Mislio sam da je krstarica kršina (pre desetak godina)
A prošli rođendan sam proveo sa maltene isključivo forumašima (desetak)
A prošli rođendan sam proveo sa maltene isključivo forumašima (desetak)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti neJe l‘ i vas oblije transfer blama kad naidjete na neko vase staro mudrovanje?![]()

Voleo sam da drugaricama iz odelenja otmem ranac, zagnjurim se u njega i glumim da povraćam, sa sve onim nagonskim grčemPovratila sam sestri na tek opranu kosu.
Bila sam druga smena i posla sam u skolu i osecala sam da mi je muka, ali ipak sam krenula.
Na pola puta se predomislim, jer vidim da hocu da povratim, a mala sam bila, mozda drugi razred, uplasila se, jurim kuci, zvonim, zvonim, vrata zakljucana, lupam, sestra otvara sva pogurena, sa pognutom glavom, isla da pere kosu, drzi kosu, voda se sliva, grdi me…i ja sve njoj po glavi…
![]()
![]()

Ko je bio kraljica?Bio sam kralj maturske večeri.![]()

Slađa.Ko je bio kraljica?
A Gorča ništa?Slađa.
Pa logicno, onda.Slađa.
Slađa cepa gorču...A Gorča ništa?
A ko cepa Slađu?Slađa cepa gorču...
Kako ste proslavili izbor kraljevskog para?
Dame imaju prednost.Bela pčela i ćerka direktora gimnazije za entertejment, samo razmenjuju tužiće?
Que passa?

Prvi je počeo!Bela pčela i ćerka direktora gimnazije za entertejment, samo razmenjuju tužiće?
Que passa?
Prvi put cujem za deo garaze.Kad sam polagala vozački i dio gdje se polažu "garaže" uđem bez greške i lik iz komisije mi kaže: odlično, sad izađite
Ja izađem iz auta![]()
Bela pčeloDame imaju prednost.![]()
One nacrtane, parkiranje, kod nas zovu "garaže"Prvi put cujem za deo garaze.
Marmelada devojčurak!Prvi je počeo!