Сукоб пратње премијера Ђура Мацута и пратње кабинета председника Србије на путу ка Нишу. Сузана Васиљевић излази из аута и виче: "Сад ћу да му ј***м м

Dobra je Suzi...znas da je brinula da Vucko ne popije previse...onda kad mu je otimala case vina na Sajmu vina...
😡

A to je ta znači... harpija...

Ne volim žene koje su protiv osnovnih ljudskih sloboda kao što su pravo na alkoholiziranje i drogiranje.

Da je tamo bila Stašica, sigurno mu ne bi otimala čašu iz ruke, pa po cijenu toga da mu se i zlo dogodi.
Moglo se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy dogoditi da padne, slomi nogu, nedajbože još nešto gore, MEĐUTIM... ispoštovao je svaki vinski štand, svakog domaćina.
E vidiš, to je neustrašiv vođa, kao kada je Gandalf stao pred Balroga i rekao mu da neće proći, tako je i Председник Републике Србије, Господин Председник Александap Вучић, obećao da nijedna ponuđena čaša neće ostati neispijena, pa sve po cijenu toga da završi u alkoholnoj komi.

Kako moćno ovo zvuči na Japanskom...

🇯🇵

Sad bar znamo zasto ja nisam u vladi....
Zamisli da se neko zaebe i pocne da se dere na mene....
I sto je jos gore da ne stane na prvi zuti.....
Bolje i za njih i za mene da se ne mesam sa takvima...
Mislis da u krimi svetu , osim 90tih kad je seljacina iz istog miljeao SNS SPS Arkan sirio nekulturu, smes da se ponasas drsko ako si medju bosovima....
Pa nije cilj bosu da zagine od budale, nego da se penzionise....

Samo to je signal da ce uskoro poceti ponovo hranjenje krokodila po Ritopeku.....meni je to malo cudno zato sto znam da u Srbiji mozes da dodjes do svakoga, tj ako hoces mozes svakog da smaknes, pa mi bas i nije jasno kako se tako bez nekog veceg razloga qurce....

Ja ću da vam kažem, voze preko 200 kmh i lepe se jedni drugima pa se popichkahu ko će brže da se vozi.
Joj gledao sam u nekom youtubeu , vozac pokazuje neki oblik metalne zvezdice koja izaziva na kamionu pucanje gume, pazi na kamionu...eh sto ne snimih gde pokazuje koji je oblik, nesto kao tetraedar ali malo drugaciji oblik , i to zna od lokalaca , koji nekad to prospu i onda pucaju gume samo tako , ali ne prospu oni to mnogo navatao bi ih FBI nego posipaju na svakih pola km , km, po jedan dva........

Trebao sam da snimim daj youtube, jer ako fbi vidi on ce skinuti taj video , a ja sam ga video par sati posle postavljanja....vozac ga postavio...
Nesto nalik na one uvrtace sa navojem za drvo...samo nalik, nije tako uopste, ali nalik na to..

Joj gledao sam u nekom youtubeu , vozac pokazuje neki oblik metalne zvezdice koja izaziva na kamionu pucanje gume, pazi na kamionu...eh sto ne snimih gde pokazuje koji je oblik, nesto kao tetraedar ali malo drugaciji oblik , i to zna od lokalaca , koji nekad to prospu i onda pucaju gume samo tako , ali ne prospu oni to mnogo navatao bi ih FBI nego posipaju na svakih pola km , km, po jedan dva........

Trebao sam da snimim daj youtube, jer ako fbi vidi on ce skinuti taj video , a ja sam ga video par sati posle postavljanja....vozac ga postavio...
Nesto nalik na one uvrtace sa navojem za drvo...samo nalik, nije tako uopste, ali nalik na to..
Bili svojevremeno debili bacali kamenčine po auto putu pa kao posle prođu sa šlepom jel treba pomoć 😜

Caciji broj 2.

b_250517089.jpg

A i kako je kompromitujuci snimak od Suze dospeo do opozicionara Srdjana Milivojevica... :think:

Suzi i Srdjan ruse Vucica? :eek::eek::eek:
Drzavni udar sa zadnjeg sediata? :eek::eek::eek:

:dontunderstand:

...

Nije važno ko je prvi dobio snimak, Srđan Milivojević ili Miodrag Gavrilović.

Važno je, ko je snimao sve..i u automobilu i napolju.

Nije važno ko je prvi dobio snimak, Srđan Milivojević ili Miodrag Gavrilović.

Važno je, ko je snimao sve..i u automobilu i napolju.
ma, ja sad mislim da su sve izrezirali, da splasne otpor ovom potomku srboubica iz 1. svetskog rata, macutu ciji su ratovali na strani austo-ugarske protiv srbije

ma, ja sad mislim da su sve izrezirali, da splasne otpor ovom potomku srboubica iz 1. svetskog rata, macutu ciji su ratovali na strani austo-ugarske protiv srbije
Takvih Mazuta ima na hiljade u Srbiji.Ti su gori siptara

😡

A to je ta znači... harpija...

Ne volim žene koje su protiv osnovnih ljudskih sloboda kao što su pravo na alkoholiziranje i drogiranje.

Da je tamo bila Stašica, sigurno mu ne bi otimala čašu iz ruke, pa po cijenu toga da mu se i zlo dogodi.
Moglo se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy dogoditi da padne, slomi nogu, nedajbože još nešto gore, MEĐUTIM... ispoštovao je svaki vinski štand, svakog domaćina.
E vidiš, to je neustrašiv vođa, kao kada je Gandalf stao pred Balroga i rekao mu da neće proći, tako je i Председник Републике Србије, Господин Председник Александap Вучић, obećao da nijedna ponuđena čaša neće ostati neispijena, pa sve po cijenu toga da završi u alkoholnoj komi.

Kako moćno ovo zvuči na Japanskom...

🇯🇵
.
Srpski:

.

Ovaj levo je običan bodigard indijaner.
pa sto se qrci onda kad ne zna da leti? zato i kazem da je sve izrezirano, da bi ih suzi snimila, i poslala u medije, da skrene paznju sa debakla sefovog
on jadan mozda i ne zna da ga je suzi namerno nahuskala - "e sad cu da mu y...m ..."

Zanimljiva tema sa X, a kada se ovo desilo i ko su i čiji fol obezbedjenje?
Eto baš sa x iskoči reklama, tramp pije nikad bolji lek....hoće li tramp tužiti peru iz dubrave za falcifikat?
Lažova kolko hoćeš...
Ne videsmo ni značku ni snimateljku već samo čusmo imitatora koji folira glas, znači taj demokrata još samo da ***** pred kamerama...
naravno da botovi to prenose po netu...kako drugačije?

. . . , kaltrop https://www.amazon.ca/Puncture-Tria...79-ab9a-26e4985ef8f2&pd_rd_i=B0DHXSPWR8&psc=1

51AZv1RMmjL._AC_SL1001_.jpg
960x0.webp
Caltrops3-1200x900.webp
Caltrop.jpg
Drevnosti_RG_v3_ill130c_-_Caltrop.jpg
Roman_caltrop.jpg
Screenshot 2025-05-17 at 17-50-15 Reddit - https __preview.redd.it_found-this-in-my-tire-today...png
Screenshot 2025-05-17 at 17-49-44 Reddit - https __preview.redd.it_found-this-in-my-tire-today...png

I kako ovo tacno radi?
Malo drugacije je bilo za kamion, ali slicno...

Ovaj vozac je objasnjavao da kad prodje kamon, a nazovi zvezdica se nadje izmedju sara, onda taj prostor pune gume podigne zvezdicu i onda je cvrsto drzi i bukvalno se siljak nabada izmedju sara tamo gde je guma najosetljivija i onda ne susti nego eksplodira....

Back