Sulejman Veličanstveni

Ma da ne mislis da sam neki gejcina, zato... Mislim da nije strasno da i momci imaju omiljenog glumca... :D

Nemam ja ništa protiv gejeva. Svako treba da ima omiljenog glumca. :)

Zaneli se oko tog seckanja pa se ispalise pre neko vece... pustise i odjavnu spicu u sred epizode, pa jovo nanovo opet pocetak....

Tad smo se i majka i ja uplašile da se nije završila epizoda. :lol:

Kako me nerviraju ovi sa Prve, krajnji neprofesionalizam. Koliko misle da nastave sa ovolikim seckanjem serije? Ako ovako nastave, gledacemo seriju isto toliko dugo kao i KLP.:dash:

Da li je i vama robinja Tanja nikako gradjena?:hahaha:

Poslednja izmena:
Kako me nerviraju ovi sa Prve, krajnji neprofesionalizam. Koliko misle da nastave sa ovolikim seckanjem serije? Ako ovako nastave, gledacemo seriju isto toliko dugo kao i KLP.:dash:

Da li je i vama robinja Tanja nikako gradjena?:hahaha:
http://www.dodaj.rs/?2u/BS/1ufHUZL2/kseniakamkina00130247399.jpg
E to smo moja mama i ja komentarisale...Sva je nikakva...A ona njena izjava:"Nisam otisla kod sultana,nisam postala kraljica" ili kako je vec rekla...E nece moci to tako, ne da Hurem... :rotf:

Što je najčudnije Picolina, kako to da su Tanju odmah odveli Sulji da provede noć sa njim, a kada je Hurem u prvim epizodama došla, igrala mu je trbušni ples i tako ga osvojila, a ova Ruskinja pala ko sa neba pa u rebra:confused:

Moraće dosta da se potrudi, nije Suljo baš toliko dostupan kao na tacni :D

Hvala ti na razumevanju. Jesi li videla juce ludacu Hurem kako je pustila sebi krv? Najezih se:cool:

Jao, strašno... Ja čak mislim da ona pored tog besa i navodnog bola koji oseća zbog ljubavi, bla bla... ona možda čak nije ni osetila taj bol u ruci dok Sulejman nije krenuo da uzme nož. :lol:
A svi u seriji kažu da je nadrljala, a ja baš i ne mislim tako. Nije ona uopšte glupa. Zna ona kako se može manipulisati Suljom. :cool:

Što je najčudnije Picolina, kako to da su Tanju odmah odveli Sulji da provede noć sa njim, a kada je Hurem u prvim epizodama došla, igrala mu je trbušni ples i tako ga osvojila, a ova Ruskinja pala ko sa neba pa u rebra:confused:

Moraće dosta da se potrudi, nije Suljo baš toliko dostupan kao na tacni :D

Pa ona je speciajalno za Sulju poslata. Hurem je došla kao i sve druge robije. ;)

Btw, uopšte mi se ne sviđa Tanja. Glupa je k'o točak. :lol: Otići će ona brzo.

Ono sto je meni uzasno posmatrajuci Sulejmana je to sto imam utisak da njemu niko ziv ne moze verovati. Ja mislim da bi on i rodjenu majku obezglavio kada bi mu nesto zucnula pogresno. Dakle on kao voli Hurem (duso moja, zivote moj bla bla bla)a ovamo se izdrao na nju kao 'kako ovako upadas kod mene', 'poigravas se mojim strpljenjem'... Dakle, da sam ja tamo, NIKADA ne bih sa njim bio nacisto jer ja mislim da bi on i najrodjenije ubio ako zatreba (po istorijskim podacima, ubija Mustafu).. Mislio sam cak i da ce Bejhan da udavi kada joj je rekao da joj je ubi muza..tako ju je scepao, reko ode i ovoj glava..

E Bonzita sad mi molim te, reci istinu. Jel tako da je Hurem Bajazitova majka? Ne mogu sa kevom da izadjem na kraj.

Sad moja kratka analiza likova:

Suljo - No comment, taj glumac me iritira. Mozda je dobar u ulozi istorijske licnosti, ali meni nit smrdi nit mirise.

Hurem - Poput kameleona. Cas nezna, cas gruba, cas strpljiva, pa nestrpljiva, itd... Lik sa najvise transformacija :)

Nigar Kalfa - Samo cu reci da je obozavam. Odana, povucena i pametna osoba, ne voli da zabada nos gde mu nije mesto.

Poslednja izmena:
E Bonzita sad mi molim te, reci istinu. Jel tako da je Hurem Bajazitova majka? Ne mogu sa kevom da izadjem na kraj.

Sad moja kratka analiza likova:
Suljo - No comment, taj glumac me iritira. Mozda je dobar u ulozi istorijske licnosti, ali meni nit smrdi nit mirise.
Hurem - Poput kameleona. Cas nezna, cas gruba, cas strpljiva, pa nestrpljiva, itd... Lik sa najvise transformacija :)
Nigar Kalfa - Samo cu reci da je obozavam. Odana, povucena i pametna osoba, ne voli da zabada nos gde mu nije mesto.

Jeste!
Mislim da je buduca 'baka' u nekom svom opsirnom postu sve objasnila. Vrati se unazad malo.

Back