Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi Hyndai dominira nad službenim audijemPre 20-30 godina sam ja njima ablendovao da se sklone jer sam uvek bio brži. Možeš misliti kakav je to bes kod njih izazivalo![]()
Иде у приправнички стаж?Čukaju je panduri mlađani. Tako to ide.
Па није Чварков општински печат па да удара свуда редом! Мој коалициони партнер је јасно одредио минимум испод кога не иде.
pa moze kucka nevaspitana da mu psuje mater kad je taj koga obezbedjuje, djura macut samo fikus njenom sefu predsedniku...
ovo je bruka
Dobra je Suzi...znas da je brinula da Vucko ne popije previse...onda kad mu je otimala case vina na Sajmu vina...pošto se olešio...
Jos je imala "francusku obradu"..., kada je za decka imala francuskog obavestajca...znas vec za onu fotku kad joj opipava butine bese...
...
dobroНије он фикус, нити ствари тако функционишу.
Ништа бре не знате, а разјапили вилицу и мислите да је то политика !
ej , drz se ti dobrovoljnog vozackog drustva i dajca u svom selu mani se ti protokola u koji se razumes ko marica u ...Po protokolu su trebali zvati saobraćajnu patrolu i da ih oni kazne za sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, napad na službeno lice bilo da je iz Kobre ili iz MUP-a.
Ма зезају се људи ...
А и проста светина воли да проживљава интимне тренутке својих господара.
Ми смо још и добри,
гледам Европљане како и колико су се навукли на ријалити звани Виндзори ...
Dobrovoljno vatrogasno društvo.ej , drz se ti dobrovoljnog vozackog drustva i dajca u svom selu mani se ti protokola u koji se razumes ko marica u ...
Kojim poslom?Dobrovoljno vatrogasno društvo.
A u protokol se razumem jer sam se bavio tim poslom
Bla blaneko vreme, jeste da nisu klijent bili iz politike,ali su klijenti bili iz estrade.
Imali smo saradnju sa policijom.Kojim poslom?
Obezbedjenje... Ni blizu sa policijom pogotovo sa pratnjom vrha drzave
Bla bla
Nije za porediti.Imali smo saradnju sa policijom.
Slažem se nije za poređenje.Nije za porediti.
Radi se o vozilu premijera, i vozilo iz kabineta sefa drzave.
Ako uzmemo u obzir da se u vozilu premijera nalazio lično premijer a u vozilu koje pripada vozilima kabineta predsednika države, članovi kabineta tj ova umišljena suzana, prednost premijerovim vozilu jer je iznad njih po značaju i nadležnosti.Slažem se nije za poređenje.
Ko je kriv to bi trebala ustanovi.