Strelac

Rođen je 18.12.1963. godine u Oklahomi. Odrastao je u Springfieldu, u državi
Missouri. Bio je najstariji od troje dece u baptističkoj porodici...

Od 1989. do 1992. godine, pocheo je put njegove planetarne popularnosti. Prvi njegov
uspeh, prema mishljenju kritichara, bio je film Roberta Redforda "A River Runs Through It",
u kojem je igrao glavnu ulogu. Drugi veliki uspeh postigao je ulogom u filmu "Intervju sa vampirom",
gde je igrao zajedno sa Tomom Cruiseom. Film "12 majmuna" doneo mu je Zlatni globus i
nominaciju za Oskara, a filmovi koji su sledili samo su povetjavali njegovu popularnost:
"Sedam godina na Tibetu", "Klub boraca", "Biti John Malkovich", "Shpijunska igra"... Danas vazhi
za seks simbol Amerike i jedan je od najpozheljnijih mushkaraca na svetu i predmet je mnogobrojnih
tracheva. Bio je u vezi sa glumicama Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, a "trenutno" je njegovo srce
okupirala prelepa Angelina Jolie.

viannen_13.gif

Godishnji horoskop za 2008. godinu

viannen_12.gif

Veoma povoljna godina na poslovnom i finansijskom planu. Jupiter u vašem
prirodnom drugom polju novca, i u dobrim aspektima pobrinuće se da tokom cele
godine budete novčano potkovani i mirno spavate. Imaćete puno više energije i
ambicija nego što je to bio slučaj sa prošlom godinom. Određene okolnosti
motivisaće vas da preuzmete veću odgovornost i podignete standard življenja.

Posao
connie_13.gif

Poslovne aktivnosti zahtevaju da brzo donosite nove odluke i po svemu sudeći
prihvatite promene koje dolaze bez veće najave. Pred vama se može ukazati čitav
niz srećnih okolnosti koje ćete vi sa malo truda pretvoriti u uspeh. Nemojte
odustajati od zacrtanih ciljeva naročito u drugoj polovini godine. Povoljni
periodi u kojima možete očekivati pozitivne promene su početak Februara,
početak Septembra i kraj Novembra. U Martu ne bi trebali da započinjete nikakav
veći posao ili da investirate novac u nešto. Povoljni periodi za veće novčane
dobitke su početak oktobra i kraj novembra, tačnije izmedju 16 i 25 dana u
pomenutom mesecu. Tokom leta imaćete povećane dažbine i troškove, pa bi trebali
racionalnije da raspolažete sa novcem.

Ljubav
connie_49.gif

Usamljenost koju odavno osećate, bez obzira na to da li ste zaista bili sami
ili ne, dostigla je svoj vrhunac. Utisak da nemožete pronaći srodnu dušu
definitivno će biti srušen ove godine. Neko ko je podjednako odgovoran,
ozbiljan, ali i spreman da vam bude veran pojaviće se u vašem životu već u
februaru. U početku to neće delovati kao romansa koja obećava, ali ćete kasnije
uvideti da je ta osoba pravi izbor za vas. Tokom leta očekuju vas lepi trenutci
pored voljene osobe, prepustite se zadovoljstvu i ukoliko budete u mogućnosti
odputujte na more. Idealan period za takvo putovanje je izmedju 10 i 22 juna.
Manju emotivnu krizu možete osetiti krajem godine, tačnije izmedju 5 i 16
Novembra. Potrudite se da ostanete dosledni ljubavi i verni partneru i počnite
da razmišljate zrelije i ozbiljnije.

Zdravlje
viannen_76.gif

Zdravstveno stanje biće vam dobro sve do Oktobra. Tada se mogu javiti manji
problemi sa ledjima i reproduktivnim sistemom. Takodje bićete skloni upalnim
procesima i virusnim oboljenjima. Uzimajte dovoljno vitamina i što više
pešačite.

Treba imati u obziru Pluton koji donosi transformacije kako u periodima po petnaest godina tako i u odredjenim znakovima.

Strelac najbolje funkcionise kada ima licnu slobodu i rutina i ovaj materijalni svet ga sputavaju. Ne znam za druge, ali meni putovanja bez prijatelja nekako nisu ok i ne daju mi osecaj, odnosno "nesto" za cim tragam. Tipican sam Strelac :) ali me usporavaju neki aspekti kao i prva Kuca u Raku, Mesec u Vagi...
Ono sto mene najbolje moze da opise jeste filozofija, sloboda razmishljanja(asc u Blizancima, btw) kao i entuzijazam, iskrenost pre svega :D i naravno, smeh i osecaj da pripadam necemu sto je vise od ove 3D... Neogranicenost, svakako ili teznja ka spoju konacnog i beskonacnog.
Nego - imam Merkur na 18* Device sto samo po sebi govori o tome koliko dobro igram snajperom u Counter-Strike-u hahaha :D
Pozz za sve Strelceve! :D Koji jednostavno moraju da budu optimisticni u pogledu svega :D

Za Ninani..

Strelac/Rak

U ovom spoju znaka i podznaka rađa se prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervisana i puna razumevanja, obdarena velikim humanizmom.

Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako i u onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i neverovatna lakoća da se u celosti posveti nekom idealu. Treba naglasiti da je reč o veoma senzibilnoj prirodi koja često trpi razočaranja u životu. Osećanja su joj maksimalno razvijena i, obzirom da nisu uvek podržana neophodnom čvrstinom, izazivaju sukobe u duši ovakve osobe.

Strelac - Rak voli pokret i putovanja, ali ne ume da se otrgne iz korena. Kod njega su udruženi velika duševnost, osećajnost, toplina, sposobnost za univerzalnu ljubav, mašta, romantika, snovi za visokim moralom, osećaj za pravdu, najviše sposobnosti intelekta i duh sposoban za sticanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar i idealista, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osećanja, koja takođe u mladosti vrlo snažno deluju, dominiraju nad Jupiterijanskim intelektom i duhom.

Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava da ostvari sklad između idealnog sveta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svetova izlaže ga teškoćama i čestim promenama. U zrelom periodu života duh se stabilizuje i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentiše ovu osobu, koja je zbog svoje osećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može da sruši njenu dubinsku ličnost...

Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipični Strelac i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Emocije su Vam veoma jake, uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Altruizam koji osećate u sebi biće odlučujući kod izbora Vaše profesije. U osnovi ste stidljivi pa su Vam, da biste stvarno procvetali, potrebni ljubav i ohrabrenje.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. Podložni ste uticajima sredine i posle prvog susreta sa Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osećanjima i krhkom sigurnošću. Izgledate kao neko ko je veoma brižan, vodi računa o drugome i vrlo je "zaštitnički tip", ali se iza toga vrlo često krije deviza "lako ćemo". U prvi mah, Vi naprosto zavodite svojom iskrenom ljubaznošću, spontanošću, svežinom.

Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvek realno. Sanjate o avanturama, o proboju ka novom, o istraživanju nepoznatog. Voleli bi da napravite neku ludost, ali se bolje osećate na sigurnom, u skladu sa Vašom potrebom za samozaštitom i subjektivnom senzibilnošću.. Izbegavajte da imate iluzije o sebi ali i o drugima..

e da mi je neko pricao da sam ovako pametan, ja mu ne bih verovao :) stormica me prosvetlila, otvorila mi oci, nisam vise otac Makarije :)
Onaj deo oko nesigurnosti jedino ne moze da se primeni na mom slucaju...mozda sam kao mladji bio stidljiv i nesiguran...sad jedem zivu decu :)
Srecan rodjendan strelica86 :)...sa veeelikim zakasnjenjem...

Back