Studenti 3.0

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kakva je odgovornost vlasti postojala za Ribnikar? Maltene svaki dan deca psihopate ubijaju po školama, Amerika, Švedska, Rusija , Slovačka...
To nije smetalo opoziciji da spinuje do besvesti ko da je AV uzeo pištolj i ubio tu decu. Masovne demonstracije, zahtevi za ostavkom, haos, ludilo.
Pa jel vi stvarno mislite da svi ljudi mogu da kupe to primitivno spinovanje?
Pa direktna odgovornost nije, ali indirektna jeste. Režim ciljano promoviše blud i nemoral. Režimski tabloidi su puni seksa, kurvi, starleta, golotinje. Kriminalci se glorifikuju kroz serije i filmove koji se puštaju na nacionalnoj frekvenciji.

slušaj
pobegao si iz rs šta će te sprečiti da kidneš i odavde. nema a da nema iz bosne nekog po inostranstvu.
tebe po tom pitanju ne mogu da razumem za čije babino zdravlje se "boriš" ovde po forumu, ove mogu i njihova stvar je hoće li se boriti protiv vetrenjača. dakle ti u svakom slučaju imaš alternativu.
Kakvu ti borbu sanjaš ovde? 😃
Gomila ljudi diskutuje i razmenjuje mišljenja iz udobnosti fotelja, stolica i kreveta.

Kakvi god da su 2.0, dakle da li su olos, nepismeni ili poslednja rupa na svirali, oni su postojali... milos je student bez obzira na njegovu artikulaciju, dakle postojao je.
Samo Miloš?😀
Svi njega pominju.

Vidi, logično je da stranke imaju svoje članove koji su slučajno i studenti. I naravno da sad kada postoji studentski pokret pokušavaju da ih iskoriste za svoje planove.
Sad, sns i nema baš puno studenata sa UB, ali su našli tog Miloša. Sa druge strane, opozicija sigurno ima svoje likove. Ali je poenta da je u ovom stud protestu masa studenata protiv stranački orijentisana i to nije šala. Zato su se stalno ograđivali i od opozicije . Znači, njihova masovnost , tih nestranačkih studenata u blokadi je nadmašila sve one stranačke mnogostruko.

Zato ti kažem, studenti 2 su izmišljeni medijski da budu njegovamanipulacija za medije, da kaže evo ovih koje uče, a prava kategorija su navedeni 3.0.

Znacaj studenata 1.0 je visestruki
1) Pokrenuli su proces da se vlast natera da hapsi korupcionase i hapsenja su zaista krenula
2) Ovi protesti su na neki nacin bili izborna kampanja pa su spustili rejting sns-u sigurno za bar 10-20%
3) Naterali su sve da nadstresnica mora da se istera do kraja
Znacaj studenata 2.0 je :
1) da studenti ne treba da gube godinu
2) da ukazu da se vlast ne menja na ulici
3) da ukazu da plenumi nisu demokratski
Znacaj studenata 3.0 je:
1) da postoje studenti i ljudi koji nisu ni za jednu stranu i da i njihov stav mora da se uvazi
2) da studenti ne gube godinu
3) da kao i svi mudri ljudi procene situaciju pa da daju podrsku onima za koje smatraju da su ok nakon sagledavanja i to na izborima
Posle ovoliko stranica objašnjavanja, ti ponovo pišeš iste gluposti. 😄

ok, a da li si svesna da studenti 3.0 nisu smeli da pisnu jer bi ih studenti 1.0 lincovali ?

Mislim da postoje ti 3.0 ali mi nisu jasni.
Ne može da bude linča na fakultetu, to se odigrava tu u amfiteatru. Ako ih ima dosta, ako se dogovore, nadglasaće ove 1.0. zato mi nije jasno, a koliko znam studente oni hrabriji su u blokadama. Mislim da su ovo neki ljudi bez dovoljno ličnog integriteta.
Čak, oni se ne javljaju ni upravama fakulteta.

Ne može da bude linča na fakultetu, to se odigrava tu u amfiteatru. Ako ih ima dosta, ako se dogovore, nadglasaće ove 1.0. zato mi nije jasno, a koliko znam studente oni hrabriji su u blokadama. Mislim da su ovo neki ljudi bez dovoljno ličnog integriteta.
Da li bi se ti na njihovom mestu javila upravo fakulteta kad ti je i samoj jasno da su tamo ili iz ProGkasa ili iz SNS-a i da će im biti rečeno da se pridruže odgovarajućoj strani.

apoliticni su a samim tim neorganizovani

meni je isto žao al ne venem jer ne znam ko su, ko ovi bajni borci za pravdu, kao njima šatro toliko žao da neistomišljenika treba skratiti za glavu.
meni je to jako bedno i licemerno.
Meni je jako bedno takve gluposti pisati jer ti krhki ego ne dopušta da priznaš sebi da nisi u pravu. Bukvalno jadno, lupaš tu o nekakvom skraćivanju za glavu kao prosečni informer zombi od 70 godina živeo presenik i doživotno da vlada džilase lopove vrati 619 miljona oće da ubiju vučića jer podigo srbiju u oblake

Pa direktna odgovornost nije, ali indirektna jeste. Režim ciljano promoviše blud i nemoral. Režimski tabloidi su puni seksa, kurvi, starleta, golotinje. Kriminalci se glorifikuju kroz serije i filmove koji se puštaju na nacionalnoj frekvenciji.

A toga nije bilo pre 2012-e? Mora da se śališ. I ne samo to, kakve veze starlete, golotinja, blud, filmovi, imaju veze sa izopačenim umom i dušom onog Koste? Jesu li u Švedskoj starlete, blud, golotinja, veličanje krimosa, je li tamo SNS a dešavaju se iste stvari?
I ti i ja znamo da je taj slučaj samo iskorišćen od opozicije u političke svrhe. Onako vulgarno, prosto, primitivno. Da se ne lažemo.

A toga nije bilo pre 2012-e? Mora da se śališ. I ne samo to, kakve veze starlete, golotinja, blud, filmovi, imaju veze sa izopačenim umom i dušom onog Koste? Jesu li u Švedskoj starlete, blud, golotinja, veličanje krimosa, je li tamo SNS a dešavaju se iste stvari?
I ti i ja znamo da je taj slučaj samo iskorišćen od opozicije u političke svrhe. Onako vulgarno, prosto, primitivno. Da se ne lažemo.
Bilo je, ali je sada sve to podignuto na jedan viši nivo.

Kakvi god da su 2.0, dakle da li su olos, nepismeni ili poslednja rupa na svirali, oni su postojali... milos je student bez obzira na njegovu artikulaciju, dakle postojao je.
On i još dvoje njih, i šta s njima? Mesecima kmečite zbog neke manjine, šta su ti debili što uništiše Pionirski park, većina? Ne razumem koja ti je poenta s njima?

Back