Stvari koje mrzimo

Mrzim nesvesnost. Obožavam ovu temu na kojoj mogu da mrzim. Dakle, mrzim kad neko nije svestan sebe i svoje debilnosti. Idemo neke godine društvo i ja na more i neka dva debila u busu 12 sati pričaju o automobilima, bez prestanka (i bez karikiranja, dakle 12) toliko da smo ih svi čuli sasvim jasno i glasno, svaki delić debilne misli obojice, i na našu veliku radost bili budni ili čak polubudni onda kada smo želeli kakav takav san i to čitavih 12 sati.

Ma one kojima ni mama više ne priča da su lepi, jer je blam da laže... a nisko je nisko.. Za naše standarde sve ispod 175, meni ispod 180... jeste da imam metar i po u visinu, al' hebeš muško ako mi se vrat ne ukoči..:lol:

:rotf: Slazem se sa zadnjom konstatacijom, samo meni da bi se ukocio mora da bude jos visi, zato te i pitam, meni su skoro svi niski...:lol:

A tebi sve neprijatno...:mrgreen:

Ima i obrnuta situacija, sad me podseti...
Jedna moja druagica je bila nenormalno visoka za svoje godine, mislim da je dete u 2. razredu imalo 170, ***** mi sve...I sad ide ona sa tatom ulicom i normalno uhvati ga za ruku, a iza neki deda dobacuje, sta si nasao tako mladu da vodas, sram te bilo! :eek:

Visoki muskarci ili imaju tako sranje konstituciju da bi ih vetar oduvao ili su grmalji koji ne mogu da nadju odelo,ja ne znam gde oni nadju devojku koja moze da rasiri noge da im ga spakuje?

Aj one krupnije i nekako,ali vi tako sitne mi niste jasne. Ja imam skoro 180cm i do 190 je ok covek da ima,sve preko toga je uzas.

Visoki muskarci ili imaju tako sranje konstituciju da bi ih vetar oduvao ili su grmalji koji ne mogu da nadju odelo,ja ne znam gde oni nadju devojku koja moze da rasiri noge da im ga spakuje?

Aj one krupnije i nekako,ali vi tako sitne mi niste jasne. Ja imam skoro 180cm i do 190 je ok covek da ima,sve preko toga je uzas.

Pa meni odgovara kad ima od 185-190, moze i malkice preko...A da se ne lazemo, svidjali su mi se i oni od 180, mozda i manji, tako da je sve ovo jedno veliko sviranje qrca, u sustini sve je to nebitno...:D

Mozda vole doggy stil viđe nego 'leba da jedu pa im se sviđa kad vide onog fapa iza njih... :lol:

A realno ko se ne bi ponosio da ima fiću koja moze fapa da povuče? Eeee :lol:

Мрзим остатке хране у судопери. Мрзим пуну судоперу. Мрзим све што се тиче судова.

Али највише од свега мрзим то што никако да се наканим да позовем мајстора да поправи машину за судове.

Kako se ja uvek zaljubim i zakacim za neku bagru i stoku? Ali uvek nadjem lose ljude.

ne zakačiš se ti za bagre i loše ljude dobri moj juzeru, ti sam takve biraš
kakav si prema ljudima takvi su oni prema tebi, sredina je vrlo fluidna čak i na suvom, svi se mi jedni drugima prilagođavamo, gde ide ide, gde ne ide, zdravo doviđenja
najbolje je tako, kosmos i viša sila mi šalju budalu, ma nije nego

- - - - - - - - - -

jadan ovaj adil ubiše ga načisto

Back