Pa kao sto tv prva secka jednu epizodu na 2,verovatno i ta neka njihova televizija koja prikazuje Sulju isto radi...Kao sa serijom kad lisce pada,u originalu imalo 174 ep. a ovi nasi napravili oko 350...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kao sto tv prva secka jednu epizodu na 2,verovatno i ta neka njihova televizija koja prikazuje Sulju isto radi...Kao sa serijom kad lisce pada,u originalu imalo 174 ep. a ovi nasi napravili oko 350...![]()
Sto sam se pogresno izjasnio za Bali Beya
Sad mi bas bezveze...
E, vala, što se prve tiče, ja stekla utisak da je seckaju i na 3 dela.
Stvarno preteruju i smaraju...
Ma da ne mislis da sam neki gejcina, zato... Mislim da nije strasno da i momci imaju omiljenog glumca...![]()
Zaneli se oko tog seckanja pa se ispalise pre neko vece... pustise i odjavnu spicu u sred epizode, pa jovo nanovo opet pocetak....
Svako treba da ima omiljenog glumca.![]()
Hvala ti na razumevanju. Jesi li videla juce ludacu Hurem kako je pustila sebi krv? Najezih se![]()
o.O
Kako 63. kad se u Turskoj emitovala tek 56. epizoda sad u sredu?
E to smo moja mama i ja komentarisale...Sva je nikakva...A ona njena izjava:"Nisam otisla kod sultana,nisam postala kraljica" ili kako je vec rekla...E nece moci to tako, ne da Hurem...Kako me nerviraju ovi sa Prve, krajnji neprofesionalizam. Koliko misle da nastave sa ovolikim seckanjem serije? Ako ovako nastave, gledacemo seriju isto toliko dugo kao i KLP.
Da li je i vama robinja Tanja nikako gradjena?
http://www.dodaj.rs/?2u/BS/1ufHUZL2/kseniakamkina00130247399.jpg
Hvala ti na razumevanju. Jesi li videla juce ludacu Hurem kako je pustila sebi krv? Najezih se![]()
Što je najčudnije Picolina, kako to da su Tanju odmah odveli Sulji da provede noć sa njim, a kada je Hurem u prvim epizodama došla, igrala mu je trbušni ples i tako ga osvojila, a ova Ruskinja pala ko sa neba pa u rebra
Moraće dosta da se potrudi, nije Suljo baš toliko dostupan kao na tacni![]()
Da. Mislim 63. epizoda. Zato ne mogu da ucestvujem u komentarisanju, da se ne izlanem previse.![]()
. malo si se zabrojalamodesti, epizoda sa vencanjem Hurem i Sulejmana je negde 40tih epizoda..
E Bonzita sad mi molim te, reci istinu. Jel tako da je Hurem Bajazitova majka? Ne mogu sa kevom da izadjem na kraj.
Sad moja kratka analiza likova:
Suljo - No comment, taj glumac me iritira. Mozda je dobar u ulozi istorijske licnosti, ali meni nit smrdi nit mirise.
Hurem - Poput kameleona. Cas nezna, cas gruba, cas strpljiva, pa nestrpljiva, itd... Lik sa najvise transformacija
Nigar Kalfa - Samo cu reci da je obozavam. Odana, povucena i pametna osoba, ne voli da zabada nos gde mu nije mesto.