Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OtklanjaZamaskira.
Otklanja
Nisam siguran da li stresa ima nikad više ili smo prosto prebombardovani u toku dana svim i svačim, sa hiljadu zvukova, slika, boja, zahteva, poziva i svega pa nam stres teže padne.
To je smisljeno da skrene paznju,ne bas sve sto si naveo al vecina,ali to je i fora.Logicno gledaj zasto se u medijima forsiraju crne vijesti nesrece,sta obicni ljudi dobijaju time da cuju to,hoce li biti pametniji,pozitivniji posle tih vijesti naravno da nece.E sada neko moze da kaze da na njega to ne utice jak je mentalno ok vjerovatno,ali utice na drugi nacin jer mu ide u podsvjest a ona vremenom stvara gubitinicki,osrednji mentalitet,na nekoga ce te negativne vijesti uticati na psihu itd.Al poenta medija je da unisti ljudske potencijale i da ih puni strahom negativom da gledaju vremensku prognozu,hroniku, politiku ali nije kljucno sta neko kaze jer to zaboravis al ono sto je njima jeste bitno je slike i reportaze to ostaje u glavi ,ne rijec ne tekst,samo
Jer mislis da ti zasluzujes da ti neko puni glavu time ili bilo ko.A to nisi birao ni ti niti bilo ko,al analiziraj i vidjeces da je uvijek cilj isti strah i ogranicenje potencijala ljudskih
Znam ja to sve, kao što su počeli da nas plaše vremenskom prognozom.
Dolazi toplotni talas sa imenom "Lucifer", dolazi superćelijska oluja, ide ludilo čupa zemlju... Idioti.
Znam ja dobro šta ti govoriš, nego ti ne znaš šta ja govorim.Znaš ti vrlo dobro šta ti govorim, ali ok, samo napred, tvoja jetra, tvoj život.
Има га доста али се трудим да се што боље носим са њим. Некада успем некада не.Kako se nosite sa stresnim situacijama na poslu/koje su vezane za posao?
Kako one izgledaju i kako utiču na vas, kako neke od njih rešavate?
Има га доста али се трудим да се што боље носим са њим. Некада успем некада не.
Много ме нервирају поједини људи које срећем у послу, хтео ја то или не, они су ми главни проблем.
Што дуже буде "игнорисао" то горе по њега.Da li postoji mogućnost da ih ignorišeš, ukoliko ne rade direktno sa tobom?
Redovan posao držim čisto zbog staža. Ume da me iznervira ali površno jer mu je sama suština polu bitnaKako se nosite sa stresnim situacijama na poslu/koje su vezane za posao?
Kako one izgledaju i kako utiču na vas, kako neke od njih rešavate?
I to zavisi koliko ozbiljno shvatas posao. Ja, recimo, imam problem sa poslodavcima kad kazem da nemam nikakve velike ambicije , niti želju da trošim svu svoju energiju na posao. Kad sam bila mladja bilo mi je bitno da napredujem, da se dokažem, da radim što bolje, sad mi posao služi sami da zaradim i zbog tog staza. A poslodavac svaki očekuje da grizes , kidas za njegovu firmu kao da je tvoja. Kako da nou, evo krenula sam vecRedovan posao držim čisto zbog staža. Ume da me iznervira ali površno jer mu je sama suština polu bitna
Tako nekako je i kod mene. Suštinski shvatam posao ozbiljno u smislu da znam šta trebam da radim i tako to, međutim kada krene neko da me dribla samo se ubacim u BMK mod i sav stres nestane. Pored toga da ne bih došao u situaciju da zavisim samo od jednog prihoda i da me neko od poslodavaca ucenjuje time radim dosta toga part time i tu imam nekada i bolji prihod nego na samom poslu.I to zavisi koliko ozbiljno shvatas posao. Ja, recimo, imam problem sa poslodavcima kad kazem da nemam nikakve velike ambicije , niti želju da trošim svu svoju energiju na posao. Kad sam bila mladja bilo mi je bitno da napredujem, da se dokažem, da radim što bolje, sad mi posao služi sami da zaradim i zbog tog staza. A poslodavac svaki očekuje da grizes , kidas za njegovu firmu kao da je tvoja. Kako da nou, evo krenula sam vec
Ne znam da li si primetila ali kad im čovek da do znanja da može bez tog posla, više te ceneI to zavisi koliko ozbiljno shvatas posao. Ja, recimo, imam problem sa poslodavcima kad kazem da nemam nikakve velike ambicije , niti želju da trošim svu svoju energiju na posao. Kad sam bila mladja bilo mi je bitno da napredujem, da se dokažem, da radim što bolje, sad mi posao služi sami da zaradim i zbog tog staza. A poslodavac svaki očekuje da grizes , kidas za njegovu firmu kao da je tvoja. Kako da nou, evo krenula sam vec
Ne znam da li si primetila ali kad im čovek da do znanja da može bez tog posla, više te cene
Naravno . Kao što smo mi zameniljivi i oni su, njihova jedna firma , naših je 100. A i to da svi mogu lako da se zamene nije baš istina. Mnoge od nas su zvali i molili da se vratimo na neki posao nekad u zivotu , jer nisu svi bas tako lako zamenljiviNe znam da li si primetila ali kad im čovek da do znanja da može bez tog posla, više te cene
Ja mislim da u mnogim firmama u današnje vreme rukovodstvo zahteva od menadžmenta da podižu tenziju na odredjeni nivo, misleći da se tako dostiže bolja produktivnost. Bas zato na svakom drugom oglasu stoji ono čuveno:RAD POD PRIRISKOM.Da ti odmah naglase da postoji neko ko će da stvara pritisak, a moje mišljenje je da nijedan posao, pa čak ni u kuhinjama kada je haos, ne mora da bude pod pritiskom i tenzijom i da će zadovoljno osoblje dovoljno brzo izvršiti sve radne obaveze i bez pritiska .Постоје два начина да се реши сваки проблем:
1. Отворена конфронтација са људима који праве неусловно окружење и изазивају стрес;
2. Напуштање окружења.
Најгоре је када не може да се напусти окружење, а људи не могу да се доведу у ред.
Iz nekog mog iskustva bih rekao da neke firme imaju očajan menadžment i nesposobne rukovodioce koji su ko zna kako stigli su gde su stigli pa kada izgube živce zbog sopstvene nesposobnosti izbacuju frustracije i dižu tenziju kod radnika.Ja mislim da u mnogim firmama u današnje vreme rukovodstvo zahteva od menadžmenta da podižu tenziju na odredjeni nivo, misleći da se tako dostiže bolja produktivnost. Bas zato na svakom drugom oglasu stoji ono čuveno:RAD POD PRIRISKOM.Da ti odmah naglase da postoji neko ko će da stvara pritisak, a moje mišljenje je da nijedan posao, pa čak ni u kuhinjama kada je haos, ne mora da bude pod pritiskom i tenzijom i da će zadovoljno osoblje dovoljno brzo izvršiti sve radne obaveze i bez pritiska .
Заборавила си да додаш и "динамично окружење".Ja mislim da u mnogim firmama u današnje vreme rukovodstvo zahteva od menadžmenta da podižu tenziju na odredjeni nivo, misleći da se tako dostiže bolja produktivnost. Bas zato na svakom drugom oglasu stoji ono čuveno:RAD POD PRIRISKOM.Da ti odmah naglase da postoji neko ko će da stvara pritisak, a moje mišljenje je da nijedan posao, pa čak ni u kuhinjama kada je haos, ne mora da bude pod pritiskom i tenzijom i da će zadovoljno osoblje dovoljno brzo izvršiti sve radne obaveze i bez pritiska .
Da , da mlad tim i dinamicno okruženje ne znam sta meni znaci mlad tim kad sam matoraЗаборавила си да додаш и "динамично окружење".
Значи њима.Da , da mlad tim i dinamicno okruženje ne znam sta meni znaci mlad tim kad sam matora
Значи њима.
Ми нисмо никада били битни.