StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
I sebi čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sebi čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem![]()
I ja i ja i ja, sa zakashnjenjem. Sve najbolje strelice i puuuuuuuuuNo ljubavi! Sretjan rodjendan!!!![]()
STRELAC 23. novembar - 21. decembar Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac ce sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema vecih inadzija nego sto su Strelci - iz inata ce cak prestati i da teraju inat. Obozavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odece im je rajfeslus. U ljubavi se lose oblace, ali se zato u seksu dobro svlace. Poslovi u kojima Strelci pokazuju najbolje rezultate: uzgoj otrovnih pecurki, pisanje uputstava za upotrebu fenova za kosu i pakovanje bureka u drvene kutije. Zdravlje: problemi sa radom ogledala ujutro. Omiljene ljubavne poze Strelca: "Grgoljenje", "Smuti pa prospi" i "Guscarica glode karabatak". Sta najvose pali i uzbuduje Strelce: golicanje po bedrima, konjiski rep i trljanje ruku. Strelce cete najlakse osvojiti ukoliko zapamtite sve vazne datume vezane za njih.
Boze,koliko strelceva na jednom mestu.Procitala sam sve ove poruke,i mogu reci da ima tu istine...
Ja sam strelac-bik.Odlikuje me da sam ambiciozna mozda i previse,tvrdoglava tako kazu,pravedna,i naravno samo bi pricala i pricala....
Dajte neki savet o ljubavi koji znak bi mi odgovarao?Zaludela me bila jedna devica-vaga...uh bilo pa se ne ponovilo
Nekada......Strelčevi strelčevi..
Jako ste nezgodni nekada.
ja sam strijelac u horoskopu ,sa podznakom u ribama,pa me zanima kakvi su ostali pripadnici ove kombinacije...s kim se slazu,sta vole itd... pozz![]()
obzirom na datum rodjenja, pred tobom je svetla buducnost![]()
Pa, zna se, KARTU ZA PUT OKO SVETA, recimo...![]()
Gde me nadje..STRELAC 23. novembar - 21. decembar Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac ce sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema vecih inadzija nego sto su Strelci - iz inata ce cak prestati i da teraju inat. Obozavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odece im je rajfeslus. U ljubavi se lose oblace, ali se zato u seksu dobro svlace. Poslovi u kojima Strelci pokazuju najbolje rezultate: uzgoj otrovnih pecurki, pisanje uputstava za upotrebu fenova za kosu i pakovanje bureka u drvene kutije. Zdravlje: problemi sa radom ogledala ujutro. Omiljene ljubavne poze Strelca: "Grgoljenje", "Smuti pa prospi" i "Guscarica glode karabatak". Sta najvose pali i uzbuduje Strelce: golicanje po bedrima, konjiski rep i trljanje ruku. Strelce cete najlakse osvojiti ukoliko zapamtite sve vazne datume vezane za njih.
eh strelice....ja bas zbog toga mrzim sebe....Gde me nadje..![]()