Stvari koje mrzimo

Ja kao nesto nisam ni razmisljala o tim znacima, a onda mi moja pokojna baba kupila neku knjigu i citala ja to i stvarno ima dosta istine...

Evo, ja sam devica...
I vecina ljudi mrzi device, zato sto su bolesno pedantne i to...A kod mene nije takav slucaj, jeste da sam precizna i detaljna, ali sam u haosu kad ucim, radim, znaci to je krs kakav retko ko moze da stvori sto je totalno nekarakteristicno za moj znak...I kao citam ja devica uvek mora da ima sve spremno, obavezno zarezane olovke...:lol: A ja nikad i nemam olovku, uvek marisem od drugih, toliko da mi razredni pita jesam mu klepila ovlovku kad ne moze da je nadje? :lol:
Onda, devica je najpametniji znak zodijaka...:per: I stvarno ne znam ni jednu glupu devicu...
Sto se tice emocija, mnogo su zatvorene i to je stvarno istina...

U podzanku sam vaga...I kao ta kombinacija je dobra jer vaga malo oladi devicu da ne ***** mnogo...
E sad, najbolji prijatelji device su skorpija i vaga i to je istina u mom slucaju..A kao idealan partner jarac, msm da je i to istina, ali jarac je mnogo ogranicen u nekim stvarima, bar ove sto ja znam...

Sve u svemu, proucila ja tu knjizicu, ima istine, ali opet, sve se razlikuje od coveka do coveka...msm da ipak nije sve tako striktno...ma sranje obicno...

Valjda prvo vade zivac pa onda stavljaju lek?
Meni su barem prvo izvadili zivac sa onim iglicama,pa par puta sam isao na to busenje iglicama dok na kraju ga nije zakrpio.
Zivac uzasno boli i nijedan lek tu ne pomaze,osim hladne obloge. Cim sam ga izvadio,odmah je bol prestala.

Prvo se probuši zub, stavi se neki lek za umrtvljivanje živca koji stoji neko vreme, u mom slučaju to je bilo dve nedelje. Onda se vadi živac( to nisam ni osetio jer je bio umrtvljen a bez anestezije) i stavlja se lek. Nakon nekoliko dana se stavlja plomba.
Al to je sve promenljivo, kako kod koga, zavisi i od zuba.

Mene šestica ebe, moram da je popravim... nije da me boli zub, nego nekad imam osećaj kao da mi je čelična pesnica pritisnuta uz levu stranu glave :lol: Pritisak, ne bol.

Meni je zubar unistio zub. Kao popravio ga,a nije lepo ocistio zub i ono sto je ostalo karijesa ode do pulpe,izazove infekciju i gotovo. :(
Za svaku intervenciju zubar mi je udarao anesteziju i boli bas kad krene da radi sa onim iglicama.
Isti dan zabolelo,isti dan sam ga izvadio.
Prijao mi je hladan vazduh da uvlacim i da pijem nesto hladno inace znam kako je iritirajuc pulsirajuci bol zuba. Probaj da ga hladis dok lek ne pocne da deluje.

Back