Sud završio istragu o ubistvu gardista, čeka se izjava Ratka Mladića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i onda se pitamo zasto novinari nisu izvestavali o zlocinima po Sarajevu- pa nisu interesantni kada se vec gradi suprotan mit
Itekako su pisali o zločinma u Sarajevu, najčešće su zločini činjeni u redovima za hljeb, vodu, pijacama, dječijim igralištima, porodilištima a zločini su i srušiti, sprrtski objekat ZETRU, zapaliti zgradu oslobođenja, Bibilioteku, ijkečnicu, zgradu predsjedništa pogoditi s brda pravoslavnu crkvu ili đamiju.
"GAĐAJ VELUŠIĆE TAMO NEMA SRBA MNOGO!" Ta neredba je obišla cijeli svijet

Itekako su pisali o zločinma u Sarajevu, najčešće su zločini činjeni u redovima za hljeb, vodu, pijacama, dječijim igralištima, porodilištima a zločini su i srušiti, sprrtski objekat ZETRU, zapaliti zgradu oslobođenja, Bibilioteku, ijkečnicu, zgradu predsjedništa pogoditi s brda pravoslavnu crkvu ili đamiju.
"GAĐAJ VELUŠIĆE TAMO NEMA SRBA MNOGO!" Ta neredba je obišla cijeli svijet

naravno da nisu, mada su bili svesni odredjenih zlocina
kao sto su srpski lesevi po Miljackoj
silovanja srpkinja od dojucerasnje raje, pod maskama naravno
zlostavljanja mudzahedina i paravojnih formacija
po logorima

izvestavali su o dojavama da ce bomba pasti na Markale tada i tada, pa su sarajlije bezale glavom bez obzira kada vide tv ekipe

Pa nomalno je da muslimani uće djecu da ne jedu svinjetinu, ali nije normalno da lažeš, da se to u obdaništima učila. jer su ista prije rata bila sekularna i u njih su išla djeca svih vjera.
Ničija samo srpaska je "istina", da je neko drugi u Hrvatskoj i BiH izazvao sukobe.

ja ne lazem
deca su po obdanisu isla i jedna drugoj govorila da ne jedu tajitaj sendvic jer ima svinjetinu

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/332104/Sud-zavrsio-istragu-o-ubistvu-gardista-ceka-se-izjava-Ratka-Mladica

Znači godinama sam pisao na ovom forumu o likvidaciji momaka na Topčideru,i o tome kakvog čoveka Srbija slavi i koga smatra za heroja.
Forumski nacionalisti i šovinisti su me napadali al šta je sad???
Čovek koji je tolike godine zemlju držao kao taoca i koji je naneo najveću sramotu u našoj istoriji,ugasio je i dva mlada života...
Voleo bih danas da čujem neko novo herojstvo našeg generala kojim bi se opravdala ova ubistva i ove sramote načinjene Srbiji.

A ko si ti da bi tebi neko objašnjavao herojstvo jednog oficira kalibra Generala Ratka Mladića...da, da , dobro vidiš , veliko G kod čina general kada je ovaj heroj u pitanju ?!

Tema,

Iako glupa al' 'ajde : još jedan spin zapadnih nam prijatelja u moru istih takođe glupih , a svesnih da su stvarnim argumentima potučeni na svim frontovima što u samom ušljivom Hagu , to i u Srbiji , bar u njenom svesnijem delu.

Glupost na kvadrat kao što je bila kada su se ove insinuacije i pojavile al' kome to ovde i govoriti :roll:

Kome ti to ovde objašnjavaš...'ajde molim te , gubljenje vremena i zaludan posao, ovO je instruisano tako , a srećniji među njima bogme i dobro plaćeni za sve im ovdašnje provokacije.

ne objasnjavam ja nikome nista,
ja samo pizdim i dalje na neke reci i ne mogu se iskontrolisati i iskulirati, mislim da nikada i necu moci ...
pa se imam potrebu izraziti i reci

u neznanju je spas, a ja ne umem zaboraviti koliko god da sve prodje ...

..kakvo veze ima ******* sa brda,onako u stilu,kad mi se digne ona stvar,sa zastitom Srba u Sarajevu ???..upravo to je i napravili vise mrznje !!!..ali sta zna pijana bagra sa brda...

ko je otisao na brda ? srbi oterani iz Sa
mrznja je pocela ove ratove, podgrevana mrznja ... koje su zdusno zeleli i podrzavali hrvati i muslimani

Prvo,smatram da sam veći čovek od velikog G...
Mada bih se složio da je naš general veliko G...
Nikada ne bih naredio ubijanje momaka radi čuvanja svog dupeta,nikad ne bih držao celu zemlju u izolaciji godinama zbog svoje sebičnosti
i nikada,ali baš NIKADA ne bih naredio streljanje 8000 zavezanih ljudi kako bih dokazao svoje herojstvo....
Drugo,zašto čim god neko spomene streljanje tih momaka po Srbiji,automatski se povezuje sa propagandom zapadnih fašista i okupatora???
Alo bre ljudi,stvar je jasna...
Tog umobolnog generala je očito sakrivala vojska,general Aco Tomić verovatno stoji iza toga...
Ti vojnici su pobijeni jer su videli bolesnog čoveka kojeg nisu smeli da vide...
Vojska je pokušala da sakrije i što više ometa istragu.Zašto,ako je sve čisto???
Da li taj umobolni deda vredi patnje njihovih roditelja,ili još gore,da li taj naš heroj zaista vredi više od života tih mladih ljudi???

:thumbdown:

..i zato je trebalo da dodje do rata ??
Pusti budalu, nek laže, i moja djeca su prije rata išla u obdanište, istina ne u Sarajevu a li za sva obdaništa je vrijedio isti zakon i nije bilo rzdvajanja djece ni po vjeri niti naciji.
Obično je bilo razdvajanja po funkcijama, u 70% slučajeva direktor srbin vaspitaći u procentima kako gdje ačistać je mogo biti i ciganin ali Srbin veoma rijetko.

U Srebrenici nije bilo genocida,ali Srbi su u ovom ratu bili spremni i sprijecili jos jedan genocid nad njima kakav ste im vi i Hrvati vec jednom bili priredili!!!
LAŽOVE evo ti tačne informacije trebalo bi da budes kažnjen za širenje neisitne i Obama je rekao da je u SREBRENICI BIO GENOCID
SRBIJANSKI IZVOR INFO.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Геноцид_у_Сребреници
Масакр у Сребреници, познат и као геноцид у Сребреници, масакр је над 6.000 до 8.000 бошњачких (муслиманских) мушкараца и дечака у региону Сребренице. Овај масовни злочин одиграо се између 13. и 19. јула 1995. током Рата у Босни и Херцеговини.

LAŽOVE evo ti tačne informacije trebalo bi da budes kažnjen za širenje neisitne i Obama je rekao da je u SREBRENICI BIO GENOCID
SRBIJANSKI IZVOR INFO.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4_%D1%83_%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8
Масакр у Сребреници, познат и као геноцид у Сребреници, масакр је над 6.000 до 8.000 бошњачких (муслиманских) мушкараца и дечака у региону Сребренице. Овај масовни злочин одиграо се између 13. и 19. јула 1995. током Рата у Босни и Херцеговини.

Чак и да је тако, злочин није исто што и геноцид. На страну што нема правих доказа.

SRBIJANSKI IZVOR INFO.

to nije nikakav srbijanski info nego tekst prenet sa wikipedie, sajta koji uredjuju citaoci. evo i ti mozes tamo nesto da napises, mogu i ja, moze bilo ko.
genocid u srebrenici se nije desio, a dzaba muslimanima sve zrtve rata u bosni, dzaba i oni koji su kasnije pomrli, koje svake godine dovoze u srebrenicu.
istina ce izaci na videlo kad tad, a ono pseto obama moze da laje koliko hoce.

SRBIJANSKI IZVOR INFO.

Koga boli kuratz sta je tamo neki obama rekao?

Naravno da nije bilo genocida.

SRBIJANSKI IZVOR INFO.

Obama Rukama ce reci sve sto treba

to nije nikakav srbijanski info nego tekst prenet sa wikipedie, sajta koji uredjuju citaoci. evo i ti mozes tamo nesto da napises, mogu i ja, moze bilo ko.
genocid u srebrenici se nije desio, a dzaba muslimanima sve zrtve rata u bosni, dzaba i oni koji su kasnije pomrli, koje svake godine dovoze u srebrenicu.
istina ce izaci na videlo kad tad, a ono pseto obama moze da laje koliko hoce.

Haški optuženik Ratko Mladić je optužen po više tačaka:jedna od njih je i GENOCID
Optužnica protiv Mladića podignuta je 25. jula 1995. godine. Druga optužnica, 16. novembra 1995, a izmijenjena optužnica donesena je 8. novembra 2002. godine pod nazivom Predmet Ratko Mladić (IT-95-5/18-I) - "Bosna i Hercegovina" i "Srebrenica". Izmjenjena optužnica [1] sastoji se od slijedećih tačaka:

1. Genocid
2. Učestvovanje u genocidu
3. Progoni na političkoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi kao zločini protiv čovječnosti
4. Istrebljenje kao zločin prema čovječnosti
5. Ubistvo, kao zločin protiv čovječnosti
6. Ubistvo, kao kršenje ratnih zakona i običaja
7. Deportacija ljudi, kao zločin protiv čovječnosti
8. Nehumana dijela (prisilna premještanja), kao zločin protiv čovječnosti
9-14. Protivpravno terorisanje civila, ubistvo, okrutno postupanje, nehumana dijela, napadi na civile.
15. Uzimanje talaca

Uhapšen je 26.maja 2011. godine.

Haški optuženik Ratko Mladić je optužen po više tačaka:jedna od njih je i GENOCID
Optužnica protiv Mladića podignuta je 25. jula 1995. godine. Druga optužnica, 16. novembra 1995, a izmijenjena optužnica donesena je 8. novembra 2002. godine pod nazivom Predmet Ratko Mladić (IT-95-5/18-I) - "Bosna i Hercegovina" i "Srebrenica". Izmjenjena optužnica [1] sastoji se od slijedećih tačaka:

1. Genocid
2. Učestvovanje u genocidu
3. Progoni na političkoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi kao zločini protiv čovječnosti
4. Istrebljenje kao zločin prema čovječnosti
5. Ubistvo, kao zločin protiv čovječnosti
6. Ubistvo, kao kršenje ratnih zakona i običaja
7. Deportacija ljudi, kao zločin protiv čovječnosti
8. Nehumana dijela (prisilna premještanja), kao zločin protiv čovječnosti
9-14. Protivpravno terorisanje civila, ubistvo, okrutno postupanje, nehumana dijela, napadi na civile.
15. Uzimanje talaca

Uhapšen je 26.maja 2011. godine.

on je OPTUZEN ali ne i osudjen, kao vas ustaski olos gotovina. sve to tek treba da se dokaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back