Studentski domovi

geologicarka

Primećen član
Poruka
610
Za ovo izbacivanje znam, mislila sam da li je praksa da se takve sobe daju na recepcijsku cenu...

inače ovo za javljanje nemam pojma, ja sam čula da moj faks redovno javlja, a opet znam da je cimerkina bivša cimerka diplomirala prošle godine u oktobru a ostala u domu legalno do decembra. :neutral:

ja planiram da diplomiram isto u septembru/oktobru... i baš mi je bezveze da me onda izbace iz doma i da tek od sledeće raspodele mogu da se vratim :neutral:

Па као дају је на рецепцијску цену зато што сам је испразнила у лето, а да је био неки други месец, онда би је вратили на мој факултет. Или бар тако кажу. :)
Ако факултет јавља редовно, онда вероватно нећеш моћи да останеш. Мада, искрено, мени је безвезе да те избаце на два месеца па те у децембру поново врате, јер ти настављаш студије одмах.

Poruka
8.529
Da li konkurs za studentski dom mogu da kupim ovde u Nisu a da se prijavim tamo (U Beogradu) od 1. do 15. septembra :think: Mislim da ne moram da idem u Bg da bih kupio te papire :confused:

Ne znam jer mi se studenstski domovi ne dopadaju, samo ako sam sam u sobi moze ili sa NEKOM, ali ovako nikako!
Ja sam u Vrscu kupio index i ostalo, i u KG mi nisu priznali morao sam nov od njih da kupim kao i neke SV 2 obrasce...

p.s. a sta si upisao?

Mistery_girl

Ističe se
Poruka
2.522
Da li konkurs za studentski dom mogu da kupim ovde u Nisu a da se prijavim tamo (U Beogradu) od 1. do 15. septembra :think: Mislim da ne moram da idem u Bg da bih kupio te papire :confused:

Ja sam te papire kupila u NS-u, posto cu tamo da studiram, ali nisam isla samo zbog tih papira, vec sam se upisivala na faks pa sam to ujedno obavila. Ja bih rekla da su ti papiri isti svuda, jer nigde ne pise za koji dom konkurises, to gde te oni raspodele, tako da bi trebalo da mozes da kupis i u Nisu pa samo da odes i podneses prijavu u Bg-u. Ali ipak pitaj te sto rade u domu u Nisu da li tako moze, merodavniji su da ti kazu, mi ovde mozemo samo da nagadjamo.

Poruka
17.135
Ja sam te papire kupila u NS-u, posto cu tamo da studiram, ali nisam isla samo zbog tih papira, vec sam se upisivala na faks pa sam to ujedno obavila. Ja bih rekla da su ti papiri isti svuda, jer nigde ne pise za koji dom konkurises, to gde te oni raspodele, tako da bi trebalo da mozes da kupis i u Nisu pa samo da odes i podneses prijavu u Bg-u. Ali ipak pitaj te sto rade u domu u Nisu da li tako moze, merodavniji su da ti kazu, mi ovde mozemo samo da nagadjamo.

Da tako sam i mislio . Hvala , prosetacu do ovih nasih domova pa cu pitati ;)

Selkhet

Elita
Poruka
19.645
Da li mi neko moze reci koji je uslov da se dobije dom ''Bajic'' u Novom Sadu, koji prosek treba i da li je bitna chista godina? Hvala... :)

Uslovi konkurisanja su isti za sve domove i mislim da ih možeš naći na netu :D. Nije bitna čista godina, ali onda moraš imati viši prosek, jer se sve svodi na poene... ako nisi dao neki ispit oduzimaju ti nekoliko poena od ukupnog broja. Što se tiče proseka, nema neki određeni prosek koji moraš imati da bi mogao da konkurišeš ili dobiješ, sve zavisi od konkurencije. Bar je ovako bilo na poslednjem konkursu, videćemo uskoro da li su opet nešto menjali :D.

Poruka
17.135
To je fazon naplaćivanja domskih poziva. :roll:

meni treba fiksni, uglavnom sa svojima da se čujem... ebg, ionako sam tu još 3 meseca, mogu da plaćam toliko.

Al pazi to nije nikako povoljno 360 dinara bre ?! Evo na primer mi smo svi u kuci u Vip mrezi a oni imaju onu tarifu na pri pejdu da kad uplatis kredit 200 + dinara, 7 dana dobijas bonus 1000 dinara da radis sta hoces sa drugim Vipovcem . Mislim meni je to najlogicnije sredstvo komunikacije sa mojima .

geologicarka

Primećen član
Poruka
610
Ljudi jel znate da u domovima pocinje da se naplacuje pretplata za telefon? To je krenulo sad od avgusta, pretplata je 360din mesecno...

У свим домовима? Глупа претплата као за домске разговоре - ја док сам била у дому нисам имала појма ни како се зове друга соба (у Карабурми је била нека фора да број собе сабираш са неким бројем, па се то окреће, а мени математика слабо иде :) ). Боље да свуда уведу интернет и спусте каблове за тв, него што смишљају претплате за телефон.

BLESAVA92

Početnik
Poruka
8
Бруцош сам, уписала сам ДИФ у Новом Саду, ове године. . . Занима ме да ли са просеком 4,00 имам шансе да будем у дому?? Да ли сваки факс мора да прими одређен број студената у дом или . . . ?