Sta sam imala reci o Sulji Velicanstvenom- rekla sam, mnogi se nisu slozili i ja sam odustala. Neka gleda ko sta voli, ali jedno stoji, postovana, urpavo ovakav recnik i ovakvi komentari govore o profilu prosecnog gledaoca Sulje.
Gledala sam "Kad lisce pada" i "Izgubljenu cast" cije emitovanje su prekinuli bez pardona. Rekose nije gledana(lazu) nema glamura, silovana devoka u seriji naravno i njena borba da krivce kazni i svoj zivot unormali koliio je moguce, nije zanimljiva kao tamo neka (uzgred, veoma ruzna Hurem) i harem i ko ce koga, ko koju i sl.
Koja je poruka ove serije?
Sulja je (bio) papucar, zenskaros, gluperda koji se spusta na nivo haremskih traceva i ponekad samo cujemo da govori o klanju "nevernika", zauzimaju i otimanju teritorija, pokoravanju drugih naroda, globe, otimanja zena i sl. Mislim da ni Turci nisu zadovoljni ovim Suljom, U Makedoniji su turske serije zabranjene (ili samo Sulja, nisam sigurna), a to da Turcima ni danas nismo mili, govori cinjenica da su glasom TURSKOG sudije u Hagu, oslobodjeni hrvatski generali za "Oluju" i sve srpske golgote u gradjanskom ratu.
Turcin je glasao da nije kriv, pa nazdravlje gledanje Sulje Olujnog,
P.S. Za recnik bi ti meni bila banovana, ali, to je tvoje ogledalo, ne moras ni da ga brises, za nepun sat bi ponovo bilo- prljavo!!!
P.S. 2. Nisam znala da se teme otvaraju zbog onih koji hvale, nego i onih koji kritikuju, i gde pise da na jednoj temi moraju da ucestvuju samo oni koji se slazu, ne i oni koji imaju primedbi? GDE u PRAVILINIKU KRSTARICE postoji ta "klauzula", a?