gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Tu zsidts pobednika ne bi bilo. A čovečanstvo bi se jedva obnovilo od takvog sukoba.Nisam to rekao. Ne verujem u rat između Rusije i NATO koji bi imao pobenika, samo opštu devastaciju na obe strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu zsidts pobednika ne bi bilo. A čovečanstvo bi se jedva obnovilo od takvog sukoba.Nisam to rekao. Ne verujem u rat između Rusije i NATO koji bi imao pobenika, samo opštu devastaciju na obe strane.

Да, и ја сам читао. Лично се тим проблемом позабавио Џемс Бонд.Fake News.
Već je gomila medija objavila da je olupina pronađena, plus zvanična izjava savetnika za nacionalnu bezbednost UK koja je potvrdila to...
Jeste baš, prišunjali se Rusi ili Kinezi olupini koja je pala na metar od nosača aviona, lol.
ne znam jel je ili nijeFake News.
Već je gomila medija objavila da je olupina pronađena, plus zvanična izjava savetnika za nacionalnu bezbednost UK koja je potvrdila to...
Jeste baš, prišunjali se Rusi ili Kinezi olupini koja je pala na metar od nosača aviona, lol.
pa , kada ima sve ono i kola koja mogu da lete a i da roniДа, и ја сам читао. Лично се тим проблемом позабавио Џемс Бонд.
Руси и Кинези нису имали никакве шансе поред њега!

Па то ти кажем...pa , kada ima sve ono i kola koja mogu da lete a i da roni![]()
Samo pelenu da promeni na vreme da bi znali odakle pricaОлбрајтова поново у Пентагону: Одлучиваће о националној безбедности
https://srbin.info/svet/olbrajtova-ponovo-u-pentagonu-odlucivace-o-nacionalnoj-bezbednosti/
Бајден верује само својој генерацији.Samo pelenu da promeni na vreme da bi znali odakle prica
ma , ne , nema pelenaSamo pelenu da promeni na vreme da bi znali odakle prica
Nemaš pelene? Pa pozovi socijalno staranje za izbegLICEma , ne , nema pelena
imaju gace koje upija
i onda , na kraju , pije to svoje
odkud da i tamo sluzis , peres , brises im guzu i mirises.Nemaš pelene? Pa pozovi socijalno staranje za izbegLICE
Rus ima 1 čarapu dok NATO vojnik ima 10 mislišPa bre jedan Rus je kao deset NATO vojnika
Nema Rus ni jednu. Zato je neosvojiv.Rus ima 1 čarapu dok NATO vojnik ima 10 misliš
Ne znam, mislim da je ruski broj bliži ništici
Nikakav problem. Rusi će i nuklearni rat da prežive.Neko je od diplomata rekao da nije fer da Rusija raspolaze tolikim resursima i da bi trebalo sve to da se deli. Ono sto se ovde vidi jeste da neki su spremni rizikovati nuklearni holokaust da bi dobili ono sto zele. Izgleda mi kao da je mnogim zemljama obecano deo tih resursa
Meni je važno da ti priznaješ da će žrtava biti više stotina milionaNikakav problem. Rusi će i nuklearni rat da prežive.
To je tačno. Sve su to spasene duše. Nema veće sreće za pravoslavca nego da ga Satana ubije.Meni je važno da ti priznaješ da će žrtava biti više stotina miliona
Samim tim, činjenica je da Klutin vodi svoj narod u crnu pogibiju
Nadam se. Oni su jedini koji su spremni da podnesu veliku zrtvu za bolje sutra. Svi drugi narodi nemaju taj mentalitet. Nadam se da ce se amerikanci raspasti na 50 drzava. I da ce se posle sve vratiti u normaluNikakav problem. Rusi će i nuklearni rat da prežive.
to je prakticno zeleno svetlo rusima da razyebu ukrajinu kako misle da je najyebitacnije"Imamo širok raspon opcija kojima bismo obezbedili da se Rusija suoči sa ozbiljnim posledicama ako opet bude koristila silu protiv nezavisne, suverene nacije, Ukrajine", rekao je Stoltenberg istakavši da je reč o ekonomskim i finansijskim sankcijama i političkim restrikcijama.
Jeste ako samo Sputnik pratiš. Sve više analitičara tvrdi da je cilj krize u Ukrajini iscrpljivanje Rusije, Ukrajina ce dobiti naoružanje i to ce dovesti do dugogodišnjeg rata i iscrpljivanja Rusije samo je žalosno da ce ti svi vojnici nastradati i ovo kofrcenje Putina sa gasom u Evropi ce dovesti da ce se Evropa okretati drugim izvorima što se već i dešava (Turrsks povezuje Turkmenistan sa Evropom preko TANAP gasovoda i katar pravi nove terimale za tečni gas za Evropu plus ulaganja u zelenu energije se povecavaju) , bez Evrope bi Rusli budzet pao za 50 % što bi dovelo do opšte katastrofe. Bijden je definitivno odlučio da Rusiju vrati 100 godina unazad a zbog gasa ima i sve veću podršku u Evropi.to je prakticno zeleno svetlo rusima da razyebu ukrajinu kako misle da je najyebitacnije
jel bese hanter nije vise u onom upravnom odboru? nije
koliko slika su ukre kupile? a? malo
neka ih brane onda poljaci od rusa, a stoltenberg ce da lupi dodatnih 10ak zabrana putovanja, i poostriti sankcije, jel posteno?