"Studiram od '98, ispolagala sam sve, osim kod dotične"

More da damo mi diplomu svima koji ne polože iz tri puta, da se ne zlopate tu po 20 godina .

Za to vreme što su čekali da ih profesorka pusti na edokurca argument, mogli su predavati geografiju u prepunim srpskim školama mnogobrojnoj zainteresovanoj srpskoj dečici.

Ja bih rekao da ti nisi isao na fakultet. Da li sam u pravu?

Ja mislim da jesam zato sto se takvi lako prepoznaju u komentarima sto na forumima sto u komentarima na vest.

Dve kategorije se najlakse prepoznaju:

1. Ljudi koji nisu isli na fakultet i vode diskusiju o istom kao i studentima

2. Ljudi koji nemaju polozenu kategoriju za neko motorno vozilo

Rani se ona ok profesorskom platom bolje nego kamiondzija koji radi u Srbiji sto budala predlaze da ljudi odu u vozace.

Znaci nju geografija moze da rani a ove ostale ne moze ?

Zar to nije malo glupo?

Mislim razumem ja sta ti hoces da kazes i gde pucas, ali ako nije potrebna neka ugase fakultet i neka Mila ostane bez LEBA

Biće sasvim dovoljno da studenti nauče gradivo kad reše da izađu ako misle da polože ispit.

- - - - - - - - - -

Ja bih rekao da ti nisi isao na fakultet. Da li sam u pravu?

Ja mislim da jesam zato sto se takvi lako prepoznaju u komentarima sto na forumima sto u komentarima na vest.

Dve kategorije se najlakse prepoznaju:

1. Ljudi koji nisu isli na fakultet i vode diskusiju o istom kao i studentima

2. Ljudi koji nemaju polozenu kategoriju za neko motorno vozilo
Nisi.
Išao i odustao zbog neke Mile fala joj do neba.

Sad bih bio gologuzan ko ti i da sam osto da se zamajavam fakultetom umesto da uzmem život za prioritet.

Ти рецимо свакако знаш да набројиш 5 бивших совјетских средњоазисјких република, али то децу не 'рани, нити то коме треба..

Naravno da znam, ali tebe ne treba da zanimju moje veštine, jer zahvaljujući njima ja veoma lepo živim. A deca imaju sve što im treba, Bogu hvala. A da li nekome trebaju ta moja znanja i veštine, pa da znaš tu prokletu geografiju, mogao bih da ti napišem poduži spisak država sa svih kontinenata na kojima su tražili i platili moje veštine. A to nije menjanje ulja u nekoj prigradskoj garaži i prosipanje istog u kanalizaciju.

- - - - - - - - - -

Тај твој резон, будало, да је шоферисање камионом занимање за сваку препоруку, више него довољно говори о теби.

Za njega je to napredak, sa traktora na kamion, uspeh! Jedino što kamion ne bi smeo da tera posle 5 litara prokislog vina kao što tera traktor .Nije ulica isto što i njiva.

Rani se ona ok profesorskom platom bolje nego kamiondzija koji radi u Srbiji sto budala predlaze da ljudi odu u vozace.

Znaci nju geografija moze da rani a ove ostale ne moze ?

Zar to nije malo glupo?

Mislim razumem ja sta ti hoces da kazes i gde pucas, ali ako nije potrebna neka ugase fakultet i neka Mila ostane bez LEBA

Па нисам ја рекао да није потребан, али да неко студира 20 година географију, или чак и било шта друго, то је накарадно.

Па исто као што је напредак важно знати да рецимо постоји држава Сао Томе и Принципе, и да то није нека од преживелих српских аутономних области из деведесетих.

Њу свакако 'ране мама и тата од своје пензије...

Još kad bi ti znao šta je sve oblast geografije. Ali dobro, da se zadržimo na tvom dometu da je to poznvanje država.

Naravno da znam, ali tebe ne treba da zanimju moje veštine, jer zahvaljujući njima ja veoma lepo živim. A deca imaju sve što im treba, Bogu hvala. A da li nekome trebaju ta moja znanja i veštine, pa da znaš tu prokletu geografiju, mogao bih da ti napišem poduži spisak država sa svih kontinenata na kojima su tražili i platili moje veštine. A to nije menjanje ulja u nekoj prigradskoj garaži i prosipanje istog u kanalizaciju.

- - - - - - - - - -

Za njega je to napredak, sa traktora na kamion, uspeh! Jedino što kamion ne bi smeo da tera posle 5 litara prokislog vina kao što tera traktor .Nije ulica isto što i njiva.

Mora neko i ulje da zameni. Za to ti plaćaš ko što tebi neko plaća za tvoje veštine.

To što si pokondirena tikva koja misli da zamena ulja ili oranje ne vrede, a tvoja znanja vrede, govore o tvojoj pokondirensti.

Па у накарадним друштвима је све могуће, па и то да нека будала која зна да наброји 196 држава или која зна имена за пар стотина звезда на небесима солидно живи од тих лудорија. Или ко зна напамет Горски вијенац.
Али пошто се накотило таквих будала који знају глупости, али н'умеју шраф да заврну, онда су мењачи уља и водоинсталатери постали папрено скупи, а ови други ужасно јер ипак се од закона тржишта не може побећи.
Ти си рецимо ужасно јефтин, то се и овде јасно види.

Mora neko i ulje da zameni. Za to ti plaćaš ko što tebi neko plaća za tvoje veštine.

To što si pokondirena tikva koja misli da zamena ulja ili oranje ne vrede, a tvoja znanja vrede, govore o tvojoj pokondirensti.

Ne, ja plaćam majtora u zvaničnom servisu, ne idem kod nekog u komšiluk da mi bilo šta radi bez garancije i da prosipa ulje u kanalizaciju. A ti si odvalio glupost, jer ja prvi cenim i poštujem svaki rad, ali samo ako je stručan i legalan.

Па нисам ја рекао да није потребан, али да неко студира 20 година географију, или чак и било шта друго, то је накарадно.

Ja mislim da je ocigledno iz teksta da ljudi imaju porodice i rade, sto je cak i navedeno u tekstu.

Znaci fora da studira 20+ godina i eto sedi kuci svaki dan i uci taj predmet.... ne pije vodu.

Па у накарадним друштвима је све могуће, па и то да нека будала која зна да наброји 196 држава или која зна имена за пар стотина звезда на небесима солидно живи од тих лудорија. Или ко зна напамет Горски вијенац.
Али пошто се накотило таквих будала који знају глупости, али н'умеју шраф да заврну, онда су мењачи уља и водоинсталатери постали папрено скупи, а ови други ужасно јер ипак се од закона тржишта не може побећи.
Ти си рецимо ужасно јефтин, то се и овде јасно види.

To da li je umem ili ne ume da zavrnem... taj tvoj šraf, šaraf... šta god to značilo (verovatno si mislio na zavrtanj ili vijak?) nije tema, ali recimo da to znam daleko bolje od tebe. A to da sam jeftin, možda i jesam, ali moj sat i dalje više vredi od sata bilo kog vodoinstalatera ili menjača ulja. Jbg. :(

Ne, ja plaćam majtora u zvaničnom servisu, ne idem kod nekog u komšiluk da mi bilo šta radi bez garancije i da prosipa ulje u kanalizaciju. A ti si odvalio glupost, jer ja prvi cenim i poštujem svaki rad, ali samo ako je stručan i legalan.

Па бре за тебе је променити уље стручна работа, онда нек те музу стручњаци.

Da, plaćaš, to sam i napisao.
Niko nije spominjao bilo koga ko radi bez garancije .
Nisam ja odvalio glupost nego tebe licimura pokondirenog.

....i to tačno u centar potrefio

Ja mislim da je ocigledno iz teksta da ljudi imaju porodice i rade, sto je cak i navedeno u tekstu.

Znaci fora da studira 20+ godina i eto sedi kuci svaki dan i uci taj predmet.... ne pije vodu.

Па јбг, шта ће јој онда географија у животу?
Не оправдавам ову професорку, напротив, такви који се млате с тим факултетима им дижу цену, тај факултет би требало да има неки миноран број студената и никакво интересовање, а професори би требало да пазе да не траже глупости од студената да не би смањили ионако мало интересовање.

.....da uči, položila bi .

Ne obavezno, ako je tačno ono iz članka. položila je sve ostalo.
Evo ti skorašnji primer iz jedne osnovne škole u mom komšiluku, od pre nekih mesec dana. U pitanju je nastavnica istorije koja je već generacijama problem, ali joj niko ništa ne može legalnim putem, iako je više puta bila centar problema. U pet odeljenja petih razreda je u jednom danu podelila 50 jedinica. Pet odeljenja broji oko 5 x 30 = 150 đaka. Da li su sva ta deca (1/3 đaka) loša ili je ona loš profesor, za mene nije upitno.

To da li je umem ili ne ume da zavrnem... taj tvoj šraf, šaraf... šta god to značilo (verovatno si mislio na zavrtanj ili vijak?) nije tema, ali recimo da to znam daleko bolje od tebe. A to da sam jeftin, možda i jesam, ali moj sat i dalje više vredi od sata bilo kog vodoinstalatera ili menjača ulja. Jbg. :(

....al zato i osrednjem harmonikašu ne moš ni da prismrdiš....:mrgreen:

Kako bre ne uviđaš da si smešan staj kvazielitizam Rifke?

Poslednja izmena:
Па бре за тебе је променити уље стручна работа, онда нек те музу стручњаци.

I onda ja menjam ulje, prosipam ga u kanalizaciju, cveta crno tržište a majstori ostaju bez posla. Bravo genije. Ni siajlicu ne menjam u autu, postoje ljudi koji us za to plaćeni i od toga žive. Kao što poštujem svoj rad, tako poštujem i njihov. I ne želim da im oduzimam hleb, ako ikako to možeš da shvatiš.

- - - - - - - - - -

Da, plaćaš, to sam i napisao.
Niko nije spominjao bilo koga ko radi bez garancije .
Nisam ja odvalio glupost nego tebe licimura pokondirenog.

....i to tačno u centar potrefio
Ali to nije ovde priča, već kolega Guseničar koji se gadi majstora i zvaničnih servisa, već voli sam da zameni ulje ili set kvačila, malo prospe i kanalizaciju i tako uštedi. Evidiš, ja to ne radim, već odvezem auto u servis gde mi to urade stručnjaci.

- - - - - - - - - -

....al zato harmonikašu ne moš ni da prismrdiš....:mrgreen:

Kako bre ne uviđaš da si smešan staj kvazielitizam Rifke?

Imam komšiju harmikaša/klavijaturistu narodnjaka. Ima kinte, nije da nije, ali ga kuća ne vidi, svaka slava, svadba, rođendan, praznik... ne bih svoje vreme provedeno sa porodicom menjao sda njegovim po šatrama i kafanama.

Ne obavezno, ako je tačno ono iz članka. položila je sve ostalo.
Evo ti skorašnji primer iz jedne osnovne škole u mom komšiluku, od pre nekih mesec dana. U pitanju je nastavnica istorije koja je već generacijama problem, ali joj niko ništa ne može legalnim putem, iako je više puta bila centar problema. U pet odeljenja petih razreda je u jednom danu podelila 50 jedinica. Pet odeljenja broji oko 5 x 30 = 150 đaka. Da li su sva ta deca (1/3 đaka) loša ili je ona loš profesor, za mene nije upitno.

Nije upitno. Profesor ima pedagoške metode i te jedinice posmatraj tako.
Predavač nikad nije problem nego razmažena derlad koju nema ko da dovede u red, pa to mora profesor.

I onda ja menjam ulje, prosipam ga u kanalizaciju, cveta crno tržište a majstori ostaju bez posla. Bravo genije. Ni siajlicu ne menjam u autu, postoje ljudi koji us za to plaćeni i od toga žive. Kao što poštujem svoj rad, tako poštujem i njihov. I ne želim da im oduzimam hleb, ako ikako to možeš da shvatiš.
Ајде ајде, батали те приче о бризи за друге, признај да си смотан као сајла и да не умеш ништа конкретно да радиш.

Imam komšiju harmikaša/klavijaturistu narodnjaka. Ima kinte, nije da nije, ali ga kuća ne vidi, svaka slava, svadba, rođendan, praznik... ne bih svoje vreme provedeno sa porodicom menjao sda njegovim po šatrama i kafanama.

...ne bi ni on budi siguran....:lol:

- - - - - - - - - -

Vidis, to je taj pogresan rezon...

...Jok Mile, nego je pogrešan tvoj rezon da treba da položi neko ko ne zna znanje.

Back