Сукоб пратње премијера Ђура Мацута и пратње кабинета председника Србије на путу ка Нишу. Сузана Васиљевић излази из аута и виче: "Сад ћу да му ј***м м

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.142
...

Sukob unutar klana...:super:

Navijajmo za obe strane :hej:

Сукоб пратње премијера Ђура Мацута и пратње кабинета председника Србије на путу ка Нишу. Сузана Васиљевић излази из аута и виче: "Сад ћу да му ј***м матер"
http://www.nspm.rs/hronika/n1-sukob...-iz-auta-i-vice-sad-cu-da-mu-j***m-mater.html

...
gofna bahata

A vi kakoTe :D

Milfara Suzi je malo nervozna, mora da su joj se tangice malo previše uvukle u guzu. :d

CoX_HLPWEAIVbrm.jpg

A i kako je kompromitujuci snimak od Suze dospeo do opozicionara Srdjana Milivojevica... :think:
po patriotskoj liniji
Suzi i Srdjan ruse Vucica? :eek::eek::eek:
Drzavni udar sa zadnjeg sediata? :eek::eek::eek:

:dontunderstand:

...
ja razumem, ipak nije nam svima po volji bas potomak austroygarskih vojnika macuta koji su nas ubijali, tako da sam na suzinoj strani, sprva nisam znao ko je u pitanju, i mislio sam lokalni protiv prestonickih.. super se ova carka namestila, podrska vasiljevickoj

da se resimo strane vojske i macuta koji se na DAN POBEDE WW2 KLANJA AUSTROUGARSKIM PRECIMA KAO NEZNANIM JUNACIMA IZ WW1, pa cemo posle lako mi izmedju sebe da se obracunamo

znaci, dajte da srusimo macuta, koji ce nam on djavo ako se klanja pretku koji je vojevao za austrougare? msm samo se brukamo, ako smo srbi? ILI MOZDA NISMO?

Poslednja izmena:
A ta gospođa je 100/100 srcem i dušom SNS-ovka?
Ne da je nekk sumnjiv lik poput Brnabe ili Milice Zmijice?

Dobra je Suzi...znas da je brinula da Vucko ne popije previse...onda kad mu je otimala case vina na Sajmu vina...pošto se olešio...

Jos je imala "francusku obradu"..., kada je za decka imala francuskog obavestajca...znas vec za onu fotku kad joj opipava butine bese...

...

Back