purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
da ... kec ima onu pricu ... nekako je bolje kad znas posle sta su i kakvi su likovi ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha...!on se samo cini tezak...napravis 30-tak assasina i posaljes ih na njega dok on nije ni prcmoljak napravio ALI ODMAH cim pocnes da se bijes sa njim...tako sam ga ja zavrsila...radabaser:a najgore je kad krenes na onog kako se bese zove bem mu dete, onaj sto pravi one visoke kule, rat ili saladin valjda, pa se okozis dok ga skines.
bufla:moze preko hamacija
ali komp je glup
to ne verujem da bi upalilo protvi coveka
/I/I@Ī@:hehe opet sam instalirao crusader ...citajuci ovo ... nekako mi se igra![]()
Mannibals:ljudi kachite malo,slike da vas vidim ....
sta kazete za ovu moju -->>>tema : free build
![]()
Torrente-BG:Ma ortak ima taktiku da napada sa katapultima i fora mu je da skroz urusi utvrdjenje protivnika ,dok je moja taktika unistavanje zive sile pa se sporimo ko bi koga pobedio.
Mannibals:ljudi kachite malo,slike da vas vidim ....
sta kazete za ovu moju -->>>tema : free build
![]()
Torrente-BG:Uzas!!! Nigde zelenila nema.Ni jedne jedine palmice.
skidaj skidaj, SASVIM je solidno...Reglia:U dilemi sam....Ne znam da li da skidam Stronghold Legends,neki kazu da je njesra,drugi da je solidno....Ipak mi je jedinica zakon,ali hteo bih i ovo da probam....
a taman sma hteo da te izazovemMannibals:aaaa..Mato ma shalim se ja , ne igram igrice vishe toliko ...
komp se dobija na foru sto bi rekao Bufla![]()