"Studiram od '98, ispolagala sam sve, osim kod dotične"

Ali, ukapirajte, ne utiče ona na metologiju nastave....to se na najvećem broju fakulteta nije menjalo, na nekima bogami i od '36 je isti, prevaziđen, program....
Kako ti radiš ekonomsku geografjiju, Moristi, ako studiraš ekonomiju...ima da znaš i broj koza 1986.po regionima...

Za to nije kriv profesor.

Nije samo profesor kriv ali on moze da utice na izbor literature iz koje ce se uciti i polagati.

Znamo svi da oni vole da uvaljuju da se kupe njihove knjige, koje su vecinom trash, ali ima i onih koji ne zahtevaju svoje nego stranu literaturu, kao sto je kod mene bio slucaj koja je u 99% slucajeva mnogo bolje napisana i prilagodjena.

Necu nikada zaboraviti srpski jezik u nastavnicu iz osnovne, 90te i citamo mi tekst Kasika od Isakovica... I ono svako cita po deo...i ja gledam u nju a ona se smeje na pricu. Onaj partizan kao rikno jer je bio gladan a oni nosili kazan sa nekim kacamakom. I ovaj odbio da uzme malo da imaju njegovi drugovi partizani da jedu. A ona u fazonu ROFL hahahahahh daaaaaaa jbt kako da ne :hahaha: . Cak i u to vreme se moglo sprdati sa literaturom ako ne i menjati.

Nisam.
Nije kiselo grožđe već izveštaj iz prve ruke dobijen od deteta koje je pravilno vaspitavano i koje je uočilo i dedi prenelo utiske.

Sta ti je unuce prenelo utisak i po tome si zakljucio sve o studentima i skolovanju u Srbiji? :D

E deda deda mislim da ipak jeste kiselo grozdje kao i vecini ljudi koji nisu videli faxa. Iako im cak nije ni potreban. A zasto je to tako uvek sam se pitao i dan danas ne znam odgovor. Kao i za one sto nemaju polozen vozacki

Prvo ovo je posao za inspekciju i kriminalisticku policiju. Ali znamo da je Srbija rupa. Korumpirana rupa.

Znaci ako covek kaze da izlazi preko 10 puta na ispit a u studentskoj postoje samo 3 prijave ispita jer se prijave cepaju-to je posao za kriminalisticku policiju.

Ako se doticna profesorka nalazi u komisiji predmeta koji predaje- i to je za kriminalisticku policiju.

Ali ovde o tome mozete samo sanjati.

Sta ti je unuce prenelo utisak i po tome si zakljucio sve o studentima i skolovanju u Srbiji? :D

E deda deda mislim da ipak jeste kiselo grozdje kao i vecini ljudi koji nisu videli faxa. Iako im cak nije ni potreban. A zasto je to tako uvek sam se pitao i dan danas ne znam odgovor. Kao i za one sto nemaju polozen vozacki

..o Petnici ćoravle ćoravi..

O studiranju govore studenti koji polože ispite , a ne ovi što kukaju na profesorku koja ih ne zabavlja i o čuda traži znanje za prolaznu ocenu.

- - - - - - - - - -

Deca koja danas prođu kroz Petnicu ne znaju ni ko je Soroš. On je tvoja generacija, ti si malo zahrđao u vremenu i prostoru buu.

Ne znaju svi.

Tamo se kao u svakom regrutnom centru izabiraju pogodni i podesni, a ostala gungula služi kao fasada.

Oh grešiš, rado bi on menjao, ali nije da ima šta drugo da radi. Pogotovo bi njegova žena i deca to menjali.

...............to ti misliš, a tvoja žena?

......:per:

- - - - - - - - - -

Ovo bi bilo otprilike kao da ja tebi objašnjavam šta se dešava u tvom špajzu, a da ti ne znaš.

.....ako si bio u mom špaizu ili čuo od nekog ko je dolazio.

Petnica je soroševsko zabavište koja za cilj ima regrutaciju pogodnih kadrova.
Tu zaglupave svakog ko je dovoljno pametan da vidi ko kako prolazi u slelkciji.

Oh ne, opet neko zlo protiv naroda dobrog? Šta nam to rade, uh užasa!

- - - - - - - - - -

Regrutni centar soroševske sekte.

Farbaju ih u zeleno i lepe repove, pričo mi jedan...

Za Petnicu, nadam se da mogu da prođu deca iz nekih manjih sredina, koji su zaista talenti i vredni đaci....i Bog da im vidi leđa i ova napaćena Srbija... nadam se da je još uvek Pentnica referenca za usavršavanje preko...al dokle će..ne znam..teško da potraje.

Ti eseji koji se pišu za ufur na Petnicu, odobrava najpre prof. i daje preporuku...pa onda direktor škole..koji su listom SNS kadar..još ako su deca etabliranih nekih sa prof. i javne, poltičke scene..a interesuje ih da vide, bez ikakvih ambicija daljih, šta se tamo radi i da se malo provedu, proći će...a da imaju četvorke iz predmeta, oblasti, za koju konkurišu...kakve nagrade i ostali uspeh...

...............to ti misliš, a tvoja žena?

......:per:

Moja žena? Pa njoj je super, evo baš je na poslovnom putu u jednom delu sveta za koji teško da si ti i čuo. Ali i kao si čuo, ne umeš da ga nađeš na globusu.
A što se njenog odnosa prema mom poslu tiče, nije da ne bi i ona volela da je ceo dan sa decom u stanu ili u parku.

Prvo da profesorka izadje i da izjavu a drugo da inspekcija i policija precesljaju studentsku sluzbu pa onda mozemo dalje.

Svi znamo da se to nece desiti.

Obrazovanje i profesori u Srbiji su kao Vatikan i katolicki svestenici.

Naprave sranja za zatvor ali sve sto dobiju je premestaj na bolju lokaciju, bez mnogo buke.

------

Sta reci kad oni iz Kragujevca koji su primali mito, uhapseni, izvedeni na sud zavrsili ovako:

https://www.blic.rs/vesti/hronika/optuzeni-kragujevacki-profesori-unapredeni/4cs1tcp

Ni pet godina posle hapšenja profesora Pravnog fakulteta u Kragujevcu, koji su prvo osumnjičeni, a u avgustu 2007. godine i optuženi za prodavanje ispita studentima, niko od njih još nije osuđen.
Primera radi, Dragana Petrović, nekadašnja profesorka krivičnog prava, optužena da je upisivala prelazne ocene studentima i zauzvrat primila na hiljade evra, zlatan nakit pa čak i luksuzni automobil, radi na Institutu za uporedno pravo u Beogradu.

itd itd

Kome ja da verujem, drzavi Srbiji, profesorima ili svesteniku? Tesko

Moja žena? Pa njoj je super, evo baš je na poslovnom putu u jednom delu sveta za koji teško da si ti i čuo. Ali i kao si čuo, ne umeš da ga nađeš na globusu.
A što se njenog odnosa prema mom poslu tiče, nije da ne bi i ona volela da je ceo dan sa decom u stanu ili u parku.

...esi proverio da nije i komšija harmonikaš koincidentno na nekoj turneji po inozemstvu....:per:

- - - - - - - - - -

Ne znam, ja nisam bio, možda mogu da verujem komšinici Mici, ali je pitanje da li je ona iskustva prenela baš verno. U svakom slučaju računam da ipak ti bolje znaš.

Računaj ti kako tebi volja, a ja računam kako sam ocenio na osnovu svojih izvora.

Prvo ovo je posao za inspekciju i kriminalisticku policiju. Ali znamo da je Srbija rupa. Korumpirana rupa.

Znaci ako covek kaze da izlazi preko 10 puta na ispit a u studentskoj postoje samo 3 prijave ispita jer se prijave cepaju-to je posao za kriminalisticku policiju.

Ako se doticna profesorka nalazi u komisiji predmeta koji predaje- i to je za kriminalisticku policiju.

Ali ovde o tome mozete samo sanjati.

Da je to tako, nadrljali bi zaposleni iz studentske službe, ne profesor.... O ovoj ženi, prof. Geografskog, čitam sporadično deceniju već.... Ona je i tada bila red. prof.
Ne možeš ništa red. prof....šta meni ovo ukazuje...da je možda ona kreten, ali pre će biti da nije u profesorskom klanu...gde je dovoljno da se skrene pažnja da ona ne sarađuje i neće da pusti sestrića prof. Trandafilovića...

Delim sa tobom mišljenje da prof. treba da bude kreativan...fokusriranje na ključnim stvarima i talenat....ne može biti dobar prof. bez talenta za profesuru i prenošenje znanja... Za većinu studenata je najvažnije da bude sve u power pointu prikazano i da oni to lepo uslikaju mob. telefonima..što se tiče udžbenika..drukčije bi razmišljao da se radi o tvojoj intelektualnoj svojini...što ne znači da su udžbenici i dobri...al imaš predavanja, vežbe, eiga sad...od 40-ak+ ispita... nije svaki ono što te ne zanima. I da, studska je parola sada, platio sam - podrazumeva se da ću da položim....zabluda ( :

Da je to tako, nadrljali bi zaposleni iz studentske službe, ne profesor.... O ovoj ženi, prof. Geografskog, čitam sporadično deceniju već.... Ona je i tada bila red. prof.
Ne možeš ništa red. prof....šta meni ovo ukazuje...da je možda ona kreten, ali pre će biti da nije u profesorskom klanu...gde je dovoljno da se skrene pažnja da ona ne sarađuje i neće da pusti sestrića prof. Trandafilovića...

Delim sa tobom mišljenje da prof. treba da bude kreativan...fokusriranje na ključnim stvarima i talenat....ne može biti dobar prof. bez talenta za profesuru i prenošenje znanja... Za većinu studenata je najvažnije da bude sve u power pointu prikazano i da oni to lepo uslikaju mob. telefonima..što se tiče udžbenika..drukčije bi razmišljao da se radi o tvojoj intelektualnoj svojini...što ne znači da su udžbenici i dobri...al imaš predavanja, vežbe, eiga sad...od 40-ak+ ispita... nije svaki ono što te ne zanima. I da, studska je parola sada, platio sam - podrazumeva se da ću da položim....zabluda ( :

...i to bi bilo uglavnom to.

Back