Strelac

I sebi čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem :P

viannen_13.gif
I ja i ja i ja, sa zakashnjenjem. Sve najbolje strelice i puuuuuuuuuNo ljubavi! Sretjan rodjendan!!!

STRELAC 23. novembar - 21. decembar Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac ce sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema vecih inadzija nego sto su Strelci - iz inata ce cak prestati i da teraju inat. Obozavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odece im je rajfeslus. U ljubavi se lose oblace, ali se zato u seksu dobro svlace. Poslovi u kojima Strelci pokazuju najbolje rezultate: uzgoj otrovnih pecurki, pisanje uputstava za upotrebu fenova za kosu i pakovanje bureka u drvene kutije. Zdravlje: problemi sa radom ogledala ujutro. Omiljene ljubavne poze Strelca: "Grgoljenje", "Smuti pa prospi" i "Guscarica glode karabatak". Sta najvose pali i uzbuduje Strelce: golicanje po bedrima, konjiski rep i trljanje ruku. Strelce cete najlakse osvojiti ukoliko zapamtite sve vazne datume vezane za njih.

STRELAC 23. novembar - 21. decembar Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac ce sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema vecih inadzija nego sto su Strelci - iz inata ce cak prestati i da teraju inat. Obozavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odece im je rajfeslus. U ljubavi se lose oblace, ali se zato u seksu dobro svlace. Poslovi u kojima Strelci pokazuju najbolje rezultate: uzgoj otrovnih pecurki, pisanje uputstava za upotrebu fenova za kosu i pakovanje bureka u drvene kutije. Zdravlje: problemi sa radom ogledala ujutro. Omiljene ljubavne poze Strelca: "Grgoljenje", "Smuti pa prospi" i "Guscarica glode karabatak". Sta najvose pali i uzbuduje Strelce: golicanje po bedrima, konjiski rep i trljanje ruku. Strelce cete najlakse osvojiti ukoliko zapamtite sve vazne datume vezane za njih.

...:lol:...

Boze,koliko strelceva na jednom mestu.Procitala sam sve ove poruke,i mogu reci da ima tu istine...
Ja sam strelac-bik.Odlikuje me da sam ambiciozna mozda i previse,tvrdoglava tako kazu,pravedna,i naravno samo bi pricala i pricala....
Dajte neki savet o ljubavi koji znak bi mi odgovarao?Zaludela me bila jedna devica-vaga...uh bilo pa se ne ponovilo

Ista
kombinacija.
Ne
znam,
uzas!!!
Ajd`reci
ti
meni...

Cao svima. Evo i ja malo da se ukljucim. :D
Od nedavno sam se i ja spetljala s jednim Strelcem, pa... Nisam do sada imala iskustva s njima, pa mi je "izazov". :) Moram da priznam, ta vasa neopisiva zelja za slobodom mi uzasno smeta! :worth:

Molim nekog kompetentnog za odgovor.Suprug mi je ovan-strelac a ja strelac-skorpija i super se slazevo, normalno, sa mnogo vike i dreke koja nikad ne traje dugo. Zabavljali smo se od mladosti(detinjstva,kako on tvrdi) i evo 3 godine smo u super braku. Imamo divno dete od 19 meseci a zbog njega vam se i obracam. Elem,dete je antihrist:evil::D, a mi ne znamo kako da ga vaspitavamo i sve radi po svom. Kako da se ponasamo,mnogo smo popustljivi,ako se neko razume neka napise nesto;beba je devica-vaga i totalno je drugacijeg temperamenta od nas dvoje a bezobrazniji nego mi zajedno. Ne shvatite ovo suvise ozbiljno ali bih ipak nesto rado cula o njegovoj kobinaciji od osoba koje proucavaju horoskop. Hvala

Gde me nadje.. :dash:

Back