SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Pa kako da izadjes iz nacrtane?One nacrtane, parkiranje, kod nas zovu "garaže"
Jel to neki 3d fazon?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako da izadjes iz nacrtane?One nacrtane, parkiranje, kod nas zovu "garaže"
Šta nudiš?Bela pčelo
Ako si prva počelo
Ostavi nam našu ćerku direktora mesne zajednice!!!!
Lupi joj herciku
VinjakŠta nudiš?
Najn.Vinjak
Kad si ti polagao? U vrijeme kad sam ja polagala, nisam sigurna jel i sad tako, nacrtano bijelim na poligonu, glumilo je ulaz u "garažu" i tu moraš ući. I izaći. Pa ponovo drugu stranu. Lijevo-desno. Tako je bilo 2009Pa kako da izadjes iz nacrtane?
Jel to neki 3d fazon?
Jel ti radi sta hoće?Zaljubio sam se opet
Al si matora...Kad si ti polagao? U vrijeme kad sam ja polagala, nisam sigurna jel i sad tako, nacrtano bijelim na poligonu, glumilo je ulaz u "garažu" i tu moraš ući. I izaći. Pa ponovo drugu stranu. Lijevo-desno. Tako je bilo 2009
Hahaha caricaKad sam polagala vozački i dio gdje se polažu "garaže" uđem bez greške i lik iz komisije mi kaže: odlično, sad izađite
Ja izađem iz auta![]()
A gdje nisam, za 29 dana punim 31Al si matora...

Ako pretpostavimo da si tada imala 18godina, znaci da sada imas 31.Kad si ti polagao? U vrijeme kad sam ja polagala, nisam sigurna jel i sad tako, nacrtano bijelim na poligonu, glumilo je ulaz u "garažu" i tu moraš ući. I izaći. Pa ponovo drugu stranu. Lijevo-desno. Tako je bilo 2009
Omča se lagano steže...A gdje nisam, za 29 dana punim 31![]()

Zaljubio sam se opet

EvoVratimo se temi.. imate kafane za pricu.
Je l‘ i vas oblije transfer blama kad naidjete na neko vase staro mudrovanje?![]()
Cuti tuA gdje nisam, za 29 dana punim 31![]()
I mene redovno.
U zemlju da propadnemJe l‘ i vas oblije transfer blama kad naidjete na neko vase staro mudrovanje?![]()