Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Pa sta znaci sto se tamo smiju?
Meni je upravo smijesno da je to neki dokaz sto se ljudi na instagramu smiju.🙂
Instagram je mjerilo cega?
Smeju se ovom cirkusu. Ne znam kako bih ti drugačije objasnila. Pola Srbije gori a neki nebitni lik se hvali nekom imaginarnom ocenom.

a uopšte nije sumnjiva desetka i naravno index sendvič , a za potpis nastavnika tek :D
ja se tako levom potpisujem
Index i ocena u njemu su nebitni, sluze samo za dokazivanje roditeljima da si upisao godinu te da ti plate stanarinu za novi mesec a ne da te vrate za rodni Svrljig.

Studentska sluzba dobija od profesora potpisane ispitne prijave za svakog studenta pojedinacno (prethodno su oni te ispitne prijave za jedan predmet odstampali na osnovu prijava samih studenata), na tim ispitnim prijavama stoji ocena i potpis profesora da je to validno, uz potpisane i ocenjene prijave ide i spisak studenata koji su u tom roku polozili i sa kojom ocenom ispit te studentska sluzba unosi u elektronski dosije svakog studenta ocenu koju usporedjuje sa tim spiskom. Ta potpisana ispitna prijava ide u dosije studenta (papirnu fasciklu) i to se drzi do kraja studija kada se proveravaju svi polozeni ispiti studenta na dva nacina: tim ispitnim prijavama sa ocenom i elektronskim dosijeom studenta.

Ok, mozda je na nekim bezveznim fakultetima tipa FDU, Uciteljski i Pravima nesto drugacije ali ovo je princip po kome se radilo na tehnickim i PMF-u.

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.
Auu, koja ekskluziva.

Šta napraviše od devedes dvojke, jbt

Smeju se jer niko nikada nije video brljanu i prepravljanu ocenu u indeksu. To jednostavno nije dozvoljeno.
Postoje i cuda nevidjena.😂
Sala,sala...
Ali moguce je i da je profesor zabrljao dok je upisivao,nije to sad nesto bas toliko nemoguce.
Meni je jedino relevantno da se izjasni ili profesor ili fakultet da potvrde ili demantuju.
A ne da li se neko na instagramu smije.

Smeju se ovom cirkusu. Ne znam kako bih ti drugačije objasnila. Pola Srbije gori a neki nebitni lik se hvali nekom imaginarnom ocenom.
Pa dobro...nije bas da svaki dan ne gledamo nebitne likove na drustvenim mrezama koji se hvale svim i svacim.😂
To je sad moda.

Index i ocena u njemu su nebitni, sluze samo za dokazivanje roditeljima da si upisao godinu te da ti plate stanarinu za novi mesec a ne da te vrate za rodni Svrljig.

Studentska sluzba dobija od profesora potpisane ispitne prijave za svakog studenta pojedinacno (prethodno su oni te ispitne prijave za jedan predmet odstampali na osnovu prijava samih studenata), na tim ispitnim prijavama stoji ocena i potpis profesora da je to validno, uz potpisane i ocenjene prijave ide i spisak studenata koji su u tom roku polozili i sa kojom ocenom ispit te studentska sluzba unosi u elektronski dosije svakog studenta ocenu koju usporedjuje sa tim spiskom. Ta potpisana ispitna prijava ide u dosije studenta (papirnu fasciklu) i to se drzi do kraja studija kada se proveravaju svi polozeni ispiti studenta na dva nacina: tim ispitnim prijavama sa ocenom i elektronskim dosijeom studenta.

Ok, mozda je na nekim bezveznim fakultetima tipa FDU, Uciteljski i Pravima nesto drugacije ali ovo je princip po kome se radilo na tehnickim i PMF-u.
ja mislim da je to običan geg da bi po društvenim mrežama imalo šta da se piše
narodu pa lukavi rimljani rekoše hleba i igara

Back