pop80
Elita
- Poruka
- 16.594
Gospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako bolje i mudrije nego rektora Djokica vucicevog coveka sto je van svake pameti.Gospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
niko ne može da garantuje za te ljude koji bi bili na listi pa ni sami studenti!Svakako bolje i mudrije nego rektora Djokica vucicevog coveka sto je van svake pameti.
Za takvu list bih glasao.
Oni nisu studenti i polticki su aktivisti....
Oni cine listu, prvi je profesor psihologijeOni nisu studenti i polticki su aktivisti....
Prvog uopste ne znam ko je, za Bjelogrlica ne bih glasao nikad, treci Stimac ...sta znam ..gotivniji mi je Zunic, on je protestvovoao dok ovaj nije ni znao sta su protesti zajedno sa Ericem, cetvrti .....ovaj nije uopste za politiku, lud rodjen lud ostao.Oni cine listu, prvi je profesor psihologije
Gospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
Možeš li nam ti otkriti neke raritetne pojedince iz prve ruke?To su tvoji favoriti?
Svakako bolje i mudrije nego rektora Djokica vucicevog coveka sto je van svake pameti.
Za takvu list bih glasao.
Jok nije, takvim mrsudima ne verujem apsolutno nista.To što je rektor ranije bio Vučićev čovek, ne znači da je to i danas.
Jok nije, takvim mrsudima ne verujem apsolutno nista.
Sta se onda trti gde mu nije mesto i zasto ga guraju a ima sumnjivu proslost i sadasnjost.Nije pitanje da li mu se treba verovati, uopšte.
Nikome tu u politici ne treba verovati, a ne (samo) njemu.
Sta se onda trti gde mu nije mesto i zasto ga guraju a ima sumnjivu proslost i sadasnjost.
Evo gaPrvog uopste ne znam ko je,
Kaze cacilend mu je rijaliti a nije Filozofski fakultet, iako su oni ucinili da fakulteti budu identicni pravim rijalitijima, samo sto niko nije snimao sta se desava unutra."Ono što smo mogli da svedočimo su razni pokušaji vlasti da tamo inscenira nešto... Dakle, ovo je, s jedne strane, jedan iskren i duboko potresan čin majke čije je dete stradalo. S jedne strane imate istinu, žrtvu i pravdu, a s druge - rijaliti šou. I kad pogledate te dve stvari zajedno, to je prosto neverovatno, kao da gledate istinu i Potemkinovo selo, s druge strane", ocenio je Tošković.
studente ne zanima vlast nego ih zanima bolja vlast, bolje je ovako da se ne napale neki ambiciozni buduci fahri musli junioriGospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
ne objavljuje se lista jer su informer krvopije tu da ih spijuniraju 24/7 i objave najgnusnije laziStudenti su zauzeli stav da ne budu na listi i njihova lista je već formirana od ljudi u koje oni veruju.