Stvari koje mrzimo

Ko i svi, bio sam ovih dana po slavama i primetio sam više nego bilo koje godine šta je nedomaćinsko ponašanje. Ono, "domaćini" ti mere svaki gutljaj, svaki zalogaj, pa onako funjarski kroz šalu po par puta dobace da se ne prejedaš, drže jelo postavljenim, a nigde tanjira i pribora, hleb je u celofanu, pa da, kad sam uzmeš da ga otvaraš, sve izgleda i zvuči kao da kradeš, a ne da se služiš(svrha i jeste da ne izgleda kao da se služiš), onda na nekom drugom mestu, piće se ne doliva i sl... A kad dođu kod tebe, unište se ko svinje. Elem, mrzim sve navedeno :mrgreen:

Ja sam baš imala drugačije iskustvo na slavama. Ja kažem da naspu pola čaše, a dobijem punu. I stalno me nude da se poslužim.. :roll:

@Takođe prasetinu ne mogu smisliti, jagnje zakon.

@Tema
Ovo mi astrologija kaže :think:

BLIZANCI

Ljude bez smisla za humor.
Kad nisu non-stop u centru pažnje.
Pokvarene satove.
Loše vino.
Cipele u kojima ne mogu da plešu.
Ljude koji polako pričaju.
Ljude koji presporo hodaju.
Pesimiste.
Zavisnike.
Pokvarene sitnice.

Gde si jela, ima li kod nas kupiti?
To je zapravo veoma kvalitetno meso.
Konj nije troma i gojazna životinja, kao svinja, krava ili ovca, tako da je meso baš kvalitetno, tj. nema nimalo masti, a oko 18% proteina. :cool:

Kad sam bila u Bijeljini, u gostima, domaća konjetina. Što ti kažeš, daš šta daš, nisam mogla izvoljevati u gostima, jela sam iako mi se nije svidjelo.

Bježi tamo, meni je strašna pomisao ubijanja konja, divne životinje, u prehrambene svrhe :eek:

Kad sam bila u Bijeljini, u gostima, domaća konjetina. Što ti kažeš, daš šta daš, nisam mogla izvoljevati u gostima, jela sam iako mi se nije svidjelo.

Bježi tamo, meni je strašna pomisao ubijanja konja, divne životinje, u prehrambene svrhe :eek:

Ali zato jagnje treba klati? :lol:

razlog više zašto treba izbegavati svinju u lancu ishrane

Trebalo bi, ali ne izvoljevam ja mnogo. Nek nije masno i to je to.
Nema ni prasetina mnogo masti, samo treba naći dobar komad. :lol:

Back