totalerrorr
Početnik
- Poruka
- 3
Dobio sam slično pitanje pre neki dan. Nemam informacije u ruci, ali raspitaću se. Imaćeš odgovor za koji dan.
Pozdrav...![]()
e sarajlija zanima me znas li sta o difu tamo,plz odg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio sam slično pitanje pre neki dan. Nemam informacije u ruci, ali raspitaću se. Imaćeš odgovor za koji dan.
Pozdrav...![]()
Kao i u Srbiji ili bio gde, postoji razlika između Ekonomskog fakulteta i Građevinskog. Građevinski fakultet je svuda tražen i sa tim fakultetom ne verujem da ćeš imati problem sa poslom.pozz
posto vidim da je ovaj forum poprilicno aktivan (za razliku od vecine) odlucio sam da i ja postavim nekoliko pitanja!!!!
Ja sam sad cetvrti razred gimnazije i razmisljam o studiranju u Becu.
Kazem razmisljam jer sam se nakon razgovora sa momkom koji je zavrsio ekonomiju u Graz-u, lagano "razocarao", jer i nije djelovao bas sretno sto posle svog truda i rada, kao i dobrih "ocjena" na fakultetu nije uspio naci posao u Austriji!!!!:???:
Inace ja bih upisao građevinu i odmah se prebacio.
Sad bih volio da mi se javi neko ko tu studira gradjevinu ili da neko ko ima frienda koji tu studira da me spoji kako bih ga pitao neka pitanja - prvenstveno u vezi posla posle zavrsenog fakulteta (jer to mi je jedan od osnovnih razloga zbog kog planiram da se prebacim tu)!!!
-naravno niko nece moci da mi kaze kakva ce biti situacija nakon 5 god. al mene interesuje trenutno stanje (bas u vezi sa poslovima za građ. ing.)
nadam se da nisam bio previse opsiran i dosadan ali bih volio da se informisem na vrijeme i imam vremena za razmisljanje!!!
pozz
Ovako, danas sam gledala vezano za katedre akustike i tv montaze, ugl to shto ima jeste u danskoj, ali me zanima da li je neko upucen (za akustiku znam), postoje li akademije sa katedrom tv i filmske montaze u bechu,tj koje?
inache, josh neshto shto sam danas chula prvi put jeste da je studentima iz Srbije shkolarina u nekom smeshnom iznosu , e sada nisam sigurna da li se to odnosi na sve fakultete. (razlozi za to su kao neka otplata shtete posle rata, pa je djindjic sredio da se to kroz shkolarinu, tj studiranje sredi) pa me zanima koliko je to tachno?
hvala
Zdravo! mene interesuje da li je skolarina josh uvek besplatna za srpske drzavljane?
Ja zavrsavam visu turisticku skolu i ostala su mi jos 2 ispita, pa me interesuje da li postoji mogucnost se prebacim na fakultet za turizam u austiji( i ako bi mogli da mi kazete koji je fakulte) ? takodje me interesuje da li postoje studije i na engleskom jeziku i dali mi je bolje sada da se prebacim ili prvo da diplomiram pa posle
unapred sam zahvalna na odgovoru![]()
Da li neko moze da mi da neku informaciju o studiranju stomatologije u Becu ? Tacnije ja bih da se prebacim da studiram tamo,zavrsila sam 4-i semestar u Novom Sadu.Ne znam da li njihov fakultet u Becu moze da prizna ispite koje sam polozila ovde? I ne znam kako tacno funkcionise dobijanje mesta u studentskom domu ? Ako neko moze da mi pomogne,bila bih mu jako zahvalna!![]()