Stronghold

/I/I@Ī@:
to je strategija i to dobra.obuhvata vremenski period od 1200 do 1500 god.
u crusaderu imas jednu mapu tipa ne ljuti se covece koja ima 30 misija i to prelazis ,
a naravno imas i kampanju.
meni se ova igra svidja zato sto ,recimo da bi regrutovao strelca ,moras da napravis luk,a ne kao u drugim igrama samo da kliknes i gotovo.pravis zamak ,kule itd .
uostalom pogledaj

toliko od mene .valjda ce me neko dopuniti ako sam nesto izostavio
Nema 30 vec 50 misija i najjaci su crossbowmeni,a od ostalih jedinica najvise volim macemane - kad sam u skripcu kupiim opremu za njih 20 i posaljem ih da razbiju protivnika

Nisam siguran da li je ovo bash za tu igru, ali probaj da nadjesh neki .txt fajl u Stronghold diru u kom su ispisane cene za razne objekte ... trebalo bi da toga ima. Ali je defakto bolje ako se potrudish i bez shifri predjesh igru.

poz

Pa dvojka je onako...nije losa ali nije nesto ni preterano dobra!
Mislim ko je igrao prvo dvojku pa keca sigurno ce mu se dvojka vise svideti a opet ja sam prvo igrao 1 i crusader i igrao ih 20h dnevno!Bukvalno!Sta cu kad sam se opasno nalozio na igricu!
Po meni najbolja i najrealnija strategija koju sam ikada igrao!

Meni je Crusader 100 puta bolji od dvojke koju sam igrao malo kod druga...
Ne znam nekako mi je Crusader mnogo veca navlaka na koju se navuces i ne mozes da se skines

imam problem u kampanji ,u onoj misiji kad trebam da hranim seljane ser wiliamsa (posle misijie kad trebas da ubijes vukove).ne znam sta da im saljem.kaze treba hranu , ja im posaljem 50 jabuka
a onaj metar di da se mrdne.da li je neko preso ovo i sta im je slao

e da li ste culi da postoji i stronghold:castle atack i stronghold:warchest?

/I/I@Ī@:
imam problem u kampanji ,u onoj misiji kad trebam da hranim seljane ser wiliamsa (posle misijie kad trebas da ubijes vukove).ne znam sta da im saljem.kaze treba hranu , ja im posaljem 50 jabuka
a onaj metar di da se mrdne.da li je neko preso ovo i sta im je slao
Dzaba kad sam dvojku igrao samo 2 sata kod druga i ne znam kako da ti pomognem

Back