Корисничко_Име
Početnik
- Poruka
- 18
Галиција, ако буде тако, частим те пиво... или сомерзбај 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto se ako je isti broj bodova rasporedjuju po primanjima, mislim da i nemas neke sanse..imas ti vala solidna primanja za ove nase standarde....Obicno se svi trude da stave ta primanja da su im sto manja bas zbog toga.
Posto se ako je isti broj bodova rasporedjuju po primanjima, mislim da i nemas neke sanse..imas ti vala solidna primanja za ove nase standarde....Obicno se svi trude da stave ta primanja da su im sto manja bas zbog toga.
Pa koliko roditelji treba da zaradjuju da bi neko upao u dom ??? Iskreno sa 400e mesecno njeni treba bas da zapnu da bi je skolovali u Beogradu...A devojka je jos vukovac...
da, cas pises da je po clanu, cas da je ukupno....
jovana115 a sta jedes kad nemate nikakva primanja
Je l' zna neko koja je granica za prosecna primanja po clanu porodice za dobijanje jednog boda?![]()
Pa valjda zato i trazi dom kao i svi mi ciji roditelji ne zaradjuju najbolje. Ja sam isto vukovac a primanja su mi 0 pa ti sad vidi, a sigurna sam da nisam jedina kao i da ne rade svima oba roditelja pa im je samim tim i prosjek primanja manji.