- Poruka
- 25.032
Pre nego sto sednem pregledam unutrasnost wc solje, plasim se da mi neka zivotinjka ne izleti iz nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to lose, mojoj tedki se desilo da je videla pacova u wc solji (nije go.vno bilo, zaklela se).Pre nego sto sednem pregledam unutrasnost wc solje, plasim se da mi neka zivotinjka ne izleti iz nje.

Nabavi tutuHvala vam Jelena i Emilija, od sutra pocinjem sa proveravanjem wc solje…
Ubicu vas!![]()
![]()

Sta ti smeta gospoda sa Mayflower?Ne volim puritanace.
Ma, gledala sam klipove gde su i zmije nalazili u wc solji. I kad zaboravim da pogledam setim se i skacem sa solje dok se ne uverim da je prazna hahahaNije to lose, mojoj tedki se desilo da je videla pacova u wc solji (nije go.vno bilo, zaklela se).
Osim toga, cula sam takodje da je zena otisla na odmor i kad se vratila, stan je bio prepun pacovskog izmeta a gospodina je zatekla kako se izlezava na sofi.
Ne znam dal je istina, ali kad idem od kuce na nekoliko dana - spustim poklopac od solje skroz. Zlu ne trebalo.![]()
Gospođu ne poznajem!Sta ti smeta gospoda sa Mayflower?
Jetra ok? Da nisi imala mozda neko crvenilo na dlanovima? (Nista me ne pitaj, hipohodricna sam pomalo... malo vise)Prelezala Hepatitis B.
Pazim sta jedem i pijem, povremeni detoksi i ok je.Jetra ok? Da nisi imala mozda neko crvenilo na dlanovima? (Nista me ne pitaj, hipohodricna sam pomalo... malo vise)

Kako to? Jedan po jedan?Dva puta sam operisao krajnike
Jednom sa 3, drugi put sa 6 godina
Prvo su mi operisali taj čuveni treći krajnikKako to? Jedan po jedan?
Moja na LjiS-uMoja prva poruka na ovom forumu je bila na"romantici'...![]()
Nisi normalna, zalih se vodom hahahahaKako to? Jedan po jedan?
PamjetnoKad jedem čokoladu ostavim jednu kockicu da ne ne računa da sam je pojela cijelu![]()
Je l‘ i vas oblije transfer blama kad naidjete na neko vase staro mudrovanje?Moja na LjiS-u
I ko je otkrije, moraću da ga/je ubijem![]()