Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.252
Kako se nosite sa stresnim situacijama na poslu/koje su vezane za posao?
Kako one izgledaju i kako utiču na vas, kako neke od njih rešavate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Đoković se stresira za velike pare, ne 600e sa kojima treba da preživi mesec - da li je ta dva moguće porediti?Stres je samo pogresno tumacenje realnosti i naravno nekoriscenje svojih potencijala.Djokovic prvi kaze da stres gleda kao nesto pozitivno,a kada stres gledate kao nesto dobro i pozitivno vas mozak odma drugacije impulse salje na vasa tkiva i misice i cijelo tijelo je opustenije i produktivnije.Djokovic koristi tehnike disanja zbog fokusa veceg nevezano za stres al ga gleda kao nesto jako pozitivno,nikada necete imati probleme zbog stresa u zivotu ako ga gledate super pozitivno ,kao nesto sto je jako dobro i sto cuva od maloudsnosti i letargije
Teško, preteško. To će me sjebati skroz.Kako se nosite sa stresnim situacijama na poslu/koje su vezane za posao?
I sve ti je u poslu tako lagano da nemaš nikakav stres?Tako sto ne radim za druge za pocetak
Ali Đoković se stresira za velike pare, ne 600e sa kojima treba da preživi mesec - da li je ta dva moguće porediti?
Tacno. Sa ubrzanjem priliva informacija ubrzao se i zivot a stres je nikad veci u mirnodobskim uslovima. Imate stres koji vas pokrece ili blokira. Na zalost ovog drugog je sve vise.Nisam siguran da li stresa ima nikad više ili smo prosto prebombardovani u toku dana svim i svačim, sa hiljadu zvukova, slika, boja, zahteva, poziva i svega pa nam stres teže padne.
Ali Đoković se stresira za velike pare, ne 600e sa kojima treba da preživi mesec - da li je ta dva moguće porediti?
Mislim da mu sada to nije toliki stres kao nekada jer kontam da ima neku solidnu ušteđevinu za razliku od ovih sa 600eMoguće je, jer što i sam kažeš on se nervira za velike pare, njemu od njegovog tela, koncentracije, godina i same sreće, na koju ne može da utiče, zavisi to da li će taj dan inkasirati tri miliona evra ili neće.
To je mnogo veći stres od 600 evra mesečno.
Mislim da mu sada to nije toliki stres kao nekada jer kontam da ima neku solidnu ušteđevinu za razliku od ovih sa 600e
Postoje različiti pritisci pogotovu usled problema sa novcem. Lično se ne slažem sa ovim za Novaka i stress iz razloga što se te dve situacije po meni ne mogu porediti.Tačno, ali taj od 600 evra nema pritisak sebe, okoline, ne gleda ga 20.000 ljudi koji su platili kartu preko 10.000 evra samo da bi sedeli tu. Niko mu ne meri svaku izjavu, niko ne trči za njim na svakom koraku.
Zamisli ti sad Novaka, koji je planetarno popularni sportista, gde on može da ode da ga ne zaustavi 500 ljudi dnevno? Pa, samo to je stres. Zamisli ti jedeš i u pola zalogaja ti dođe neki bilmez i kao Nole, brate, može slika?! Mislim...
Postoje različiti pritisci pogotovu usled problema sa novcem. Lično se ne slažem sa ovim za Novaka i stress iz razloga što se te dve situacije po meni ne mogu porediti.
Otvorio sam i temu za stres usled plate do 600e pa možemo videti kako bi stvari izgledale iz perspektive drugih
Mislim da mu sada to nije toliki stres kao nekada jer kontam da ima neku solidnu ušteđevinu za razliku od ovih sa 600e
Recimo trenutna 2 stresa na poslu:
Loše planirano radno vreme od strane rukovodstva/firme - rešenje za to: ne žurim više za bilo šta što traže od mene
Ponavljanje istih problema iznova i iznova bez da se reše, a za rešavanje treba max sat vremena. Zbog tih problema koji se ponavljaju radim neke stvari i po 3 puta na dnevnom nivou više puta nedeljno - rešenje copy/paste pa neka se drugi stresiraju zbog toga
Alkohol mi pomaže.
Bez greške otklanja stres i depresiju
Zamaskira.
Vjera je resenje svega u Boga i univerzum
Za nekoga vera, za nekoga nešto deseto... Šta god koga veseli, samo mislim da poroci nikad nisu rešenje.
Porok licno meni uvijek je djelovao kao produkt nezahvalnosti covjeka prema Bogu i univerzumu koji sve su mu dali
Tvoje tijelo je tvoj hram,koji si dobio besplatno od Boga sa svim potencijalima da zivis jedan veliki i caroban zivot koji nazalost vecina ljudi ne zivi.Ti sve u ovom zivotu platis kucu,auto,plac,apartman,hranu,vodu,pa sve moguce poreze.Jedino sto sve vise vrijedi od toga je tvoje tijelo koje ti Bog daje a to si dobio besplatno.I sta sad ti radis sa svojim tijelom ako imas poroke,sta ti radis sa svojim hramom koji ti je Bog dao ako koristis alkohol itd.Pa ti onda iz nezahvalnosti prema Bogu i bahatosti rusis taj hram gadjas ga kamenjem,crtas grafitima po njemu,cinis najgore stvari u njemu.A nezahvalnost je po meni najgori grijeh.Nezahvalnost je najgore prokletstvo 100 puta gore od lijenosti.Ja cu da radim sa svojim tijelom sta hocu reci je nezahvalno prema Bogu ali to je opet i necije pravo.