Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.977
Ovo je bajata vest
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je bajata vest
I ako pregazi studente, sta onda? Kuda dalje?Jedino, što već znamo iz medija je da SSP samostalno izlazi u Mionici.
Veliki problem u najavi...Само нипошто Сир ОливерOvo je 15-ta tema u par dana, neću reći da ste se dogovarali ali baš postajete sumnjivi
Ima jedna tema i sa anketom i studentska lista ima 75% podrške na forumu na neviđeno
Što se mene tiče nadam se samo da je Alan Ford nosilac liste ali ako većina bude progurala Miki Mausa ili Paju Patka imaću razumevanje
- Alan Ford je možda više elitistički ali i anarhistički, ne razumeju ga široke narodne mase
- Miki Maus je najpoznatiji širokim masama i ono, dobrica je, neiskvaren
- Paja Patak nije baš najpametnije pile ali zbog svojih veza sa Bajom Patkom i krupnim kapitalom, takođe može da bude dobar izbor za nosioca liste
Šta misle ostali

Upaljači, hemijske olovke, besplatna kafa...Kada se raspišu izbori, prva stranka koja podnosi listu RIK-u uvek je SNS, tačnije SNS sa strankama koje je podržavaju.
Od trenutka raspisivanja izbora teku rokovi po Rokovniku RIK-a.
Prikupljanje potpisa, marketing, predizborne tribine i sl.
Zašto bi se znali kandidati te liste koju predlažu studenti? Ionako po društvenim mrežama već traje "rat" između onih koji su za rektora Đokića i Jovu Bakića i onih koji podržavaju Aleka Kavčića, Cvijetina Milivojevića i Lompara.
Pošto ne znamo kada će biti održani izbori, ne znamo kandidate SNS-a i stranaka koji je podržavaju, tako ne treba da znamo ni kandidate Studentske liste.
Takođe se ne zna da li će političke stranke koje sada podržavaju studentsku listu u Mionici, podržavati tu listu i na parlamentarnim izborima. Nadam se i mislim da će tako biti i na parlamentarnim izborima.
Jedino, što već znamo iz medija je da SSP samostalno izlazi u Mionici.
A baš ste se sad u poslednja dva dana svi odjednom toliko zabrinuli ko je na njoj?ovaj paulin post mi je dao ideju za temu.
kako moze da se sabotira lista koja jos i ne postoji?
tek kad se objavi mocice da se prica o njoj.
mene vise zanima zasto se drzi u tajnosti?
ako se plase da ce vlast izvrsiti pritisak na one na listi ili da ce se okrenuti, taj isti strah postoji i u buducnosti kad se jednog dana konacno objavi... valjda se biraju ljudi od integriteta koji nece pasti pred pritiskom vlasti, jer ako nisu takvi onda cela lista pada u vodu.
meni vise lici da ni oni ne znaju tu listu jer se i dalje vaga da li ce biti samo strucnjaci ili i opozicija na toj listi.
Студенти су несаломиви...Вама и метак корозира у 99-ЦЗ Застава,на прагу сте Понора .I ako pregazi studente, sta onda? Kuda dalje?Veliki problem u najavi...
Ima pare i zato je nepokolebljiv, cudi me kako niko ne uvidja tu njegovu prednost.i djokic i bakic, lompar, cvijetin.sve to kgb.kgb upravlja i studentima i profesorima, politikolozima, svima bukvalno jedino se djilas ne da
Само нипошто Сир Оливер
Мада би за ове сада и он био дашак свежине![]()
Zašto bi se znali kandidati te liste koju predlažu studenti? Ionako po društvenim mrežama već traje "rat" između onih koji su za rektora Đokića i Jovu Bakića i onih koji podržavaju Aleka Kavčića, Cvijetina Milivojevića i Lompara.
znamo da djilas ima pare i to nase..kavcic ima svoje, posteno zaradjeneIma pare i zato je nepokolebljiv, cudi me kako niko ne uvidja tu njegovu prednost.
Ovo su tvoji caciji. Dzabe se trudis da opovrgnes to.Типишан неутрални конформини бамебрига СНСсвињомер који се пита ко јеналисти Пленума
![]()
![]()
Realno, pucaju nam prsluci.A baš ste se sad u poslednja dva dana svi odjednom toliko zabrinuli ko je na njoj?
откуд ти идеја да поредиш немачки и српски менталитет?To je razlika velikih i malih naroda.
Recimo svi znamo za slike Angele Merkel gde je gola na plaži... jer je inače naturista. Ali to nikome nije bilo na pamet da time maše da je kompromituje, jer je to zreo i normalan narod koji gleda stvari racionalno i zabole ih kako izgleda kao gola ako je recimo doktor nauka i ako ume sa ljudima itd. Kod nas bi to već bio skandal.
Панцирни?Realno, pucaju nam prsluci.
Ne pratim X zaista, međutim, za ovo vreme kako su studenti uglavnom učili i polagali ispite, neki su se napštravali online. Međutim, svaki plenum predlaže za listu, i ne vidim ništa loše da svvi ti budu na listi. Bukvalno, glasačima SNSa ne smetaju očigledne suprotnosti na njihovoj listi, tu je i Vulin i Brnabić, nemaju veze s vezom, ili neke druge polarnsoti, ali će im smetati par imena kod studenata koji im se ne dopadaju... To bi bilo zaista smešno. Ako filozofski predlaže Jovu jer je njihv profa, pravni ili ne znam koji drugi Kavčića, pa šta? Poenta je smena i da se krene u čišćenje stanja u državi. A sve velike odluke narod treba da donese na referendumu.Nego upliću se tu sad razne službe ne samo naša .. i zbog toga je bolje da se lista ne objavi.
Bilo bi smešno da nije tragično. Da li je Miroslav Miki Aleksić imao svoju stranačku infrastrukturu u Ujedinjenim regionima ( ex G17+ ) ili je infrastrukturu, tačnije funkcionere i članove svog Narodnog Pokreta oteo je od Narodne stranke. Naravno, uz pomoć Dragana Đilasa?
Život je čudo. Kao što je SSP do sada napustilo oko 7-8 poslanika, tako i iz Narodnog Pokreta Srbije izlaze članovi, između ostalih i narodna poslanica Slavica Radovanović.
Ovde stajem jer neću da budem kao jedna ex poslanica SSP-a koja je na mreži X iznosila sav "prljav veš".
Na mreži X do juče ( a možda i danas ) traje žestoka svađa zbog novinarke Suzane Trninić čiji su gosti u podkastu bili Alek Kavčić i Cvijetin Milivojević.
Ne ulazim često, kao nekada na tu mrežu i ostajem samo 15tak minuta. Postalo je mučno da se čitaju tvitovi i komentari o toj svađi, o studentima, Dijani Hrki...
Bold: Ne upliću se samo službe, već i neke opozicione parlamentarne stranke..zna se na koga mislim, pored Aleksića..
Čuvajte se ljudi sa tzv "tankim ušima"evo, režimski mediji ne čekaju, oni znaju
Pogledajte prilog 1816224 Pogledajte prilog 1816225 Pogledajte prilog 1816226
nije neka misterija. ako ce biti sposobni ljudi na listi, koji se razumeju u politiku to ce biti neki bivsi prevejani opozicionarimene vise zanima zasto se drzi u tajnosti?

nije neka misterija. ako ce biti sposobni ljudi na listi, koji se razumeju u politiku to ce biti neki bivsi prevejani opozicionari
ako pa budu neki anonimus klinci koji zele promene na bolje, njih ce pojesti sa sve salvetom vucicevi politikanti
u svakom slucaju mrka kapa![]()