Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.436
Upravo počeo prenos na HRT 2. Dosta interesantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]optuznica [/B]je sasvim solidno napisana ,ocekujem da ce dobiti izmedju 10-20 godina
ovaj sud je sprdacina.
meni nije poznato,da se je rusima i amerima sudilo poslije drugog svjetskog rata..i njihove represije(ubijanja i silovanja) nad njemackim stanovnistvom.
Ovi će dobiti više, Gotovina pogotovo.Ustase ce dobiti po onoliko koliko su vec odlezali u istraznom zatvoru.
Obrana generala Markača postavila je i pitanje popisa dokumenata o Markaču koji je od Tužiteljstva primila tek dan ranije i za koji nije jasno predstavlja li nove dokaze. Njegovi branitelji Goran Mikuličić i Tomislav Kuzmanović objasnili su nakon ročišta da je riječ o popisu od 15-ak stranica dokumenata iz MUP-a RH koji pokrivaju vrijeme prije, tijekom i poslije Oluje. "Zamjeramo da nakon 13 godina dokumenti dolaze dan prije suđenja", kazao je Mikuličić, poručivši da treba vidjeti razloge za to.
:rolleyes:
Ma sta ti je.....po 40 godina svi.......
optuznica je sasvim solidno napisana ,ocekujem da ce dobiti izmedju 10-20 godina
Ustase ce dobiti po onoliko koliko su vec odlezali u istraznom zatvoru.
Ovi će dobiti više, Gotovina pogotovo.

Pa i Miloševiću nisu ništa konkretno dokazali a ne bi i ništa do kraja uspeli da dokažu i da nije umro.........Baš bi me interesovalo šta bi mu prikačili.Isto se dešava i sa Šešeljom...............Btw ovi hrv.generali su bili u uniformi kada su se dešavale te grozote i to će biti dokazano jer postoje video zapisi i naredbe sa sve transkriptima koliko sam ja načuo iz raznih medija................E sad zapadna braćo vama ne odgovara Haški sud a odgovarao je kada su u pitanju bili Srbi i napadi na hrv. gradove..........Sad će te da vidite kako je kad vas zapad je.b.e uzduž i popreko............
ne treba se nadati u to
zapad je vec mnogo puta pokazao razliku u ophodjenju prema pravoslavcima i katolicima
dok ne vidim kraj, ne verujem ni u sta
inaće da se razumijemo
ukoliko se jednom od ove trojice DOKAŽE da su zaista imali prste u tome i da su zapovjedili da se ubija nenaoružano civile...TADA sam ne za 5 ne za 10 neza 40 godina kazne...
nego doživotno i da se više nikad ne vrate u Hrvatsku pa ni u horizontalnom položaju zapakirani
a ukoliko se dokaže da su nevini i da su zločine činili zločinci niže rangirani vojnici...ONDA TREBA LICEMJERNI HDZ NA SLJEDEĆIM IZBORIMA SVESTI NA STATISTIČKU POGREŠKU U PARLAMENTU:shock:
moje viđenje
A moje je viđenje da Slobodan Milošević, Franjo Tuđman, Janko Bobetko, Radovan Karadžić i Ratko Mladić ne mogu biti nevini.

i moje viđenje je takvo
međutim ne sudi se njima već ovoj trojici
dakleM
šta je pesnik hteo da kaže?![]()
Da li će i ovi postati krivi onda kada umru u Hagu, ne dočekujući presudu?![]()