Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Kod mene na matf. si prvo polagao pismeni pa ako prođeš onda ideš na usmeni deo. Tu te profesor ispituje i on ti upiše konačnu ocenu u indeks. Ovo, da student sam sebi piše ocene u indeks prvi put čujem.
На медицини се већина испита пре болоње полагало усмено, писмено и практично (из три дела један испит). Ово је неки лагани писмени испит.

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.
a uopšte nije sumnjiva desetka i naravno index sendvič , a za potpis nastavnika tek :D
ja se tako levom potpisujem

Nemaju svi usmeni i pismeni deo.
Kod mene su to bile matematika, elektrotehnika i možda još nešto. Većina ispita je bio samo pismeni deo.

Ne upisuje student sam sebi, nego ideš u sekretarijat da ti tetkice upišu ocenu.

Izađe tabla sa ocenama, vidiš šta si dobio i ideš na upisivanje ocene. Ako uopšte i odeš.
Tako je bilo.

Sve se izmenilo. Kod mene su tetkice bile one što su čistile hodnike. Nisu upisivale ocene na časnu reč. Kod mene su svi ispiti imali i usmeni i pismeni deo osim škart ispita: filozofija, sociologija i sl. budalaština.

На медицини се већина испита пре болоње полагало усмено, писмено и практично (из три дела један испит). Ово је неки лагани писмени испит.

Ma ovo je smešan ispit za medicinu. Neka statistika. Kao npr. sociologija na tehničkim fakultetima.

Jel ti zaista tvrdiš da je Pavlović ovo lažirao pa okačio na internet?
Niti vidim njegovo ime, precrtavana ocena, nema ostalih podataka, izvini, ali meni je to dovoljno da izrazim sumnju. Radio je on i gore stvari od ovakvih, mene ne bi čudilo i da ovo uradi. Kada bi mi rođeno dete pokazalo ovako nešto, ja bih posumnjala.

Nemaju svi usmeni i pismeni deo.
Kod mene su to bile matematika, elektrotehnika i možda još nešto. Većina ispita je bio samo pismeni deo.

Ne upisuje student sam sebi, nego ideš u sekretarijat da ti tetkice upišu ocenu.

Izađe tabla sa ocenama, vidiš šta si dobio i ideš na upisivanje ocene. Ako uopšte i odeš.
Tako je bilo.
Zar na ETF-u ne upisuje predmetni profesor odnosno njegov docent na katedri? Svaka katedra ima svoj pecat i on se lupa preko potpisa profesora ili docenta, ne lupaju opsti pecat studentske sluzbe preko te ocene.

Ybg, tu je profesor blokader koji ga je ispitivao pa nek demantuje ako je ovaj falsifikovao ocenu. Tačno je da je ovaj predmet smešan što se struke tiče.
Nije ovde poenta u predmetu,nego o profesoru i studentu suprotnih politickih misljenja.🙂
Ako je istina,ovaj postupak profesora je za pohvalu...profesionalnost,bez ikakvih spoljnih uticaja.
Ovakvi treba da budu svi profesori.
A i studenti.
Mada,ne mora bas desetka.😀

Zar na ETF-u ne upisuje predmetni profesor odnosno njegov docent na katedri? Svaka katedra ima svoj pecat i on se lupa preko potpisa profesora ili docenta, ne lupaju opsti pecat studentske sluzbe preko te ocene.

Nisam ja završio ETF nego bivšu PTT u Zdravka Čelara smer Telekomunikacije, sad je ICT.

Ocene smo upisivali u sekretarijatu, žene koje su nam ocene upisivale i lupale pečat smo zvali tetkice i po to smo išli sami.

Profesor nam je sam ocene upisivao samo nakon usmenog.

Kolokvijume i ostalo nikada u indeks nismo upisivali, niti se iko cimao da ide u sekretarijat po to a ako je neko i upisivao isto, sumnjam da je na istoj strani gde i ispit.

Ali naći ću index pa ću da slikam i postavim.

Sve se izmenilo. Kod mene su tetkice bile one što su čistile hodnike. Nisu upisivale ocene na časnu reč. Kod mene su svi ispiti imali i usmeni i pismeni deo osim škart ispita: filozofija, sociologija i sl. budalaština.
I kod mene.🙂
Eventualno kuvarice u menzi.🙂
I nesto ne mogu da se sjetim da je ijedan ispit bio samo pismeni.Obicno ili usmeni ili i jedno i drugo.
A ocjene su uvijek upisivali profesori.
Moraju se oni potpisati,nece valjda neko iz studentske sluzbe da se potpisuje umjesto njih.

Kod mene na matf. si prvo polagao pismeni pa ako prođeš onda ideš na usmeni deo. Tu te profesor ispituje i on ti upiše konačnu ocenu u indeks. Ovo, da student sam sebi piše ocene u indeks prvi put čujem.
Vidi se iz priloženog, ali šta to vredi kad ovde Krug Dvojke sa Višom uzaludnom određuje ko je ćaci a tko educiran.

I eto, kad je neko
A, da, trebalo da ga obara ad infinitum, al’ automatizovan sistem ocenjivanja zahebao stvar?
O stigao dr nauka iz daleka, sada će on da nam objasni kako se to desilo i šta je sve odgovarao a gde je bila Mila Pajtić i zašto nije htela da mu šapuće :zcepanje:

Back