Studentski domovi

Prodajem musko mesto u domu (ustupanje). Raspodela je sutra, tako da ukoliko se javite danas mozete sami izbrati dom. Ukoliko se javite nakon raspodele ja cu verovatno uzeti sobu u studenjaku. Za vise informacija posaljite sms 064 44 84 635

Zdravo svima!
Trenutno sam četvrta godina-maturantkinja, i cela ova priča oko domova me jako interesuje..
Puno informacija sam uspela da pokupim ovde, ali mi je jedno ostalo nerazjašnjeno: jasno mi je da će na toj listi biti puno onih sa maksimalnim ukupnim brojem bodova, a da će se domovi birati po ustanovljenom redosledu te liste, međutim kako su svi oni sa maksimalnim bodovima međusobno jednaki, da li će to ići po azbučnom redu, da li će ići po jačini veze koju uspostavimo, xD, ili kako već? z:)

Zdarvo svima! Prvi put sam ovde tako da ne zamerite ako se budem ponavljala oko vec postavljenih pitanja. :)
Zanima me kakav je protokol sa studentima koji spadaju u osetljive grupe (studenti iz jednoroditeljskih porodica ili materijalno ugrozenih) ?
Nemam nikakve informacije o ovom pitanju pa se nadam da postoji neko ko je upucen vise od mene, unapred hvala na odgovoru! :)

Zdravo svima, interesuje me ako neko može da mi opiše kakve su trokrevetne sobe, u St.domu 4.april? Ja sam brucoš, i smeštena sam trenutno u Karaburmi ali mora da se selim do septembra pa su mi ponudili 4.april. Da li da se selim odmah ili da čekam nešto drugo? Pomozite..

Ove godine polazim u prvu godinu Pravnog fakulteta u Bg. Ima sjajan prosek iz škole (40 poena) i još onaj jedan poen za, valjda, nizak prosek po glavi porodice. Znam da ću moći da biram u koji ću dom, pa me zanima da li da izaberem Patrisa ili Karaburmu. Mene ne zanima ludilo, žurke i opijanje, nego mir i opuštena atmosfera uz koju ću moći na miru da učim. A osim toga, stidljiv sam i povučen dečko.

Back