Studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu

Da je ona studentkinja koja želi da uči, ne bi tamo otišla, makar joj ruke naprednjaci pretili odseći.
A i jeste pitanje čime su je ucenili i šta su joj sve priredili da je uguraju u Ćacilend i kompromituju na taj način.
Na toj kompromitaciji ste radili vi širenjem neviđene mržnje prema štreberima, a sad što se tiče parka kao takvog nije marketinški najbolje osmišljen, ali to je samo posledica toga što kampanju nisu vodili zapadni marketinški stručnjaci.

Na toj kompromitaciji ste radili vi širenjem neviđene mržnje prema štreberima, a sad što se tiče parka kao takvog nije marketinški najbolje osmišljen, ali to je samo posledica toga što kampanju nisu vodili zapadni marketinški stručnjaci.

Sistematsko plaćanje ljudi da dolaze i lažno se predstavljaju kao studenti posledica je što nisu vodili 'zapadnk marketinški stručnjaci'.

Mbabaaahhahahhahahahahhahahahaaaahhahaha :hahaha:

Jao brate mili. Baš me slatko nasmeja. :D

Da, nek opstane SNS akademija, i to je to 😂😂😂😂😂
Ček, treba da joj promenite ime u PZNRD Akademija 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Pa šta bi ti radio u situaciji kad fakulteti hoće sami sebe da ukinu? Možda SNS i stoji iza blokada? Imali smo zaverološku temu

Iza blokade fakulteta stoji - država

Biće da je to stvarno tako... na kraju i kod blokade RTS-a se primećuje Vučićev potpis. Blokaderi rade za njega isto kao i Đilas, nista neočekivano.

Одбрана Штребер Лебенс Раума

Veterani-JSO.jpg

Miloš i Marija će verovatno biti političari. Pitanje je da li će se uopšte baviti strukom. Nešto slično Vučićevom putu nakon studija. To donekle važi i za neke od studenata u blokadi.

Studenti Medicinskog fakulteta sa prosekom 10 i 9 će pre svega biti vrhunski lekari. A šta će biti oni blentavi nesrećnici koji u amfiteatru Medicinskog fakulteta slušaju budalaštine o blokadi aerodroma ne znam.

Srbi se oslanjaju pet meseci na decu , na brucose i ove sa druge godine koji nisu dosli ni do ozbiljnijih predmeta na faksu jos :D

preko njihovih ledja se Srbi veliki junace , kad tudjim kujcem gloginje mlate , onda je najsladje bit revolucionar

cekajuci sledeci potez studenata da vam ruse 13 godina dominacije SNSa, hahaha jeeeboote zivot

Studenti Medicinskog fakulteta sa prosekom 10 i 9 će pre svega biti vrhunski lekari. A šta će biti oni blentavi nesrećnici koji u amfiteatru Medicinskog fakulteta slušaju budalaštine o blokadi aerodroma ne znam.
Prosek uopšte ne ukazuje da će se baviti isključivo strukom. Vučić je imao visok prosek i odmah je ušao u politiku slično studentima na obe strane u ovom slučaju. Kad se neko krene politički eksponirati u Hit Tvitu ili u Utisku nedelje jasno je da su tu ogromne političke ambicije. Za neke studente se i manje više zna da su već članovi vladajućih ili opozicionih stranaka.

Studentkinja medicine Marija Stanković koja je bila u Pionirskom parku vratila se u Niš pošto je nastava na Medicinskom fakuletu u Nišu zvanično počela 15-stog aprila. Imala je praktičnu nastavu u Klinici za infektivne bolesti, a ispred klinike su se okupili blokaderi koji su urlali i vrištali. Marija kaže da je samo urlanje nije potreslo jer je svakakve užase preživljavala u Pionirskom parku, naročito tokom protesta 15-stog marta, već ju je zapanjilo to što se tako ponašaju studenti medicine ispred zgrade u kojoj su teško bolesni pacijenti.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...a-medicinskom-fakultetu-u-nisu-pocela/gj3l18s

https://www.tanjug.rs/video-gallery...ideo-uid=dfca325f-ee5d-4f17-a30e-11f0e5c7c451

Ona je rekla i da je iz njene fakultetske grupe koja ima 26 studenata, osmoro studenata je bilo protiv nastave, osmoro na vežbama, a desetak studenata joj se javilo i izrazilo strah, ali su rekli da planiraju da se u utorak nakon Uskrsa vrate na nastavu.
"Čula sam se čak i sa studentima koji se predstavljaju kao studenti u blokadi, među kolegama koji su mi se javili ima i onih koji su mi rekli da žele da krenu sa nastavom, da ne žele da izgube godinu, ali da se plaše targetiranja i osude kroz koju sam prošla ja", istakla je Stanković.

Kaže da ona pokušava da ih ohrabri.

"Razumem ih u potpunosti, s obzirom na to da u utorak kada sam se pojavila na prvoj vežbi iz infektivnih bolesti, odnosno na Klinici za infektivne bolesti, mene je sačekala grupa studenata koji su zviždali, skakali, skandirali, vikali mi što krećem na nastavu, što je bilo zaista jezivo. Jezivo je to da oni kao studenti medicine dolaze ispred klinike koja ima intenzivnu negu gde se nalaze životno ugroženi pacijenti", rekla je Stanković.

Istakla je da bi volela da veruje da ih je na to neko naterao, jer je u suprotnom, kako kaže, strašno ako oni studiraju medicinu, a svoj postupak smatraju ispravnim.

Poludo narod, Marija.
Ti normalno rezonuješ i postupaš,
a vidiš kako je to retko !?

Guraj dokle možeš,
kad postane neizdrživo, povuci se u senku
neka se za normalnost u ovoj zemlji bori još neko,
zar je samo tebi potrebna ?

Miloš i Marija će verovatno biti političari. Pitanje je da li će se uopšte baviti strukom. Nešto slično Vučićevom putu nakon studija. To donekle važi i za neke od studenata u blokadi.

Ne verujem. Imao sam prilike da ih čujem i van kamera vidim. Nisu to ljudi koji imaju ambicije.

Njihov interes su isključivo novci. Miloš Pavlović prima oko 250.000 dinara mesečno za predstavu; ne znam kada je počeo da prima, ali sasvim izvesno je primio već nekoliko.

Dosta sam ih generalno upoznao. To su ljudi koji su došli da zarade koju paricu i ćao i bukvalno ništa dalje od toga (hajde da kažemo, oko 95% Ćacilenda).

Dakle, samo dinar koji da ugrabe i to je plafon njihovih ambicija. Niko od njih ni ne može imati neku svetlu budućnost, politički govoreći, pa se toga ni ne nadaju.

Miloš Pavlović bi trebalo kad se blokade završe da ide na jedan poduži plaćeni odmor na Kubi.

Prosek uopšte ne ukazuje da će se baviti isključivo strukom. Vučić je imao visok prosek i odmah je ušao u politiku slično studentima na obe strane u ovom slučaju. Kad se neko krene politički eksponirati u Hit Tvitu ili u Utisku nedelje jasno je da su tu ogromne političke ambicije. Za neke studente se i manje više zna da su već članovi vladajućih ili opozicionih stranaka.

Vučić je pravnik i on je valjda radio u Ministarstvu informacija ili tako nešto. Političari koji su medicinske struke rade u svojoj struci. Verovatno jedini političar koji nema dana radnog staža u svojoj struci je Čedomir Jovanović koji je završio dramaturgiju na FDU i nije nijednu dramu napisao, već je odmah uplovio u vrlo mutne vode privatnog biznisa koji je u tesnoj vezi sa njegovim bavljenjem politikom.

Oni koji su najbolji dobiju Nobela .
Ili naprave raketu za Mars, pa im ne treba Nobel.
A , Mask se nasmejao , kako niko nije dobio od lekara Nobela za lek protiv ćelavost , ili barem za sedu kosu , a tolko registrivanih medicinskih preparata .

Ali u NS vecina

Факултет спорта у Новом Саду: Већина студената се укључила у онлајн наставу, позив и "свим преосталим студентима" да се врате настави​

Onlajn nastava je bolji nacin da se zaobidju blokaderi. a i blokaderi ima da ucu. morace da nauce kako se blokira internet.

. . . , prosek 10 i 9 nije garant za: vaspitanje, pamet, čast obraz, rodoljublje, poštenje, čojstvo, junaštvo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pionirski park je odlicno osmisljen u kontekstu toga sta je to SNS.

Mafijasko-reketaska-batinaska bagra, koja vlada svakim gradom i vecim selom u Srbiji.

Bukvalno reketasi i batinasi iz mafije.

To ima veze sa studentima isto koliko ja imam veze sa baletom.

Back