Suđenje Gotovini, Markaču i Čermaku

sto se tice 4. gardijske,veoma gadna jedinica....oni su ucestvovali na pravcu prema banja luci,i jesu cinili zlocine,imaju i snimci na jubito kako pokazuju na neke leseve,i govore kako su to kao glavni karadzicevi ljudi za sanski most,ili tako neki grad,te su tamo pal'li pljack'li i sil'vali ljude,e ad,sve se odigrava u gustoj sumi,tako da logika da tako jaki igraci budu tamo ravna je O
isto kazu,i tko se preda pred'o se.tko dapace nece polozit oruzje....jeb'ga
u toj 4 toj gardijskoj bilo je dosta kako dalmasa tako i hercegovaca,z\estoka brigada po broju budala,ali su se dobro borili....sto se ice zlocina,na njima se moze pasti

Sinak, Četvrta gardijska iz Splita veze, ali' znaj da veze nije imala sa Sanskim Mostom!!! Sanski Most je zauzet isljučivo snagama 5. korpusa ABiH!!!
Dalje, opštine koje su 95' bile zauzete od strane ABiH, HVO, HV pripadale su tadašnjem Drugom krajiškom korpusu VRS, tj. korpusu koji je bio ubjedljivo najslabija tačka u cijeloj VRS!!! "Glavni Karadžićevi ljudi" mogli su da budu samo blizu njegovog dupeta, iliti skroz na istoku RS, na sarajevskom ratištu, tako da to što pišeš nema veze sa pameću!!!!!!
Neće položiti oružje??? :shock: Rođače, u Mrkonjiću je pobijeno je 187 civila i zarobljenika koji su poslije rata ekshumirani iz masovne grobnice i to svi do jednog sa žicom vezanim rukama na leđa!!!

pa ne lažem...bilo danas na vestima i u sudnici.....alokuc kuczemlja zove Mars

a ti kao veliki patriJota ...lepo gledaj suđenje a ne da stalno visiš na toj krajina.com sajtu...

Претеро сам са псовкама..није у реду..ПОСТ је..Праштај...
Али стварно сте стока неотесана...навикли сте бити западни коњушари као и јанези..а били сте некада нормалан народ..невероватно!!

Али стварно сте стока неотесана...навикли сте бити западни коњушари као и јанези..а били сте некада нормалан народ..невероватно!!

poslije j.... nema kajanja. :twisted:

pa da u pravu si; sve dok se ne udružišmo s vama bili smo normalni, od koga smo dakle poludjeli :?::idea::mrgreen::mrgreen:

s kim si takav si;-)

car_dusan.jpg

ГРБ СВЕТОГ ЦАРА ДУШАНА

ЗЕЧЕВИ НАЂИТЕ СЕ

dabome da jesi
:lol::lol::lol::lol:
al eto ja ti opraštam...predugo te "znam" pa me ne vređa

više si mi onako satirično smešan...nego da bi me to uvredilo

eto što se mene tiće neću te tužiti modu i što se vređanja mene tiće OPROŠTENO ti je s moje strane

--------
znam da ti nije lako...tamo te na onom sajtu krajina force napumpaju sa svim i svačim i onda ovde naletiš na mene i klikk i odmah "pomraćenje" doživiš...jer se tektonski priče nikako ne uklapaju u tvoju kalgon-priču

al ima nade i za tebe...shvatit ćeš i ti jednom...samo dok se neko pametan seti pa ukine taj...ionako beskoristan sajt...najme ta "država" ionako ne postoji niti je ikada postojala (pa ni je priznata bila od Srbije a kamoli od drugih...pa šta drugo onda reči i nadodati)

Sinak, Četvrta gardijska iz Splita veze, ali' znaj da veze nije imala sa Sanskim Mostom!!! Sanski Most je zauzet isljučivo snagama 5. korpusa ABiH!!!
Dalje, opštine koje su 95' bile zauzete od strane ABiH, HVO, HV pripadale su tadašnjem Drugom krajiškom korpusu VRS, tj. korpusu koji je bio ubjedljivo najslabija tačka u cijeloj VRS!!! "Glavni Karadžićevi ljudi" mogli su da budu samo blizu njegovog dupeta, iliti skroz na istoku RS, na sarajevskom ratištu, tako da to što pišeš nema veze sa pameću!!!!!!
Neće položiti oružje??? :shock: Rođače, u Mrkonjiću je pobijeno je 187 civila i zarobljenika koji su poslije rata ekshumirani iz masovne grobnice i to svi do jednog sa žicom vezanim rukama na leđa!!!

95 nisam bio tu,ali evo slusaj snimak,pa ces videti sto veli gardist;);)
i vracaj jaknu nepravi se blesav :):)

takve bih stavio na doživotnu robiju tamo u Hagu da trunu...i oduzeo bi im hrvatsko državljanstvo...i time uneprijed onemogućio da ih se pomiluje:evil:

Skontaj, kakav je uopšte bio vojno-politički rezon da se toleriše upad plemena Dudakovićevih islamskih divljaka u srpska sela po RH!!! Isto je i sa napadom turaka na kolonu izbjeglica!!! Ušli turci po Hrvatskoj i krenuli tamo da pale srpska sela i da maltretiraju civile!!! Kao svoje probleme su riješili pa će i možda čak i Zagreb da oslobode!!! Skontaj iz tog detalja kakav je samo to haos i dezorganizacija bio!!! Pa jel sam komandant 505. bužimske brigade ubijen na Baniji (dakle ne u BiH) dok je bazao po banijskim šumama na prilazu jednom srpskom selu??? Šta su turci tražili u selima po RH koja su bila mahom prazna!!! Jel bilo potrebno da oni "oslobađaju" RH od njenih, ipak državljana koji su krenuli u izbjeglištvo??? Ko im je dozvolio da krenu prema Dvoru i Žirovcu??? Neko je i tu usrao motku!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Vjeruj mi... ne bi volio da si bio na mjestu vlasnika jakne!!! Njemu sigurno sad više nikakva jana nije potrebna!!!:twisted:
Svejedno, dobar fazon!!!:wink::lol::lol::lol::lol:

zezam se malo,ja sam uvek imao politiku a sa mrtvog ili onog koji ce biti ubijen neskidam nista...vrlo vrlo sam sujeveran,ovi moji su uzimali pistolje,to im je bio fetish,dok smo bili ispred vukovara,drzali prsten,krenu gardisti da se izvlace nekim kanalima van grada,ali okolo je sve vec bilo minirano,i samo cekaju dok se cuje BUM...odma trce ko ce pre da stigne da uzme pistolj sa pokojnika....a nabavili su mape od minera kako da prolaze,ma show.....inace imam dva srboseka...iz bogdanovaca i marinaca,imam kapu,cizme,rambo noz,brojanicu i ambleme garde,imam zelenu traku za oko glave iz bosne i handzar...imam albansku zastavu,sa rova koji je pao skinutu i kapu,crnu beru sa grbom uck......i za rukav amblem uck.....ali kazem ti,pazio sam odakle uzimam

95 nisam bio tu,ali evo slusaj snimak,pa ces videti sto veli gardist;);)
i vracaj jaknu nepravi se blesav :):)

Ovaj sa kojeg sam je skinuo, nije imao razlog, a ni mogućnost da bilo šta kaže!!!
Dakle ne dam ti jaknu i budi zadovoljan što sam vratio ono šta je od "mambaša" ostalo!!!
Ko mu je kriv kad je bio budala pa forsirao Unu na pogrešnom mjestu!!! Unu je trebao preći kod Martinbroda, a ne kod Potkozarja!!! Ubi ga onoliko bježanje sa časova geografije iliti zemljovida!!!:D

zezam se malo,ja sam uvek imao politiku a sa mrtvog ili onog koji ce biti ubijen neskidam nista...vrlo vrlo sam sujeveran,ovi moji su uzimali pistolje,to im je bio fetish,dok smo bili ispred vukovara,drzali prsten,krenu gardisti da se izvlace nekim kanalima van grada,ali okolo je sve vec bilo minirano,i samo cekaju dok se cuje BUM...odma trce ko ce pre da stigne da uzme pistolj sa pokojnika....a nabavili su mape od minera kako da prolaze,ma show.....inace imam dva srboseka...iz bogdanovaca i marinaca,imam kapu,cizme,rambo noz,brojanicu i ambleme garde,imam zelenu traku za oko glave iz bosne i handzar...imam albansku zastavu,sa rova koji je pao skinutu i kapu,crnu beru sa grbom uck......i za rukav amblem uck.....ali kazem ti,pazio sam odakle uzimam

evo samo da te lociraju...ko one dve patika-plavuše sa mitinga ...zdiparoš jen:lol:;);):)

ajd ti si se bar sa sitnicama zadovoljio...neki su išli u "oslobađanje" bele tehnike po Vukovaru :roll:

Mrtav ne ujeda!!! Ono sa prstenjem i novčanicima mi je oduvijek stvarno bio fuj fazon!!! Mislim da ne bih mogao da podnesem gledanje u novčanik i nečije privatne fotografije djece i sl.!!! Bolje je da to ostane nepoznato za moje receptore!!! Naravno, ovdje mislim na protivnika koji je ubijen u borbi (druge neželjene situacije potpuno isključujem)!!! Znaš, treba razlikovati ratni trofej od pljačke leševa, mada ne sumnjam da uvijek iza mene pojavi se "odlikaš" koji se primi i na takve stvari!!!

evo samo da te lociraju...ko one dve patika-plavuše sa mitinga ...zdiparoš jen:lol:;);):)

ajd ti si se bar sa sitnicama zadovoljio...neki su išli u "oslobađanje" bele tehnike po Vukovaru :roll:

ma ja sam ko turista,skupljao suvenire,ali niksicani...na dubrovackom ratistu..oni su dali zadacu svim vojska pre i posle njih kroz istoriju,ono je bio show....i tapete su strugali vcerovatno
sto se tice slavonije,vrlo vrlo bogat kraj..zna klikk,u to vreme za bar koplje ispred vecine delovas srbije,odakle su dolazili sto vojnici,sto rezervisti,a o dragovoljcima nema reci
a ko za inat,pre rata bas,bila antina godina,ja sam uvek govorio da to namerno uradise da narod pokupuje stvari da bi ovi imali sta da kradu......e sad,bilo je ono,kamiona su likovi odvozili,ali uglavnom lokalci,bar sam ja takvu sliku stekao,kad videh jednog lika,vojnika....ide i u rukama nosi vutexove cebice...upakovane u najlon kesesa drskama.....prolazi drugi iza njega,i pun naramak knjiga.....plave neke knjige......sidjem ja sa tenka da vidim sta je,kad ono antun senoa...iz neke kuce verovatno,na metar kupljene,ista boja....mislim se,kog ce tebi klinca zagrebulje i ostala dela covece polupismeni :)
ali bitno je bilo da se nesto uzme....ono,kao suvenir cisto...nismo mi vojnici krali tu tehniku i to,cebice sam i ja kasnije pronasao u tom magacinu vutexa :):)
kad dodjes u bgd kod mene u goste pokrivaces se sa njima,ko da su juce kupljeni,verovatno za izvoz.....salu na stranu,trebali su nam,jer su noci strasno hladne u ravnici

ma ja sam ko turista,skupljao suvenire,ali niksicani...na dubrovackom ratistu..oni su dali zadacu svim vojska pre i posle njih kroz istoriju,ono je bio show....i tapete su strugali vcerovatno
sto se tice slavonije,vrlo vrlo bogat kraj..zna klikk,u to vreme za bar koplje ispred vecine delovas srbije,odakle su dolazili sto vojnici,sto rezervisti,a o dragovoljcima nema reci
a ko za inat,pre rata bas,bila antina godina,ja sam uvek govorio da to namerno uradise da narod pokupuje stvari da bi ovi imali sta da kradu......e sad,bilo je ono,kamiona su likovi odvozili,ali uglavnom lokalci,bar sam ja takvu sliku stekao,kad videh jednog lika,vojnika....ide i u rukama nosi vutexove cebice...upakovane u najlon kesesa drskama.....prolazi drugi iza njega,i pun naramak knjiga.....plave neke knjige......sidjem ja sa tenka da vidim sta je,kad ono antun senoa...iz neke kuce verovatno,na metar kupljene,ista boja....mislim se,kog ce tebi klinca zagrebulje i ostala dela covece polupismeni :)
ali bitno je bilo da se nesto uzme....ono,kao suvenir cisto...nismo mi vojnici krali tu tehniku i to,cebice sam i ja kasnije pronasao u tom magacinu vutexa :):)
kad dodjes u bgd kod mene u goste pokrivaces se sa njima,ko da su juce kupljeni,verovatno za izvoz.....salu na stranu,trebali su nam,jer su noci strasno hladne u ravnici

A tek bojleri puni vode...:lol::lol::lol::lol:

ajd ovo što je neko uzeo kao suvenir...još mogu nekako da razumem:idea:...al oni "dobrovoljci" koji su išli isključivo da se nakradu... a takvih je bilo s obe strane...i to je javna tajna...točno se zna ko je išao u dobrovoljce da brani državu a ko se vratio sa par meseci i onda prodavao stare televizore...:roll:

al pusti...to nek im je na duši...samo interesantno kako će ti isti se busati u prsa "vojnička" kako su oni branitelji :evil:i kako je svet nepravedan da kao zločina nije bilo

aham:rolleyes:

inaće mogli bi koji put opet na playtoy na partiju biljara...nismo već duuugo....sad nakon ovog otvog posta otvorio mi se "apetit" da te opet pobedim:D;):):)

nisu branitelji krali robu,to je bilo vrlo vrlo retko....mozda kada su pesli u bosnu,ako je do tada bilo sta ostalo tamo,ni jna nije,eventualno neke paravojne formacije,ali uglavnom po mom misljenju lokalno stanovnistvo...opet kazem,moje misljenje...

bas si se setio na vreme,ajdmo sutra,vec je 1 i 20 a morgen ist arbeiten tag :):)
radis li ti jos uvek?

nisu branitelji krali robu,to je bilo vrlo vrlo retko....mozda kada su pesli u bosnu,ako je do tada bilo sta ostalo tamo,ni jna nije,eventualno neke paravojne formacije,ali uglavnom po mom misljenju lokalno stanovnistvo...opet kazem,moje misljenje...

bas si se setio na vreme,ajdmo sutra,vec je 1 i 20 a morgen ist arbeiten tag :):)
radis li ti jos uvek?

ok ...je i meni je arbeiten tag...

a šta mogu kad mi je Šalom podigao serotonin, pa ne spava;-)
ajd odoh malo telku da gledam

natipkao sam se za danas:lol:

Back