Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.561
Ja ću da vam kažem, voze preko 200 kmh i lepe se jedni drugima pa se popichkahu ko će brže da se vozi.
Valjda ce nekad i da se cuknu....
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću da vam kažem, voze preko 200 kmh i lepe se jedni drugima pa se popichkahu ko će brže da se vozi.
Dobra je Suzi...znas da je brinula da Vucko ne popije previse...onda kad mu je otimala case vina na Sajmu vina...
Joj gledao sam u nekom youtubeu , vozac pokazuje neki oblik metalne zvezdice koja izaziva na kamionu pucanje gume, pazi na kamionu...eh sto ne snimih gde pokazuje koji je oblik, nesto kao tetraedar ali malo drugaciji oblik , i to zna od lokalaca , koji nekad to prospu i onda pucaju gume samo tako , ali ne prospu oni to mnogo navatao bi ih FBI nego posipaju na svakih pola km , km, po jedan dva........Ja ću da vam kažem, voze preko 200 kmh i lepe se jedni drugima pa se popichkahu ko će brže da se vozi.
Bili svojevremeno debili bacali kamenčine po auto putu pa kao posle prođu sa šlepom jel treba pomoćJoj gledao sam u nekom youtubeu , vozac pokazuje neki oblik metalne zvezdice koja izaziva na kamionu pucanje gume, pazi na kamionu...eh sto ne snimih gde pokazuje koji je oblik, nesto kao tetraedar ali malo drugaciji oblik , i to zna od lokalaca , koji nekad to prospu i onda pucaju gume samo tako , ali ne prospu oni to mnogo navatao bi ih FBI nego posipaju na svakih pola km , km, po jedan dva........
Trebao sam da snimim daj youtube, jer ako fbi vidi on ce skinuti taj video , a ja sam ga video par sati posle postavljanja....vozac ga postavio...
Nesto nalik na one uvrtace sa navojem za drvo...samo nalik, nije tako uopste, ali nalik na to..
A i kako je kompromitujuci snimak od Suze dospeo do opozicionara Srdjana Milivojevica...
Suzi i Srdjan ruse Vucica?
Drzavni udar sa zadnjeg sediata?
...
Ne dirajte mi Suzi, jer ću reći Vučiću da vas nalupa po goloj guzi ...A vi kakoTe
Milfara Suzi je malo nervozna, mora da su joj se tangice malo previše uvukle u guzu. :d
![]()
ma, ja sad mislim da su sve izrezirali, da splasne otpor ovom potomku srboubica iz 1. svetskog rata, macutu ciji su ratovali na strani austo-ugarske protiv srbijeNije važno ko je prvi dobio snimak, Srđan Milivojević ili Miodrag Gavrilović.
Važno je, ko je snimao sve..i u automobilu i napolju.
izrezirano, znaju seCaciji broj 2.
![]()
Takvih Mazuta ima na hiljade u Srbiji.Ti su gori siptarama, ja sad mislim da su sve izrezirali, da splasne otpor ovom potomku srboubica iz 1. svetskog rata, macutu ciji su ratovali na strani austo-ugarske protiv srbije
znas koje je ponizenje da ti ovako zivot visi o koncu, da li ce da stisne i ubije te na mestu - to se ne desava profesionalcuCaciji broj 2.
![]()
.
A to je ta znači... harpija...
Ne volim žene koje su protiv osnovnih ljudskih sloboda kao što su pravo na alkoholiziranje i drogiranje.
Da je tamo bila Stašica, sigurno mu ne bi otimala čašu iz ruke, pa po cijenu toga da mu se i zlo dogodi.
Moglo se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy dogoditi da padne, slomi nogu, nedajbože još nešto gore, MEĐUTIM... ispoštovao je svaki vinski štand, svakog domaćina.
E vidiš, to je neustrašiv vođa, kao kada je Gandalf stao pred Balroga i rekao mu da neće proći, tako je i Председник Републике Србије, Господин Председник Александap Вучић, obećao da nijedna ponuđena čaša neće ostati neispijena, pa sve po cijenu toga da završi u alkoholnoj komi.
Kako moćno ovo zvuči na Japanskom...
![]()
gori su jer im se jos manje moze verovati, ali i zato sto su bolje maskirani kao da su deo nas, u stvari neprijateljiTakvih Mazuta ima na hiljade u Srbiji.Ti su gori siptara
Ovaj levo je običan bodigard indijaner.znas koje je ponizenje da ti ovako zivot visi o koncu, da li ce da stisne i ubije te na mestu - to se ne desava profesionalcu
pa sto se qrci onda kad ne zna da leti? zato i kazem da je sve izrezirano, da bi ih suzi snimila, i poslala u medije, da skrene paznju sa debakla sefovogOvaj levo je običan bodigard indijaner.
. . . , kaltrop https://www.amazon.ca/Puncture-Tria...79-ab9a-26e4985ef8f2&pd_rd_i=B0DHXSPWR8&psc=1Joj gledao sam u nekom youtubeu , vozac pokazuje neki oblik metalne zvezdice koja izaziva na kamionu pucanje gume, pazi na kamionu...eh sto ne snimih gde pokazuje koji je oblik, nesto kao tetraedar ali malo drugaciji oblik , i to zna od lokalaca , koji nekad to prospu i onda pucaju gume samo tako , ali ne prospu oni to mnogo navatao bi ih FBI nego posipaju na svakih pola km , km, po jedan dva........
Trebao sam da snimim daj youtube, jer ako fbi vidi on ce skinuti taj video , a ja sam ga video par sati posle postavljanja....vozac ga postavio...
Nesto nalik na one uvrtace sa navojem za drvo...samo nalik, nije tako uopste, ali nalik na to..
. . . , koja je kvota.!? da bacim neku kintu, sigurica.!?Navijam za Macutovu gorilu![]()
da vidimo sa veljom ilićem da je nagna, on je dobronameran čova, šta mu teškoNego po rastrojstvu...bi rekao da Suzi nema decka...![]()
I kako ovo tacno radi?
Malo drugacije je bilo za kamion, ali slicno...
Ovaj vozac je objasnjavao da kad prodje kamon, a nazovi zvezdica se nadje izmedju sara, onda taj prostor pune gume podigne zvezdicu i onda je cvrsto drzi i bukvalno se siljak nabada izmedju sara tamo gde je guma najosetljivija i onda ne susti nego eksplodira....