Stronghold

radabaser:
a najgore je kad krenes na onog kako se bese zove bem mu dete, onaj sto pravi one visoke kule, rat ili saladin valjda, pa se okozis dok ga skines.
haha...!on se samo cini tezak...napravis 30-tak assasina i posaljes ih na njega dok on nije ni prcmoljak napravio ALI ODMAH cim pocnes da se bijes sa njim...tako sam ga ja zavrsila...

Ma strelci su kljuc svega. Ja napravim gomilu svega sto izbacuje strele i 15-ak onih sa buzdovanima.
I onda grunem i pocistim im svu zivu silu i zatim eleganci udjem u neosteceno utvrdjenje i ubijem glavnog baju.
Nego kako bi se to moglo igrati u mrezi preko neta? Ja nesto ceprkao pre par meseci po stranim forumima ali sve je bajato.Jbg stara igra ali najbolja ikada uradjena na tu temu.

obris`o si crusader........teska ce te muka snaci :lol:
ja u pocetku kad imam 10000 golda na pocetku kupim opremu za 20-25 macemana i odma ih posaljem dok ovaj jos nije digo odbranu :lol:
ali najvise me nerviraju Vuk i Saladin....onaj napravi zamak zidovi debeli ne moz ih probijes...a saladin kule i na njima nacicka pun qurac strelaca ne moz da pridjes...zato sa trebusetima mu rasturis kule ali ne skroz da ih unistis vec da ostanu rusevine i onda polako ga rasuris :D

kod saladina ...
ja mu sa onim katapultima ... razrusim kule ...ali kako ..ne cele ..jel budala gradi nove :D
nego onako ..kao da su nekako polu srusene .. i sad vise ne moze ... kad mu otklonis ... vec si dobio pola bitke ..

ljudi kachite malo,slike da vas vidim ....
sta kazete za ovu moju -->>>tema : free build

crusader1xv4.png

Torrente-BG:
Ma ortak ima taktiku da napada sa katapultima i fora mu je da skroz urusi utvrdjenje protivnika ,dok je moja taktika unistavanje zive sile pa se sporimo ko bi koga pobedio.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uzmite igrajte istu mapu
prvo jedan pa drugi
i naravno isti protivnik
ko bude brzi pobedjuje :)

Torrente-BG:
Uzas!!! Nigde zelenila nema.Ni jedne jedine palmice.

uzas i ja kazem....jedva sam se nekako iskombinovao i uradio to kako treba i dolikuje :roll:...
muka...a aa nema nijedne ..:lol:..al zato kamila kol'ko oces! :lol:;)

Mato....sjajno,kachi i dalje ...otkrij mi taktiku pa da te razbijem na hamachiju posle
;) :lol: :arrow: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :wink:

Bufla -- pa jeste mi bilo ...gradio sam ga nedelju dana :lol::roll::lol:

Back