Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Saznaće se ako ovo uspije. A ako ne uspije ko nas šiša i nismo za bolje i ne treba nas žaliti pa nek prođemo kao Sodoma i Gomora.a ti ćeš saznati ko je krivac uručiče ti poštom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saznaće se ako ovo uspije. A ako ne uspije ko nas šiša i nismo za bolje i ne treba nas žaliti pa nek prođemo kao Sodoma i Gomora.a ti ćeš saznati ko je krivac uručiče ti poštom![]()
Pa direktna odgovornost nije, ali indirektna jeste. Režim ciljano promoviše blud i nemoral. Režimski tabloidi su puni seksa, kurvi, starleta, golotinje. Kriminalci se glorifikuju kroz serije i filmove koji se puštaju na nacionalnoj frekvenciji.A kakva je odgovornost vlasti postojala za Ribnikar? Maltene svaki dan deca psihopate ubijaju po školama, Amerika, Švedska, Rusija , Slovačka...
To nije smetalo opoziciji da spinuje do besvesti ko da je AV uzeo pištolj i ubio tu decu. Masovne demonstracije, zahtevi za ostavkom, haos, ludilo.
Pa jel vi stvarno mislite da svi ljudi mogu da kupe to primitivno spinovanje?
Kakvu ti borbu sanjaš ovde?slušaj
pobegao si iz rs šta će te sprečiti da kidneš i odavde. nema a da nema iz bosne nekog po inostranstvu.
tebe po tom pitanju ne mogu da razumem za čije babino zdravlje se "boriš" ovde po forumu, ove mogu i njihova stvar je hoće li se boriti protiv vetrenjača. dakle ti u svakom slučaju imaš alternativu.
Samo Miloš?Kakvi god da su 2.0, dakle da li su olos, nepismeni ili poslednja rupa na svirali, oni su postojali... milos je student bez obzira na njegovu artikulaciju, dakle postojao je.
Ma šta oni znaju, ma šta oni hoće, ma neradnici, ma lenštine, ma klošari, ma narkomani, ma komunjare, ma kurvetine, ma ustaše, ma ne znaju oni šta hoće, haha Vučić im reko, haha Vučić ih ugasio, Đilas, Soroš...Studenti su pokrenuli nešto dok svi mi ostali samo mantramo kako eto ništa ne valja. To je razlika.
baš si naivanSaznaće se ako ovo uspije. A ako ne uspije ko nas šiša i nismo za bolje i ne treba nas žaliti pa nek prođemo kao Sodoma i Gomora.
ok, a da li si svesna da studenti 3.0 nisu smeli da pisnu jer bi ih studenti 1.0 lincovali ?Zato ti kažem, studenti 2 su izmišljeni medijski da budu njegovamanipulacija za medije, da kaže evo ovih koje uče, a prava kategorija su navedeni 3.0.
Bolje i naivan nego učauren. Bolje naivni optimizam nego depresivni pesimizam.baš si naivan
dobićeš žrtveno jagnje i mirna bačka
ko za đinđića a za olivera još se dinsta
mi ćemo proći ko sodoma i gomora zato što smo glupi naivni i verujemo svakoj budaletini
Posle ovoliko stranica objašnjavanja, ti ponovo pišeš iste gluposti.Znacaj studenata 1.0 je visestruki
1) Pokrenuli su proces da se vlast natera da hapsi korupcionase i hapsenja su zaista krenula
2) Ovi protesti su na neki nacin bili izborna kampanja pa su spustili rejting sns-u sigurno za bar 10-20%
3) Naterali su sve da nadstresnica mora da se istera do kraja
Znacaj studenata 2.0 je :
1) da studenti ne treba da gube godinu
2) da ukazu da se vlast ne menja na ulici
3) da ukazu da plenumi nisu demokratski
Znacaj studenata 3.0 je:
1) da postoje studenti i ljudi koji nisu ni za jednu stranu i da i njihov stav mora da se uvazi
2) da studenti ne gube godinu
3) da kao i svi mudri ljudi procene situaciju pa da daju podrsku onima za koje smatraju da su ok nakon sagledavanja i to na izborima
ok, a da li si svesna da studenti 3.0 nisu smeli da pisnu jer bi ih studenti 1.0 lincovali ?
Biće vidljivi i oni, na izborima.Pasivni i nepovezani pa samim tim i nevidljivi.
kakvo bre crno diskutovanje, evo ja dobih pre par minuta da sam parafraziram portparol informera a do juče nisam ni znao da ima tv a novine ne čitam niti sam ni na jednoj društvenoj mreži osim ovog forumaKakvu ti borbu sanjaš ovde?
Gomila ljudi diskutuje i razmenjuje mišljenja iz udobnosti fotelja, stolica i kreveta.
Da li bi se ti na njihovom mestu javila upravo fakulteta kad ti je i samoj jasno da su tamo ili iz ProGkasa ili iz SNS-a i da će im biti rečeno da se pridruže odgovarajućoj strani.Mislim da postoje ti 3.0 ali mi nisu jasni.
Ne može da bude linča na fakultetu, to se odigrava tu u amfiteatru. Ako ih ima dosta, ako se dogovore, nadglasaće ove 1.0. zato mi nije jasno, a koliko znam studente oni hrabriji su u blokadama. Mislim da su ovo neki ljudi bez dovoljno ličnog integriteta.
Čak, oni se ne javljaju ni upravama fakulteta.
apoliticni su a samim tim neorganizovaniMislim da postoje ti 3.0 ali mi nisu jasni.
Ne može da bude linča na fakultetu, to se odigrava tu u amfiteatru. Ako ih ima dosta, ako se dogovore, nadglasaće ove 1.0. zato mi nije jasno, a koliko znam studente oni hrabriji su u blokadama. Mislim da su ovo neki ljudi bez dovoljno ličnog integriteta.
Čak, oni se ne javljaju ni upravama fakulteta.
verovatnoBiće vidljivi i oni, na izborima.
Meni je jako bedno takve gluposti pisati jer ti krhki ego ne dopušta da priznaš sebi da nisi u pravu. Bukvalno jadno, lupaš tu o nekakvom skraćivanju za glavu kao prosečni informer zombi od 70 godina živeo presenik i doživotno da vlada džilase lopove vrati 619 miljona oće da ubiju vučića jer podigo srbiju u oblakemeni je isto žao al ne venem jer ne znam ko su, ko ovi bajni borci za pravdu, kao njima šatro toliko žao da neistomišljenika treba skratiti za glavu.
meni je to jako bedno i licemerno.
Pa direktna odgovornost nije, ali indirektna jeste. Režim ciljano promoviše blud i nemoral. Režimski tabloidi su puni seksa, kurvi, starleta, golotinje. Kriminalci se glorifikuju kroz serije i filmove koji se puštaju na nacionalnoj frekvenciji.
Samo mi reci, hoćeš možda da napišem sve na papiru i pošaljem po pošti da budemo sigurni?Posle ovoliko stranica objašnjavanja, ti ponovo pišeš iste gluposti.![]()
Bilo je, ali je sada sve to podignuto na jedan viši nivo.A toga nije bilo pre 2012-e? Mora da se śališ. I ne samo to, kakve veze starlete, golotinja, blud, filmovi, imaju veze sa izopačenim umom i dušom onog Koste? Jesu li u Švedskoj starlete, blud, golotinja, veličanje krimosa, je li tamo SNS a dešavaju se iste stvari?
I ti i ja znamo da je taj slučaj samo iskorišćen od opozicije u političke svrhe. Onako vulgarno, prosto, primitivno. Da se ne lažemo.
On i još dvoje njih, i šta s njima? Mesecima kmečite zbog neke manjine, šta su ti debili što uništiše Pionirski park, većina? Ne razumem koja ti je poenta s njima?Kakvi god da su 2.0, dakle da li su olos, nepismeni ili poslednja rupa na svirali, oni su postojali... milos je student bez obzira na njegovu artikulaciju, dakle postojao je.
Bilo je, ali je sada sve to podignuto na jedan viši nivo.
Reci "ne znam", neće ti spadne kruna s glave. Kaži slobodno "smatram da su nečastive sile udarile.na Srbiju i Vučića".ma jok bre to spontano išlo![]()
I ponovo se vraćamo na primitivni podsmeh.a ti ćeš saznati ko je krivac uručiče ti poštom![]()
pesimista kažeBolje i naivan nego učauren. Bolje naivni optimizam nego depresivni pesimizam.
pa naravno da ne znam, da znam **** bi im materReci "ne znam", neće ti spadne kruna s glave. Kaži slobodno "smatram da su nečastive sile udarile.na Srbiju i Vučića".