goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Pa i ti voliš Slobu i Staljina pa nikom ništaOvo je sramota da mi se 5 poruka obrise,jer govorim da je veci deo naroda zaposeo sejtan,moderatori vole Sulejmana, koji je srbe na kolac nabijao,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ti voliš Slobu i Staljina pa nikom ništaOvo je sramota da mi se 5 poruka obrise,jer govorim da je veci deo naroda zaposeo sejtan,moderatori vole Sulejmana, koji je srbe na kolac nabijao,
ТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЕДИ СА ОВИМ! Цеца није убијала Турке и мучила их као они нас! Ово је султан који је убијао и клао Србе, набијао им ексере под нокте, набијао их на колац, вадио очи, ломио руке и ноге, крао Православну децу! а вамо у серији, колико сам чуо хуманитарац... То само код нас може....
Cekaj, jesi li ti bas siguran da je to bilo za vreme sultana Sulejmana. Sultana Sulejmana koji je govorio srpski jezik, cija je desna ruka - veliki vezir bio Srbin, a brat velikog vezira ni manje ni vise nego patrijarh srpski. Sulejmana, koji je posle 115 godina obnovio Pecku patrijarsiju, dao joj nezavisnost i ista prava kao i Vaseljenskoj patrijarsiji. Je l' mislis da su se bas u njegovo vreme desavale najgore stvari po Srbiju ili je to bilo najbolje vreme za Srbiju u 500 godina Turske vladavine.
A sto se tice ovog sto si naveo. Pa to su i mnogo gore od toga Srbima radili Hrvati, Nemci, Austrijanci, Madjari, Amerikanci, Englezi i ostala bratija. I to ne pre 500 godina, nego pre 10-20 godina i u dva svetska rata. A ti sad lepo meni objasni kako ti onda smeta turska serija, a ne smeta ti da ides u Hrvatsku na more, jedes bajaderu, zivotinjsko carstvo i cokoladicu bananicu, gledas americke i engleske filmove i serije, kupujes hranu u Madjarskoj, ides u Bec da vidis Senbrun...
Al' su je kupili Hrvati.![]()
pojavio se i veliki mustafa. ne znam zašto, ali mi deluje jako antipatično. kao i ona robinja fatma, koja će biti njegova miljenica. novi zapleti u haremu
Svi isti,samo Mustafa naglo ostario...Meni se čini da su izabrali malo starijeg glumca,nego što bi Mustafa trebao da ima godina tada...I da,nekako nije simpatičan...
![]()
Jel' zna neko da li se Bali Beg vraca u trecoj sezoni,da znam da li da pocinjem da gledam ili ne?Videla sam da se Ajbige pojavila vec u prvoj epizodi trece sezone,pa sam se ponadala![]()
Nije to Ajbige. To je ona iz Ezela, lici malo na Ajbige. Ali je Ajbige mnogo lepsa i simpaticnija.
Nema ni Bali Bega za sada do 71-ve epizode. A ni Bred Pita.![]()
Dragi fanovi Sulejmana Necastivog, pardon Velicanstvenog,
Preci Vam se u grobu prevrcu! Pa dobro ljudi, da li ste vi imali casove istorije kroz osnovnu skolu (necu da pricam o srednjoj)! Da li ste svesni da za Srbiju, jun 1389. godine predstalja katanac na bilo kakav razvoj kulture, prosvetiteljstva, napretka...svega sto je dobro. Dok se svet razvijao i prelazio iz mracnog srednjeg veka u period reneseanse, slikao, pevao, vajao, pisao, otkrivao novi svet, Srbija je presla u jos mracnije doba. Doba robstva pod Turcima! Doba kada su otimana deca, devojke i zene silovane, muskarci ubijani, crkve rusene i paljene, a o slobodi i pravednosti ste mogli da pricate samo kada ste nabijeni na "neomasceni" kolac!
Da li vi znate da je citava zapadna evropa imala napravljene puteve od kocke, dok su Turci gacali po blatistu i to isto blatiste doneli u Srbiju. Pa i one puteve koje su nam jos Rimljani napravili su unistili, jer ih nisu odrzavali. Tesi me jedino cinjenica, da su ih ionako unazadjene, Turke sredili Janicari, koji su postali toliko jaki protivnici modernizacije (vojne), da je turska ostala na vrlo niskom tehnoloskom nivou u odnosu na ostatak sveta. Ne kasnimo mi za svetom 20 godina, mi smo 600 godina iza svih. Pa Angola ima bolji standard od nas!
Nemam nista protiv da gledate turske boze (Ezeli, Seherezade, Violine, truc bruc...) na Prvoj Turskoj, pardon, srpskoj, televiziji ali ne pricajte u Sulji kao o velicanstvenom!
Bon Voyage
p.s. verujem da svako ima pravo na svoje misljenje. Vi ste vase rekli, valjda i mi protivnici velicanja Sulje imamo pravo da kazemo sta mislimo, bez da nas odmah lincuju.