Studenti 3.0

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je li rekla da je samo njima dozvoljeno, a ostalima zabranjeno da dolaze?

Ako tako mali broj studenata posećuje te plenume znači da je vreme održavanja nepoznato orgomnoj većini studenata ili da ne postoji tačka dnevnog reda na kojoj bi se raspravljalo o prekidu blokada. Zašto bi većina studanata raspravljala o tome šta će blokirati kad se ne slaže sa blokadama. Uostalom, plenum je jedna nelegalna institucija.

a šta su onda studenti 2.0?
Pričao sam o njima ranije. Veliku energiju su potrošili isto kao studenti 96/97 . Steta sto nisu nesto naucili od njih. Uostalom zasto postoje stariji.
Ali hvala im sto su podstaknuli cara da krene da hapsi korumpirane... Vucic hapsi korumpirane malo po malo svaki dan cujemo nesto,............ bez pritisaka studenata 2.0 to ne bi bilo moguce. Naravno Car nece hapsiti svoje najblize mada ocekujem Vesica da se otarase. Dakle studenti 2.0 su imali znacaj. A i to da nadstresnica mora da se resi

Postoji i neko ko nije ni 'vi' ni 'mi' a razmišlja svojom glavom.
Ovde na forumu, u svakoj temi, ako nisi 'naš', ti si protiv nas!
Tako je i u reali.
I da znas da me to najvise nervira.
Ako se zapitas kako neko bez treninga moze voziti bicikl sto km dnevno,odmah umjesto odgovora,pitanje kako caci u parku znaju karate ili vec sta?
Iskljucivost,pa makar bili sto posto u pravu,mi nikad ne mirise na dobro.
Realan covjek shvata da nikad stvari nisu samo crno bijele...ima tu mnogo nijansi sive.

Ostali ne žele da dolaze i glume skojevce iz 1946-e. Ne žele da da se pljuju i svadjaju na tim plenumima ako kažu nešto kontra od ovih agresivnih .Ne žele da se tuku sa nekim. Ne žele da se posle okreću Iza sebe kad hodaju Beogradom. Ne žele hebenu politiku.
I imaju pravo na to.
Ali podržavaju blokade. Dakle, samo biraju da se ne angažuju aktivno i to je sve. Manite se tih mantri o skojevcima i tog etiketiranja iz režimske kuhinje.

Pričao sam o njima ranije. Veliku energiju su potrošili isto kao studenti 96/97 . Steta sto nisu nesto naucili od njih. Uostalom zasto postoje stariji.
Ali hvala im sto su podstaknuli cara da krene da hapsi korumpirane... Vucic hapsi korumpirane malo po malo svaki dan cujemo nesto,............ bez pritisaka studenata 2.0 to ne bi bilo moguce. Naravno Car nece hapsiti svoje najblize mada ocekujem Vesica da se otarase. Dakle studenti 2.0 su imali znacaj. A i to da nadstresnica mora da se resi
jel ti znaš ko su studenti 2.0? to su stanovnici ćacilenda
mada ako kažeš da je rezultat njihovog aktivizma onaj sportski ribolov, onda možda i ima smisla to što kažeš

Nisu. Praviš logičku grešku.
Čudi me to od tebe. Oni odbijaju situaciju - dodjite inače glasamo i govorimo i u vaše ime - već jedino prihvataju situaciju - radite šta hoćete ali niko nema pravo da govori i u naše ime, hebite se i vi i vaša politika, ja jedino hoću da studiram.

Znam vrlo dobro kako ljudi u toj situaciji razmišljaju.

Oni koji žele da studiraju dođu na plenum i sruše blokadu. Tako je bilo svaki put do sada.

Nikakve veze on nije imao sa istraživanjem

Ja nikakav link ka tom istraživanju ne mogu da nađem na sajtu tog instituta. Pronađoh nekakav poziv na konferenciju pod nazivom Studentski protesti BloKADA, ako ne SADA. Dakle, i institut pumpa.
https://isi.f.bg.ac.rs/poziv-za-nac...ntski-protesti-2024-2025-blokada-ako-ne-sada/

Čoveče, istraživanje takve vrste mora da obavi ozbiljna, nepristrasna i profesionalna agencija za istraživanje javnog mnenja. Taj Bakićev institut nije ništa od toga.

Iako sam napisao da su pasivni i nepovezani moram sad zaključiti ako su stvarno oni najbrojniji mogli bi se opet povezati da to zaista hoće, ograditi se od druge dve grupe studenata i izglasati deblokadu na fakultetu. Izgovori tipa nećemo da nas etiketiraju ovako ili onako sve manje postaju opravdani. Tipa mi smo protiv obe grupe ali se plašimo, znači svesno biraju da budu taoci manjine jer su kukavice. Naravno ako su pasivno za blokade onda ova teorija ne važi.

ona se te vaše policije i plaši, zato ne izlazi na ulicu, ali smatra da su njene kolege u pravu i da građanska neposlušnost nije kršenje zakona, za razliku od odbijanja vlasti da dozvoli policiji i pravosuđu da procesuiraju odgovorne za pad nadstrešnice, za gaženje studenata i za korišćenje zvučnog topa

1. Zvučnog topa nije bilo. Da se imalo razumeš u te stvari, znala bi da nije. Ali ovde vlada ona gebelsova, ako hiljadu puta ponoviš jednu laž postaće istina.

2. Oni koji su gazili studente su u pritvoru, koliko mi je poznato.

3. Sudjenje za nadstrešnicu će tek da se desi, jel to studenti u kristalnoj kugli vide budućnost?

4. Sve ovo gore je dimna zavesa, studenti koji vode blokade su članovi ili simpatizeri opozicije i jedini pravi cilj je smena vlasti na ulici tj poništavanje izbora.

Iako sam napisao da su pasivni i nepovezani moram sad zaključiti ako su stvarno oni najbrojniji mogli bi se opet povezati da to zaista hoće, ograditi se od druge dve grupe studenata i izglasati deblokadu na fakultetu. Izgovori tipa nećemo da nas etiketiraju ovako ili onako sve manje postaju opravdani. Tipa mi smo protiv obe grupe ali se plašimo, znači svesno biraju da budu taoci manjine jer su kukavice. Naravno ako su pasivno za blokade onda ova teorija ne važi.

Ne samo sa su mogli, tako se i uvek do sada radilo. Na svim blokadama; na onim iz 2006, 2009, 2011. ili 2014. godine...

Sve su blokade uvek padale na plenumima tako što bi došli studenti koji žele da se okončaju.

jel ti znaš ko su studenti 2.0? to su stanovnici ćacilenda
mada ako kažeš da je rezultat njihovog aktivizma onaj sportski ribolov, onda možda i ima smisla to što kažeš
izvini zarotirao sam 2.0 i 1.0 ... dakle time sam ti 1.0 vec rekao ko su...a studenti 2.0 su studenti koji su bili u sluzbi cara ali su bar sa druge strane ukazali da postoje studenti 3.0

Ako tako mali broj studenata posećuje te plenume znači da je vreme održavanja nepoznato orgomnoj većini studenata ili da ne postoji tačka dnevnog reda na kojoj bi se raspravljalo o prekidu blokada.
Jer se ta rasprava neće ni pokretati dok se zahtevi ne ispune, sa čime su u saglasnosti studenti koji podržavaju blokade iako ne prisustvuju plenumu.

Zašto bi većina studanata raspravljala o tome šta će blokirati kad se ne slaže sa blokadama.
Ko ti kaže dan se većina ne slaže s blokadama? Gde je ta većina iskazala to neslaganje i kada?

Uostalom, plenum je jedna nelegalna institucija.
Ko to kaže i na osnovu čega?

Ali podržavaju blokade. Dakle, samo biraju da se ne angažuju aktivno i to je sve. Manite se tih mantri o skojevcima i tog etiketiranja iz režimske kuhinje.

Ne podrźavaju blokade, bar jedan veliki deo njih. Te vaše smešne lažne ankete možete samo da okačite mačku o rep. To su ko ankete iz Volkischer Beobachtera onomad, svi su za, sprdnja.

Back