Da li u Becu postoji mogucnost studiranja evropske ekonomije i biznisa kao u NS? Molim vas, ako neko zna nesto o tome, ili studira ekonomiju u Becu neka mi se javi na dunja.petrovic@krstarica.com, ili ostavi ovde poruku. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao.posto studiras na wu mozes li mi napisati nesto o fakultetu?koliko imas ispita u prvom,a koliko u drugom abschnitu?koliko treba vremena da se zavrsi bechelor?i kolika je plata sa zavrsenim bechelor ,a kolika sa master otprilike?
Hm... Cini mi se da dugo niko ne odgovara na pitanja u ovoj temi, pa ne znam ni koliko cu koristi imati od postavljanja svog....
Pokusacu..
Ukratko.. Studiram farmaciju u BG, upisujem cetvrtu godinu sad, i zanima me prebacivanje na becki univerzitet naredne godine. Ucim nemacki, planirala sam da nastavim, plus da pokupujem neke strucne knjige na nemackom, pa da udjem malo u strucni jezik ne bi li mi bilo lakse kad odem, ako odem.
Zanima me koja je mogucnost da mi priznaju vecinu ispita, jer cu biti pred kraj studija, pa ne bih volela da mi priznaju polovinu ili sl..
Procitala sam sve postove, ali nisam nasla nista konkretno o farmaciji, pri kom je univerzitetu? Nisam uspela da je nadjem na njihovim sajtovima?
Ako moze neko neka mi posalje PP, da ne dosadjujem ovde, zanimaju me svi moguci detalji i informacije, ja sam se tek prijavila, pa ne mogu uopste da saljem PP, ne znam zasto..
Hvala
Ja uskoro odlazim u Bec da studiram.Cekam samo jos vizu da dobijem,a cekam je vec 3 nedelje.Ako neko ima pitanja,slobodno recite...
Dobar dan,
zelim da upisem studije u Becu. Krenula sam na faklultet, vaspitac za tradicionalne igre u Kikindi, sada zavrsavam I godinu. Zanimaju me informacije, kako bih mogla da nadjem taj fakultet u Becu i koji su uslovi kod Austrijske ambasade za dobijanje vize.
Unapred hvala,
Jelena
Hm... Cini mi se da dugo niko ne odgovara na pitanja u ovoj temi, pa ne znam ni koliko cu koristi imati od postavljanja svog....
Pokusacu..
Ukratko.. Studiram farmaciju u BG, upisujem cetvrtu godinu sad, i zanima me prebacivanje na becki univerzitet naredne godine. Ucim nemacki, planirala sam da nastavim, plus da pokupujem neke strucne knjige na nemackom, pa da udjem malo u strucni jezik ne bi li mi bilo lakse kad odem, ako odem.
Zanima me koja je mogucnost da mi priznaju vecinu ispita, jer cu biti pred kraj studija, pa ne bih volela da mi priznaju polovinu ili sl..
Procitala sam sve postove, ali nisam nasla nista konkretno o farmaciji, pri kom je univerzitetu? Nisam uspela da je nadjem na njihovim sajtovima?
Ako moze neko neka mi posalje PP, da ne dosadjujem ovde, zanimaju me svi moguci detalji i informacije, ja sam se tek prijavila, pa ne mogu uopste da saljem PP, ne znam zasto..
Hvala