kave
Obećava
- Poruka
- 76
Pozdrav,
Da li neko zna gde na TU ( Karlsplatz ) treba da predam papire ( posto cu doci licno ) ?
Da li neko zna gde na TU ( Karlsplatz ) treba da predam papire ( posto cu doci licno ) ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima!Zanima me da li neko zna nešto o tome ili ima iskustva sa upisom mastera iz biologije ( molekularna biologija,genetika,...) na nekim od fakulteta u Beču?
Zdravo. Dali neko odavde studira ili ce da studira prava u becu da mi objasni proceduru, ponesto o fakultetu i tome slicno ??? Hvala unapred. http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_bye.gif
E super...( Pa zanima me, recimo, da li sa Bg univerziteta mogu da se prebacim na Juridicum ili mogu odmah tamo da upadnem ???
Baš danas sam pričao o medicinskom faksu s momkom sa Krste@Mitternachtsträumer Da li si mozda uspeo saznati nesto vezano za medicinski fakultet, kao npr da li se upis placa nesto posebno i ako da, koliko, itd...? Hvala
Hvala puno!
Ako sam dobro razumeo, placa se sigurno, jedino je dilema da li je 700e, za semestar ili za godinu? I kada bi mogao samo da saznas na osnovu kojih kriterijuma primaju taj odredjen broj stranih studenata... Ali naravno, bilo kakva nova informacija je vise nego dobro dosla, tako da ako saznas nesto novo, javi...
Da li neko zna da li postoje mogućnosti za studiranje u Beču na engleskom jeziku?
Nemachki je tezak. Tachka.![]()
Nije ti losha ta taktika, moram priznati.
Ja mogu slobodno da kazem i potvrdim da je mala verovatnoca da se nemachki ikako nauchi u redovnoj shkoli, iskustvo govori.![]()
Ja mogu slobodno da kazem i potvrdim da je mala verovatnoca da se nemachki ikako nauchi u redovnoj shkoli, iskustvo govori.![]()