Zdravo, upisala sam geografiju u Nisu, inace sam iz Nisa. Zanima me prebacaj u Becu na geografiji ili geologija. Znanje nemackog jezika mi je na osnovnom nivou. Zanima me koliko se placa, smestaj i te osnovne stvari. Hvala unapred...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još uvek naši studenti plaćaju samo članarinu u Studentskom Udruženju (ÖH) koja je nekih 16 evra. To ide tako 8 semestara koliko ti vremena daju da završiš. Onda kasnije ide cena kao i normalnim studentima koja je između 350 i 400 po semestru.Zavrsavam gimnaziju u Beogradu i zanima me da li iko zna kako je to studirati nemacki na Filoloskom fax-u u Becu?Da li i dalje na beckom univerzitetu srpski studenti placaju samo nekih 20 evra?
Siguran sam da ima institut.Zdravo, upisala sam geografiju u Nisu, inace sam iz Nisa. Zanima me prebacaj u Becu na geografiji ili geologija. Znanje nemackog jezika mi je na osnovnom nivou. Zanima me koliko se placa, smestaj i te osnovne stvari. Hvala unapred...
Sa tim odgovorom i još nekim odgovarajućim dokumentima predaješ za vizu. U Beogradu dobijaš šengen vizu na neka 3-4 meseca sa kojom možeš samo jednom (!) ući u Austriju. U međuvremenu oni tebi pripremaju stalnu stuedntsku dozvolu boravka koja traje godinu dana i koju nakon par sedmica jednostavno platiš i podigneš u nadležnom magistratu.A da zanima me samo jos jedno, VIZA! Na koliko se dobija, koliko se ceka... hvala unapred
Hvala puno...a zanima me jos jedno da li je moguce da se priznaju tamo ispiti i da li mogu da zavrsim ovde kurs nemackog jetika posto ga znam ali bih htela jos malo da usavrsim ili cu morati i tamo na kurs? I koliko kosta kurs nemackog jezika u Austriji? Hvala unapred...
Ako neko ima neke informacije o izdavanju sobe/stana u Becu nek javi,upisao sam studije ali nisam nasao jos smestaj. ( vedran4@hotmail.com ) .
zanima me jeli bolje upisati ovdje fakultet pa se prebacit u beč ili odma tamo prijemni radit ... ?? zelio bih upisati nesto vezano za medicinu u beč imali takvih ?? thnx![]()
Zelim da odem ove godine u Bec da studiram.Upisala sam ekonomiju u NS,prva sam godina i nikako mi se ne svidja!Da li neko moze da mi pomogne i objasni mi razliku izmedju WU i UNIVIE?Koji je cenjeniji?Ako neko studira na nekom od ova 2 fakulteta,molim vas nek mi pise na email adresu,jako bi mi znacila bilo kakva informacija...hvala
Nevena_90_ns@hotmail.com
Zdravo!
Zanimaju me fakulteti koji se bave informacionim tehnologijama. Informatika, softver, programiranje i ti fazoni.
Apsolutno ništa ne znam o tome. Iz Bosne sam. Ne znam njemački jezik (al' za godinu mogu naučiti).
Auuu ima svega i svačega.
Sad me zanima prijemni kako se radi? Koliko otprilike primaju na takve fakultete i kakva je konkurencija?