Ako neko vidi Premijera Ðuru Macuta...

Ko je bolje obavljao/obavlja svoju funkciju?

• Ukupno glasova
    2

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
....

(Autorski osvrt na jake...politicke licnosti...)

Eh kako brzo zaboravismo ko nam je Premijer...

Kad svaki dan promovisu DJ Informera kao Premijera..., sa njegovim Kolegijumom kao Vladom...po cijim prijavama cak i policija postupa...

Ali ljudi...setite se...
Premijer nam je na slovo na slovo Ð !
Daaa, Ðura!

Jeste da je mrtva trka da li je bolji on kao Premijer ili Radojčić kao doskorašnji Gradonačelnik...

Uglavnom...
Otkako mu Suzana isprepada obezbedjenje...od Ðure ni traga ni glasa...

Ðuro, javi se...u drzavi ti je skoro pa vanredno stanje...a ono...ti si kao Premijer...
Nemo' da se ustručavaš...

P.S.
A možda....je Ðuro u blokadi ?! 😯😯😯

...

Jesi li slušao govor rektora Đokića? :hahaha: :per:
Konačno jedan pravi vođa kakav je potreban drugosrbijancima...:hahaha::hahaha:

Smušenije stvorenje nismo odavno imali na političkoj sceni Srbije
Čak i Ćuta bi to bolje odradio.
rektora Đokicu je postavio za rektora SNS...čovek je ćaci originale...univerzitetski profesor a morao da čita govor na skupu..

Mozda je i mup-u citao iskaz i poslije bio docekan s ovacijama svojih studenata.
Prof Mirovic, Lompar i mnoogiii mogu tako nesto samo sanjati
mutan mi je lik taj Đokić...zna se da je kao arhitekta dobijao pare za projektovanje Beograda na vodi...mislim da ne možeš to ako nisi njihov kadar...osim toga kažu da su ga postavili nelegalnom smenom pređašnje rektorke koja se zamerila režimu...ne sviđa mi se ni što je onako tunjav i nemušt....pregovara non stop sa drugom Ćurom a nikom ne podnose izveštaj ni on ni Ćuro...ako on bude prvi na studentskoj listi mislim da neću glasati za njih..takođe neću glasati za njih ako useru listu nekim liberašima...

Back