Stvari koje mrzimo

:( :( :mazi:

Kontam da ti samo tuzici mogu pomoci, posto je savete krajnje nekorisno davati...:lol:
Од тебе дефинитивно не може добити помоћ, и да хоћеш да му пружиш савет једноставно не можеш да напишеш нешто што ће бити паметно и што ће бити од помоћи, јер никад ниси имала дечка, и уопште та проблематика мушко-женских односа је за тебе шпанско село.

Poslednja izmena:
Капе које се носе као модни детаљ и у затвореном простору и у свим временским условима. Хипстерај, генерално, као актуелни степен шабанске еволуције.

Од тебе дефинитивно не може добити помоћ, и да хоћеш да му пружиш савет једноставно не можеш да напишеш нешто што ће бити паметно и што ће бити од помоћи, јер никад ниси имала дечка, и уопште та проблематика мушко-женских односа је за тебе шпанско село.

ali šta će njemu pomoć foruma, koji to realni životni problem adolescenta može da se reši putem foruma?
na kraju je sve ispalo super, evo pohvalio je samog sebe, meni je to sve super

Dobro, i? :lol: Koliko vi smarate sa tim vise...:rotf: I nije ovde poenta price o musko-zenskim odnosima, vec o njegovom stavu o sebi, da je debil i to...msm da je to los nacin da bilo sta ucini, a da mu se to ne obije o glavu...;)

Ko i svi, bio sam ovih dana po slavama i primetio sam više nego bilo koje godine šta je nedomaćinsko ponašanje. Ono, "domaćini" ti mere svaki gutljaj, svaki zalogaj, pa onako funjarski kroz šalu po par puta dobace da se ne prejedaš, drže jelo postavljenim, a nigde tanjira i pribora, hleb je u celofanu, pa da, kad sam uzmeš da ga otvaraš, sve izgleda i zvuči kao da kradeš, a ne da se služiš(svrha i jeste da ne izgleda kao da se služiš), onda na nekom drugom mestu, piće se ne doliva i sl... A kad dođu kod tebe, unište se ko svinje. Elem, mrzim sve navedeno :mrgreen:

Back