Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
фото: Алексей Майшев/Спутњик
e, pregazi nas vreme, kasnimo, a informacije se samo kote: rusiju ce da iskljuce iz swifta a ukre ce da nayebu!!!pa sto ga nije dobila do sada, su cim sas barjaktarima? obecanje ludom radovanje, i avganistanske bajke stare decenijama
rusija je od stoltenberga dobila zeleno svetlo, to ti je realnost, a sputnjik zayebi.
Prodaji Ruske dionice ako imaš, Gazprom pada dobro. Strah dioničara od sankcija.Медији: Ново руско оружје може да збрише америчке градове!
Изгледи за покретање масовне производње ракетног комплекса "Циркон" ставиће САД у безизлазни положај услед напетости у односима Русије и западних држава, пише ирански лист "Kajhan".
По мишљењу аутора чланка, Ништа неће моћи да заустави „Циркон“ – он може са лакоћом „збрисати са лица земље америчке градове“.
![]()
Истовремено, указано је у чланку, амерички неуспеси у тек покренутој трци у наоружању подстичу САД да, између осталог, заоштре дипломатске односе.
„Запад и НАТО још увек покушавају нечим да одговоре, иако за сада такви одговори подсећају на покушаје „рата пса и слона“ или „миша и мачке“. Они покушавају са увођењем санкција, блокирају руске бродове, танкере и авионе, прибегавају провереним средствима из прошле изборне кампање у САД: протерују руске дипломате“, закључује се у тексту.
Русија је тренутно једина земља на свету са хиперсоничним ракетама на дужности или и високој степени борбене готовости. Оружане снаге Русије имају авионске системе „Кинжал“ са хиперсоничном ракетом, хиперсонична ракета „Циркон“ је на државним испитивањима, а у служби су и стратешке ракете са хиперсоничним блоком „Авангард“.
https://srbin.info/svet/mediji-novo-rusko-oruzje-moze-da-zbrise-americke-gradove/
rokaj kokaj!
Koliko stotina miliona rusa smatraš da će poginuti tom prilikomМедији: Ново руско оружје може да збрише америчке градове!
Изгледи за покретање масовне производње ракетног комплекса "Циркон" ставиће САД у безизлазни положај услед напетости у односима Русије и западних држава, пише ирански лист "Kajhan".
По мишљењу аутора чланка, Ништа неће моћи да заустави „Циркон“ – он може са лакоћом „збрисати са лица земље америчке градове“.
![]()
Истовремено, указано је у чланку, амерички неуспеси у тек покренутој трци у наоружању подстичу САД да, између осталог, заоштре дипломатске односе.
„Запад и НАТО још увек покушавају нечим да одговоре, иако за сада такви одговори подсећају на покушаје „рата пса и слона“ или „миша и мачке“. Они покушавају са увођењем санкција, блокирају руске бродове, танкере и авионе, прибегавају провереним средствима из прошле изборне кампање у САД: протерују руске дипломате“, закључује се у тексту.
Русија је тренутно једина земља на свету са хиперсоничним ракетама на дужности или и високој степени борбене готовости. Оружане снаге Русије имају авионске системе „Кинжал“ са хиперсоничном ракетом, хиперсонична ракета „Циркон“ је на државним испитивањима, а у служби су и стратешке ракете са хиперсоничним блоком „Авангард“.
https://srbin.info/svet/mediji-novo-rusko-oruzje-moze-da-zbrise-americke-gradove/
rokaj kokaj!
ne samo njih već i mnogi koji tipkaju po križarici....Koliko stotina miliona rusa smatraš da će poginuti tom prilikom
Znači priznajete da Klutin vodi svoj narod u crnu pogibijune samo njih već i mnogi koji tipkaju po križarici....
ja imam za sada jednu ličnost....i nije mi poznat klutin..jel to hokejaš koji igra za finsku hokej ligu u klubu jokerit.Znači priznajete da Klutin vodi svoj narod u crnu pogibi
Ne to je Putin, ali ga je Bajden krstio Klutin radi poniženja ruskog neradnog narodaja imam za sada jednu ličnost....i nije mi poznat klutin..jel to hokejaš koji igra za finsku hokej ligu u klubu jokerit.
moj prijatelj rus je poslao ličnu poruku za tebe...Ne to je Putin, ali ga je Bajden krstio Klutin radi poniženja ruskog neradnog naroda
Ameri na aparatima i intravenoznoj terapiji.Navodi se kako plan predviđa integrirani i inovativni razvoj ruskog navigacijskog sustava GLONASS i kineskog sustava Beidou, povećanje njihove kompatibilnosti i komplementarnosti, kao i međusobno postavljanje zemaljskih mjernih stanica u Kini i Rusiji.
Danas je NATO jači od 1999, a CPJ slabija od 1999.Ameri na aparatima i intravenoznoj terapiji.
Kad je bilo bombardovanje, moj GPS je na Slaviji pokazivao Železnik, smradovi kvarili signal za civilnu upotrebu.
E, sad mogu Rusi da skinu njihove satelite, imaju sopstveni sistem kao i Kinezi, crći će najnaprednija nacija na svetu od muke.
I ova trandža sa 10 naloga isto tako.
Nećemo o vlažnim snovima, nije to tema ovde.Danas je NATO jači od 1999, a CPJ slabija od 1999.
Kad ti ističe ban, da se vratiš na stari nalog?Tako da