Studentska lista kao treći put

Сви напредњаци и жути су у СНС.

Свако гласање ван СНС је гласање за трећи пут.
То је апсолутна лаж. Ја као бивши радикал нисам за СНС, знам и доста радикала и жутих који нису за СНС. Већи део радикала јесте у СНСу, као и један мањи део жутих, можда је однос 60-40% или 70-30% и опет под жуте ми рачунамо и све оне комби странке, односно њихове гласаче.
Треба имати такође на уму да они Слобини пензоси су помрли, а да данашњи пензоси који подржавају ово АВ зло су били млади људи 90их који су већински били против Милошевића.

Ми сада имамо опет генерацијски јаз и сукоб. Мада и унутар нашег опозиционог табора постоје поделе, јер ове младе није учио Шешељ да мрзе, као што је нас и ми не знамо да се боримо тим гандијевским методама. Зато је Вучић знао како да се носи са нама, али млади су потпуна непознаница и њему и нама.

Вучић има 55 година, а изгледа као да има 60, а ментално има преко 70 година, он се тако и осећа ... просто стопио се са том старом популацијом.

Вучић има 55 година, а изгледа као да има 60, а ментално има преко 70 година, он се тако и осећа ... просто стопио се са том старом популацијом.
On nema mogućnost da privuče mlade. Sa ovim isfoliranim studentima "koji žele da uče" još više se udaljio od mlađe populacije.

То је апсолутна лаж. Ја као бивши радикал нисам за СНС, знам и доста радикала и жутих који нису за СНС. Већи део радикала јесте у СНСу, као и један мањи део жутих, можда је однос 60-40% или 70-30% и опет под жуте ми рачунамо и све оне комби странке, односно њихове гласаче.
Треба имати такође на уму да они Слобини пензоси су помрли, а да данашњи пензоси који подржавају ово АВ зло су били млади људи 90их који су већински били против Милошевића.

Ми сада имамо опет генерацијски јаз и сукоб. Мада и унутар нашег опозиционог табора постоје поделе, јер ове младе није учио Шешељ да мрзе, као што је нас и ми не знамо да се боримо тим гандијевским методама. Зато је Вучић знао како да се носи са нама, али млади су потпуна непознаница и њему и нама.

Нису сви радикали у СНС и нису сви жути у СНС.

Радикалски шљам је у СНС, и жути олош је у СНС.

Поштени радикали и поштени жути нису у СНС.

Hvalio ih je i u Kosjeriću podržao ujedinju listu

Несторовић је ђубре.

Има кез исто као Туђман

Постоји видео материјал када је све правио лудима ... а онда је и други лудак изашао да урла

Све то треба најурити и доживотно забранити да се баве политиком

Погледајте то сенилно инфатилно клаћење са једне на другу ногу

Poslednja izmena:
Наши студенти у блокади треба да изразе неслагање са дивљачким понашањем Израела и САД на блиском истоку. Морају да имају мишљење ако су за правду и ако су политичка бића!
Da bistre svetsku politiku kao na Aktuelnostima dok je kuća u neredu. :lol:

Ako studentska lista ostane jedinstvena i ako profesori ostanu istrajni u nameri da učestvuju na izborima biće to odlična prilika da se glasačima pruži priluka da glasaju za nekog ko nije ni naprednjak niti "žuti". Zato su prevremeni izbori i to već na jesen odlična prilika da pobedi "ne prva niti druga Srbija" već tamo neka treća, potpuno nova Srbija.

Studenti će dobiti 75% glasova na izborima, a Vučić i Đilas bitka za cenzus

Back