Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Pa kad dete drugog razreda to uradi, onda reaguju i učitelji i roditelji pa dete shvati da to nije ispravno. Kada to radi ''najpametniji, najsupešniji, najstudent ikada kog je Srbija videla'' onda je to tuga....
Izvinjavam se,ali kako si ti zakljucila da je student bilo sta prepravljao?
Mozda je i profesor,otkud znas?

Ništa čudno.

Mene je profesorka geografije ubeđivala da je Melburn glavni grad Australije.
Samo nije bilo interneta tada da je poklopim odmah na licu mesta pa sam odustao.. :)
Dragi moji, gde je kolokvijum, gde su seminarski, predavanja? Koliko se razumem u Bolonju drag moji fakultetski stručnjaci, sve to treba biti upisano tj u rubrike moraju biti upisani. Gde se denuli ti bodovi? :mrgreen: inače, meni jako liči na 2.0 prepravljeno na 10 :zcepanje:

FALSIFIKAT!

1000006310.jpg

Ja sam svojevremeno upisao bio fax ali zbog ludila koji bio kod nas nisam ga završio.
Zato ce neko moj da ga sad zavrsi tako da nije isto uciteljice.
Ja sam svojevremno upisala i završila fax ali kako nisam bila stranačka drugarica, upisala i završila i drugi fax a fala bogu, imam i ovo dvoje mojih, jedno diplomira u roku, sa prosekom, bez prepravljenih ocena :mrgreen: i drugo će, Bože zdravlja, al sa čistim obrazom.

Dragi moji, gde je kolokvijum, gde su seminarski, predavanja? Koliko se razumem u Bolonju drag moji fakultetski stručnjaci, sve to treba biti upisano tj u rubrike moraju biti upisani. Gde se denuli ti bodovi? :mrgreen: inače, meni jako liči na 2.0 prepravljeno na 10 :zcepanje:

Bolonja je stupila na snagu kad sam ja bio student druge godine.

Ako se dobro sećam a dobro se sećam, samo smo konačne ocene upisivali u index, ako smo ih uopšte i upisivali jer su tetkice u sekretarijatu ili bile na pauzi ili na menopauzi, pa nam se uopšte nije išlo kod njih čak ni po to.

Ja više od pola svojih ocena nisam ni upisao.

Ako se dobro sećam a dobro se sećam, samo smo konačne ocene upisivali u index, ako smo ih uopšte i upisivali jer su tetkice u sekretarijatu ili bile na pauzi ili na menopauzi, pa nam se uopšte nije išlo kod njih čak ni po to.

Meni su ocene u indeks upisivali profesori kod kojih sam polagao. Otkad to sam sebi upisuješ ocene?

Болоња је то променила.
Имаш рубрику за поене са часова, поене на испиту и коначну оцену.
Није се сваки предмет полагао писмено. Кад је усмено одмах добијеш оцену

To samo kad je usmeno.
Kad je pismeno, ocene smo upisivali u sekreterijatu.
Tako je bilo kod mene.

Kod mene na matf. si prvo polagao pismeni pa ako prođeš onda ideš na usmeni deo. Tu te profesor ispituje i on ti upiše konačnu ocenu u indeks. Ovo, da student sam sebi piše ocene u indeks prvi put čujem.

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.

Ocena je iz nekog razloga prepravljana, iako je na medicinskom ovaj predmet sprdnja.. Drugo, ovo moze biti bilo ciji indeks, nigde ne pise ime..

Ocena je iz nekog razloga prepravljana, iako je na medicinskom ovaj predmet sprdnja.. Drugo, ovo moze biti bilo ciji indeks, nigde ne pise ime..

Ybg, tu je profesor blokader koji ga je ispitivao pa nek demantuje ako je ovaj falsifikovao ocenu. Tačno je da je ovaj predmet smešan što se struke tiče.

Knjizica indeksa se menjala par puta u zadnjih 16-17 godina koliko je od uvodjenja Bolonje. Pre 10-tak godina je u prednjem delu bio spisak preispitnih obaveza (predavanja i kolokvijumi), sto je adekvatno onim sto se zvalo "potpis" u starom sistemu (tad se knjizice indeksa nisu menjale 30-40 godina). U drugom delu indexa se nalazio spisak polozenih ispita sa ocenama. No, video sam prosle godine da su uveli nove indeks knjizice gde za svaki ispit pisu predispitne obaveze i na kraju zavrsna ocena na ispitu (sabiraju se poeni za predavanja, kololvijume, pismeni i uspmeni deo ispita).

Uzgred, na Novoj i N1 nema nikakve vesti o ovoj desetki na ispitu, ni da se desila ni da je laz (to bi se tek pojavilo na tim medijima, brzinom svetlosti), sto bi moglo nesto da znaci.

Mogu da mislim kako armija botova sad napada drusvene mreze tog profesora, nay.e.base mu se keve najzesce...

Poslednja izmena:
Мислим да је битно која је оцена уписана у електронски систем од професора. Не знам да ли још неко гледа у индекс, немам појма...овај Павловић зајебава народ!

Kod mene na matf. si prvo polagao pismeni pa ako prođeš onda ideš na usmeni deo. Tu te profesor ispituje i on ti upiše konačnu ocenu u indeks. Ovo, da student sam sebi piše ocene u indeks prvi put čujem.

Nemaju svi usmeni i pismeni deo.
Kod mene su to bile matematika, elektrotehnika i možda još nešto. Većina ispita je bio samo pismeni deo.

Ne upisuje student sam sebi, nego ideš u sekretarijat da ti tetkice upišu ocenu.

Izađe tabla sa ocenama, vidiš šta si dobio i ideš na upisivanje ocene. Ako uopšte i odeš.
Tako je bilo.

Мислим да је битно која је оцена уписана у електронски систем од професора. Не знам да ли још неко гледа у индекс, немам појма...овај Павловић зајебава народ!
A vidim, krenuo da pomogne ljudima da gase požar. A da, nije to njegova oblast, niti njegov teren...

Back