Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
ebiga, komplikovanije je. Sve zavisi o'š ili ne'š ses 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izeš ses, moj mozak i uši su bitnije.
Pa sve zavisi sta smatras niskim, a sta ruznim zenama...
![]()
Ma one kojima ni mama više ne priča da su lepi, jer je blam da laže... a nisko je nisko.. Za naše standarde sve ispod 175, meni ispod 180... jeste da imam metar i po u visinu, al' hebeš muško ako mi se vrat ne ukoči..![]()
Slazem se sa zadnjom konstatacijom, samo meni da bi se ukocio mora da bude jos visi, zato te i pitam, meni su skoro svi niski...
![]()
Visoki muskarci ili imaju tako sranje konstituciju da bi ih vetar oduvao ili su grmalji koji ne mogu da nadju odelo,ja ne znam gde oni nadju devojku koja moze da rasiri noge da im ga spakuje?
Aj one krupnije i nekako,ali vi tako sitne mi niste jasne. Ja imam skoro 180cm i do 190 je ok covek da ima,sve preko toga je uzas.
Ma one kojima ni mama više ne priča da su lepi, jer je blam da laže... a nisko je nisko.. Za naše standarde sve ispod 175, meni ispod 180... jeste da imam metar i po u visinu, al' hebeš muško ako mi se vrat ne ukoči..![]()
To da ne dereš kolena?
Visoki muskarci ili imaju tako sranje konstituciju da bi ih vetar oduvao ili su grmalji koji ne mogu da nadju odelo,ja ne znam gde oni nadju devojku koja moze da rasiri noge da im ga spakuje?
Aj one krupnije i nekako,ali vi tako sitne mi niste jasne. Ja imam skoro 180cm i do 190 je ok covek da ima,sve preko toga je uzas.
Mrzim kad se dogovorim s nekim da se nadjem recimo u 9, a on/ona jos kuci.
Kako se ja uvek zaljubim i zakacim za neku bagru i stoku? Ali uvek nadjem lose ljude.