Studentski domovi

Posto se ako je isti broj bodova rasporedjuju po primanjima, mislim da i nemas neke sanse..imas ti vala solidna primanja za ove nase standarde....Obicno se svi trude da stave ta primanja da su im sto manja bas zbog toga.

Posto se ako je isti broj bodova rasporedjuju po primanjima, mislim da i nemas neke sanse..imas ti vala solidna primanja za ove nase standarde....Obicno se svi trude da stave ta primanja da su im sto manja bas zbog toga.

Pa koliko roditelji treba da zaradjuju da bi neko upao u dom ??? Iskreno sa 400e mesecno njeni treba bas da zapnu da bi je skolovali u Beogradu...A devojka je jos vukovac...

Pa koliko roditelji treba da zaradjuju da bi neko upao u dom ??? Iskreno sa 400e mesecno njeni treba bas da zapnu da bi je skolovali u Beogradu...A devojka je jos vukovac...

Pa valjda zato i trazi dom kao i svi mi ciji roditelji ne zaradjuju najbolje. Ja sam isto vukovac a primanja su mi 0 pa ti sad vidi, a sigurna sam da nisam jedina kao i da ne rade svima oba roditelja pa im je samim tim i prosjek primanja manji.

Da li moze neko da mi kaze nesto o studentskom domu 4.april? Kakve su sobe,uslovi,ljudi itd? :) Posto bi mi on najvise odgovarao jer mi je najblizi fakultetu.
Takodje me zanima koje domove brucosi (zenski) dobijaju a da imaju sobna kupatila?

Je l' zna neko koja je granica za prosecna primanja po clanu porodice za dobijanje jednog boda? :D

Чини ми се да је то 50% просечне плате по члану, што је око 20000 динара, али ако буде више особа са истим бројем поена, предност ће имати онај са мањим примањима...

65-ica je česta, evo rasporeda, pa proceni sama...
http://www.busevi.com/index.php?view=details&id=109%253Alinija-65-zvezdara-novo-beanijsko-groblje&option=com_eventlist&Itemid=26
Ne znam za sve blokove, pa ne mogu da garantujem, ali u sobama brucoša koji su tamo prošle godine živeli, a sa kojima sam se ja družio, interneta je bilo.
Ta menza se nešto renovirala, ne znam da li su je do sada pustili u pogon, verujem da jesu, odavno je najavljivan početak rada, ali to neka ti kaže neko drugi, ja to duže nisam pratio.

Pa valjda zato i trazi dom kao i svi mi ciji roditelji ne zaradjuju najbolje. Ja sam isto vukovac a primanja su mi 0 pa ti sad vidi, a sigurna sam da nisam jedina kao i da ne rade svima oba roditelja pa im je samim tim i prosjek primanja manji.

KAKO ŽIVIŠ???
KAKO OPSTAJEŠ???
KAKO ĆEŠ DOM DA PLAĆAŠ???
ŠTA JEDETE U KUĆI???

NAJVEĆA MISTERIJO 21. VEKA :dash: :dash:

To sto su joj primanja nula znaci da joj oba roditelja nisu zaposlena. To ne znaci da nemaju izvora zarade, u seoskoj sredini se novac moze zaraditi i za kosenje trave, cepanje drva i sl. Nece sad medju dokumentacijom podneti papir sa komsijinim potpisom da joj je otac zaradio 20evra cepanjem drva. Ima ljudi koji na osnovu takvih stvari prezivljavaju. Isto tako, ako zivi na selu moze da se hrani plodovima iz sopstvene baste, a i da zaradjuje prodajuci ih. Ne kazem da nema zloupotrebe, ali mogucih objasnjenja ipak ima.

Pa ako bilo ko zaradjuje bilo kakav novac znaci da prihodi nisu 0.
Isto tako, zna se na selu koliko sta vredi, otkud znam, neko ima njivu pa valjda se zna koliko prihoda moze da mu donese ista ta njiva.
Mislim presmesno je, pa prihode 0 nema ni prosjak na ulici, a kamoli neko ko planira da studira u Beogradu, samo sto u ovoj banana drzavi sve moze... :roll:

Какве то везе има са банана државом? Свуда је тако, родитељи су јој незапослени и не примају плату=примања су нула. Код мене је иста ситуација, сналазимо се како знамо и умемо сваки месец. Ако неко завиди тој нули или му нешто није јасно, слободно нека се јави да се мењамо бар један месец, можда ствари буду јасније...

Ima i to vrlo logicne veze, posto samo u ovoj banana drzavi se smatra mogućim da neko ko ima mesecne prihode 0 dinara plaća stanarinu u domu (kolika god da je), hranu u menzi i ostalo. Ajde mi molim te objasni tu matematiku, izgleda da su ovih mojih 8 razreda osnovne i 4 razreda prirodnog smera, dakle 12 godina tokom kojih sam ucila matematiku nedovoljni da shvatim kako se od 0 napravi nekoliko hiljada mesecno.Za mene je to misterija, a volela bih da znam kako je to moguce.

Back