- Poruka
- 318
Eksponencijalno govoreci, slep si.A Vi Jaguari? Posle doktorata već pala i habilitacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eksponencijalno govoreci, slep si.A Vi Jaguari? Posle doktorata već pala i habilitacija?
Kako ono beše, da li (geometrijski govoreći) uglovi imaju boju?Eksponencijalno govoreci, slep si.

Nije.Mnogo više od tebeeeprelepa jee
Tvoja?

Smeju se jer niko nikada nije video brljanu i prepravljanu ocenu u indeksu. To jednostavno nije dozvoljeno.Pa sta znaci sto se tamo smiju?
Meni je upravo smijesno da je to neki dokaz sto se ljudi na instagramu smiju.
Instagram je mjerilo cega?
Zasto bi se uopste ocrnio profesor sto je radio svoj posao?
Smeju se ovom cirkusu. Ne znam kako bih ti drugačije objasnila. Pola Srbije gori a neki nebitni lik se hvali nekom imaginarnom ocenom.Pa sta znaci sto se tamo smiju?
Meni je upravo smijesno da je to neki dokaz sto se ljudi na instagramu smiju.
Instagram je mjerilo cega?
Index i ocena u njemu su nebitni, sluze samo za dokazivanje roditeljima da si upisao godinu te da ti plate stanarinu za novi mesec a ne da te vrate za rodni Svrljig.a uopšte nije sumnjiva desetka i naravno index sendvič , a za potpis nastavnika tek
ja se tako levom potpisujem
Keve ti? Ocito je da si pored fakulteta samo prosao.Kada pogreše uvek popune novu rubriku a ovu sa greškom precrtaju ukoso.
Auu, koja ekskluziva.Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO
"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.
![]()
https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest
Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.
Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.
.
Auu, koja ekskluziva.
Šta napraviše od devedes dvojke, jbt

Postoje i cuda nevidjena.Smeju se jer niko nikada nije video brljanu i prepravljanu ocenu u indeksu. To jednostavno nije dozvoljeno.
Kad smo već kod statistike, šta je to normalna distribucija? Medijana? Sa kakvim podacima operiše non-parametric statistics?Auu, koja ekskluziva.
Šta napraviše od devedes dvojke, jbt
Pa dobro...nije bas da svaki dan ne gledamo nebitne likove na drustvenim mrezama koji se hvale svim i svacim.Smeju se ovom cirkusu. Ne znam kako bih ti drugačije objasnila. Pola Srbije gori a neki nebitni lik se hvali nekom imaginarnom ocenom.
ja mislim da je to običan geg da bi po društvenim mrežama imalo šta da se pišeIndex i ocena u njemu su nebitni, sluze samo za dokazivanje roditeljima da si upisao godinu te da ti plate stanarinu za novi mesec a ne da te vrate za rodni Svrljig.
Studentska sluzba dobija od profesora potpisane ispitne prijave za svakog studenta pojedinacno (prethodno su oni te ispitne prijave za jedan predmet odstampali na osnovu prijava samih studenata), na tim ispitnim prijavama stoji ocena i potpis profesora da je to validno, uz potpisane i ocenjene prijave ide i spisak studenata koji su u tom roku polozili i sa kojom ocenom ispit te studentska sluzba unosi u elektronski dosije svakog studenta ocenu koju usporedjuje sa tim spiskom. Ta potpisana ispitna prijava ide u dosije studenta (papirnu fasciklu) i to se drzi do kraja studija kada se proveravaju svi polozeni ispiti studenta na dva nacina: tim ispitnim prijavama sa ocenom i elektronskim dosijeom studenta.
Ok, mozda je na nekim bezveznim fakultetima tipa FDU, Uciteljski i Pravima nesto drugacije ali ovo je princip po kome se radilo na tehnickim i PMF-u.
ma ureduePokojna 92 i ne zaslužuje bolje.
Bila je leglo autošovinizma i srbofobije.
Nije lepo mrzeti, mržnja te uvek samog pojede na kraju..![]()
Ne bih rekla.To mozda vazi ako je bas pogrijesio sve i brojem i slovima.A ovako pise prvo broj,pa slovima ispravno.Mada,ja nesto ne razaznajem dobro rukopis.Da ponovimo, profesor kada pogreši ili se predomisli onda precrta rubriku i popuni novu.
Moguce i da je to.Ali onda je bas "ubo foru".ja mislim da je to običan geg da bi po društvenim mrežama imalo šta da se piše
narodu pa lukavi rimljani rekoše hleba i igara
Jesu ti saopštili dijagnozu ili su još uvek u procesu utvrđivanja?Kad smo već kod statistike, šta je to normalna distribucija? Medijana? Sa kakvim podacima operiše non-parametric statistics?
Da li si znao da se levi liberalizam po svim kriterijumima spada u sekularne religije?ma uredue
Jesu ti saopštili dijagnozu ili su još uvek u procesu utvrđivanja?
Ali ipak nisi otisao da pocistis za golubovima,nego si dosao na forum da razglabas o temi.Malopre sam video 3 goluba kako seru na terasi, bukvalno bitnija vest od ove.