nezna, cas gruba, cas strpljiva, pa nestrpljiva, itd... Lik sa najvise transformacija :)

Nigar Kalfa - Samo cu reci da je obozavam. Odana, povucena i pametna osoba, ne voli da zabada nos gde mu nije mesto.

Jeste majka Bajazitu, ali ne onom koji je nasledio Murata. :lol:
Doduše, u Osmanskoj dinastiji je bilo dosta njih koji su se zvali Bajazit. :lol:

Što se mene tiče... Suljo odlično glumi, tj. Halit. Baš mu leži uloga i razumem taj njegov fazon "nit smrdi nit miriše".
Ne može da bude nežan, fin i sve ostalo kad je sultan, autoritet, narod mora da ga poštuje i da ga se plaši. Vlada državam prostranim na 3 kontinenta.
Hurem mi je u većini slučajeva mnogo simpatična.
Nigar... mislim da sam već mnogo puta rekla da mi je jedna od omiljenih, a Zumbul ubedljivo zauzima prvo mesto. :D

Meni je Zumbul toliko simpatican,obozavam ga...Moj omiljeni lik u celoj seriji... Najbolji je kad ih ispravlja u izgovoru imena: " Zuklum aga. Jezik ti otpao" :hahaha1: Nego sinoc gledam seriju,i zapitam se,ona likusa sto je stalno sa Mahridevran(valjda sam dobro napisala) ko da je na neki nacin zaljubljena u nju...Nemojte pogresno da me shvatite,ali imam tako neki osecaj :think:

Gulšah je luda u bukvalnom smislu te reči. Ona više želi da smakne Hurem nego što to želi Mahidevran. :lol:
E, sad, da je Gulšah zaljubljena u Mahidevran... x) Ne verujem. Rekla bih da su Turci među poslednjima kad je u pitanju prikazivanje ljubavi žene prema ženi ili muškarca prema muškarcu.
Čak i da jeste tako bilo po istorijskim činjenicama, to se ne bi prikazalo u seriji.

Serenay-Sarikaya-Vogue-Turkey-January-2011-1.jpg

Serenay mi je preslatka,ona je igrala u onoj seriji gde je glavnu ulogu imala Emina Jahović,msm da se zvala "Polje lala"
:)

Pa pazite, Ibrahim zna da Zumbul nesto mora znati vise od njega s obzirom da se krece po haremu.. Svaku info koju pokupi od Zumbula ce verovatno preneti Sulji kao da je on to sve saznao.. U stvari, nesposoban je da nadje ubicu i onda jednostavno natera ostale da to urade umesto njega i onda se on kao k..ci.. I mene vala nervira!!!
Nego ono sto mi je danas palo na pamet i jedva sam cekao da vam kazem ovde - da li ste skontali, posle ovoliko epizoda da NIKO NE PUSI!!!!!!!?????? Dakle, duvanskog dima nema nigde, toliko o tome da oni 'puse kao turci'!!! :)

Pa pazite, Ibrahim zna da Zumbul nesto mora znati vise od njega s obzirom da se krece po haremu.. Svaku info koju pokupi od Zumbula ce verovatno preneti Sulji kao da je on to sve saznao.. U stvari, nesposoban je da nadje ubicu i onda jednostavno natera ostale da to urade umesto njega i onda se on kao k..ci.. I mene vala nervira!!! )
pa kako drugacije da sazna ko je ubica nego da ide redom i ispituje?
on je tu nadredjeni naravno da treba sve njemu da prenesu

Back