Strelac

Za SAMANTHU JONES

Ja sam Strelac i jako dugo sam bila u vezi sa jednim Bikom!Inace znam jako puno parova kombinacije Strelac-Bik!U principu to su potpuno razliciti znakovi,Bik je tradicionalan,domaci tip,Strelac voli avanture i sve sto je novo,Bik je cvrsto nogama zemlji i realan,dok je Strelac u idejama i apsolutno nerealan,Bik je uglavnom vrlo pasivan i inertan,a Strelac tesko da moze da svrti na jednom mesto,itd,itd...Ali,izgleda da se ova dva znaka po necemu privlace.Zapravo,cini mi se da se upravo privlace zbog svojih suprotnosti!Znam da si u svim knjigama i sajtovima citala da veza izmedju ova dva znaka nikako ne moze opstati,ali ne veruj im!Ja sam sama iskusila, a znam jos najmanje deset parova ove kombinacije.Mislim da je kljuc njihovog uspeha obostrana tolerantnost!

Kada bi bili jos malo vise inteligentni strelci bi bili potpuno fatalni.Kod strelaca mi se svidja komunikacija, durzeljubiovst, aktivni su, neposredni, ali svidja mi se i to sto im fali malo takta tako da mi blizanci mozemo da se igramo sa njima.

Стрелчеви, погледајте какав диван дан је пред вама!

Strelac
23.11 - 20.12

Postižete neizmeran uspeh. U posebno povoljnom položaju nalaze se oni pripadnici znaka koji se bave proučavanjem filozofije, umetnosti i teologije. Neka vas ne uspavaju lovorike, jer se morate čuvati "zlih ljudi", iznuđivanja odluka i nezgoda. Ukoliko pojačate dozu opreza, rizik ćete svesti na minimum. Pošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji.

Strela:
Стрелчеви, погледајте какав диван дан је пред вама!

Strelac
23.11 - 20.12

Postižete neizmeran uspeh. U posebno povoljnom položaju nalaze se oni pripadnici znaka koji se bave proučavanjem filozofije, umetnosti i teologije. Neka vas ne uspavaju lovorike, jer se morate čuvati "zlih ljudi", iznuđivanja odluka i nezgoda. Ukoliko pojačate dozu opreza, rizik ćete svesti na minimum. Pošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji.

...ima istine moram da priznam... :)

Nestasna Ameba:
Samantha, sestro slatka, smota li ti konacno Strelca? Nije me bilo jedno vreme na forumu, mozda sam nesto propustila. U svakom slucaju, zelim ti sve najbolje :D

Nisam smotala ni jednog ali oni mene jesu,..u poslednjih 6 meseci kako se gnjavim ovde,...imala sam 5 strelceva,...i samo na njih nailazim....Ubicu se...zato sam pitala da li ima to neke veze kada je mesec u strelcu?

Strela:
Стрелчеви јел планирате неко путовање, летовање?

Ja bila tj. vratila se! Destinacija Tunis. Ovo mi je bilo jedno od najlepsih putovanja ( ako ne i najlepse)!
Jel se to zvezde igraju sa Strelcevima? Prosto ne mogu da verujem koliko je pozitivne energije bilo oko mene i u meni. Cak sam imala utisak da su sitne nezgode bile kontrolisane da ne pokvare opsti utisak.

A u kom znaku je Tunis, ako ne pitam mnogo?

Не секирај се за Плутон, колико сам обавештена није Плутон тако лош ни злокобан... Још цео јул је ту, а онда август, септебар и октобар биће ретроградан.

Jao, Bili je strava!!! Divan je!
Pa, on još uvek ima pločice na stomaku :D u tim godinama još izgleda kao mladić... naravno, skoro ;) izdaleka je isti kao i pre 15 godina!
Dokaz da je stanje duha najvažnije, a ne godište u ličnoj karti!

Nestasna Ameba:
Jao, Bili je strava!!! Divan je!
Pa, on još uvek ima pločice na stomaku :D u tim godinama još izgleda kao mladić... naravno, skoro ;) izdaleka je isti kao i pre 15 godina!
Dokaz da je stanje duha najvažnije, a ne godište u ličnoj karti!

Сјајно изгледа и одличан је на сцени, доводи публику до делиријума. Је си ли била у НС?

Hej,caos!Ja sam Strelac/Devica i ponekad prosto poludim zbog svog znaka.Osecam da mi znak i podznak toliko guse jedan drugog da je to nemoguce opisati-totalno su razliciti.Inace,najvise se druzim sa Vodolijama i Blizancima,Vage nekako ne mogu mnogo da svarim-tacnije -one su mi nekako toliko promenljive da jedan dan mogu totalno da me ubedace i uniste svojim ponasanjem,a drugi dan mogu da ih obozavam.Sto se tice ljubavi,definitivno se mnogo cimam na Skorpije,pa me zanima-kako se moj znak (strelac/devica) slaze sa skorpijama-pogotovo kada je u pitanju skorpija/vaga......?I jos nesto,jel zna neko da radi natalne karte-volela bih da mi neko nesto vise kaze o mom znaku.Ako neko zna,neka se javi,da znam da bih ostavila podatke......:)))))
pozdrav svim strelchicima!Najjaci smo!:)

Viccky88:
Hej,caos!Ja sam Strelac/Devica i ponekad prosto poludim zbog svog znaka.Osecam da mi znak i podznak toliko guse jedan drugog da je to nemoguce opisati-totalno su razliciti.Inace,najvise se druzim sa Vodolijama i Blizancima,Vage nekako ne mogu mnogo da svarim-tacnije -one su mi nekako toliko promenljive da jedan dan mogu totalno da me ubedace i uniste svojim ponasanjem,a drugi dan mogu da ih obozavam.Sto se tice ljubavi,definitivno se mnogo cimam na Skorpije,pa me zanima-kako se moj znak (strelac/devica) slaze sa skorpijama-pogotovo kada je u pitanju skorpija/vaga......?I jos nesto,jel zna neko da radi natalne karte-volela bih da mi neko nesto vise kaze o mom znaku.Ako neko zna,neka se javi,da znam da bih ostavila podatke......:)))))
pozdrav svim strelchicima!Najjaci smo!:)

Вики, поздрав и теби и осталим Стрелчевима. Видећу сутра, односно данас кад устанем мало по књигама па ћу да ти нешто напишем.

Вики88, не предхоним странама је било нешто о твом подзнаку:
Стрелац - Девица

Иако је резервисан и забринут да не направи погрешан корак, он је врло ефикасан, луцидан, организован и велики ентузијаста. Он унапред и постепено анализира оно чиме је мотивисан. Обуздава свој ентузијазам пре него што добро организује посао и не ступа у акцију пре него што се увери да је терен чист. У том тренутку у великом стилу ступа на сцену и запрепашћује све тиме што је успео да оствари оно што је желео. Што се тиче љубави, ту се не усуђује да учини нешто непромишљено. Он се предаје, повлачи се, чува се, одушевљава се. Уколико предложите нешто конкретно будите практични и сетите се да он може побећи. Чим изгуби самоконтролу он ће схватити да од њега очекујете само авантуру.

................................................................................................................................................
А ово што се тиче твог слагања са Шкорпијом/Вагом, надам се да ће се већ неко појавити ко ће ти то протумачити.

Heeeeeej!Hvala:))samo nemoj da me zoves VIKI,mrzim to:)) Zato sam stavila dva slova C u nadimku,da bi se citalo kao V I C CK Y ,tj.kao po cirilici-Vicki:)
Znam,znam,nisam normalna:)))

Da, da, da.....BILLY fuckin' IDOL. Jeste strelac, ma...covek je CAR! Neprevazidjen.....zari i pali, prasi...i extra izgleda, zaista je odrzao lekciju - kako treba da zvuci jedan rok koncert! *RESPECT*
Inace i ja sam strelac a rodjendan mi je 18.12. kad i Brad Pitt-u. Dobar je i Bred....smeker. :D

Стрелчеви ево шта нам кажу астролози за ову недељу.

Strelac
23.11 - 20.12

Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično!

Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Zdravlje: Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi vezani za kilažu. Holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi, predstavljaju cenu hedonističkog načina života.
Ljubav: Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.
Savet: Krenite u akciju bez straha od promašaja. Strelac uvek gađa u centar, pa stoga ne oklevajte.

mojih 4.godine iskustva sa jednim strelcem\rakom, a ja sam skorpija\blizanac:

znali smo da osetimo sta kome u kom trenutku treba,i da ne kazemo.skoro savrseno!al nas ubi njegova ljubomora(verovali ili ne).kao da smo se previse voleli da bi uspeli.ne bi da smaram sa tom pricom,samo sam htela da kazem da ste :) :) :) uh..

pozdrav ;)

Стрелчевима и свима који воле Стрелчеве, ево неких занимљивости о кристалима.

K R I S T A L I

KRISTALI - DEJSTVO

Ogromna je moć, snaga i misterija kristala. Oni predstavljaju raspuknuto srce Velike majke i nose nam informaciju od nje.
Kristali su simbol srca, Sunca, Meseca, Svetlosti, boje i toplote. Simboli su skrivenog znanja i istine.
Kristali se koriste u svrhu samoisceljenja i isceljivanja drugih, što je njihova najbitnija uloga. Svaki od njih ima određenu vibraciju i boju, i odgovara određenom stanju svesti, emocija i tela.
U onom trenutku kada poželite da nađete sebi kristal, i on je negde poželeo da nađe vas. Učinite prvi korak i potražite ga. Kada se nađete u kontaktu sa kristalima, vaš kristal će vas pozvati i to je onaj prvi koji ugledate. Nemojte se dvoumiti i dalje birati ako vam se ovaj ne učini dovoljno lepim ili sjajnim. Nemojte dozvolite da vas lepota i sjaj vode, već iskrenost prema sebi.
Kada donesete kristal kući, morate ga očistiti, napuniti i programirati. Morate njegove vibracije uskladiti sa vašim. On će vam biti prijatelj, zaštitnik, iscelitelj, vodič, ukazivaće vam na pravi put i pomagaće vam da se na tom putu snađete...
Isceliteljsko dejstvo kristala je veliko. U prvom redu oni vode isceljenju duha i duše što dovodi do isceljivanja tela. Uvek deluju na uzroke raznih stanja i vode tome da posledice nestaju same.

Kristalima se može isceljivati na više načina:

- Programiraju se i nose se sa sobom. Svaki kamen se obradi i ukoliko ih ima više, doda se čistač - balanser, spakuju se u adekvatnu torbicu i nose se uvek sa sobom.
- Programiraju se i ostavljaju u prostoru. Obrađeno kamenje se ostavi u posudi od prirodnog materijala u prostoru gde se provodi najviše vremena.
- Direktnim postavljanjem na telo. Boja je ta koja deluje na eterično telo i treba voditi računa da kamenje ne stoji duže od dvadeset minuta na telu.
- Preko slike. Na fotografiju celog tela postavi se odredeno kamenje i ostavi se da deluje.
- Spravljanjem eliksira i kupki. Eliksir od apofilita isceljuje pluća, od karneola abdemen, od mesecevog kamena omogućuje začeće, od ametista - deluje na sinuse i migrene... Kupka od aventurina smiruje kožu...
- Spravljanjem ulja. Mešavine eteričnih i hladnoceđenih biljnih ulja sa dodatkom određenog kristala u određenim uslovima mogu delovati na miran san, antireumatski, na podizanje potencije, vitalnosti, životne snage...

KRISTALI - A

AHAT - BELI
- S spaja duh sa dušom i telom...

AHAT - MAHOVINA
- Uči nas spontanosti...

AHAT - PLAVI
- Oslobada od strahova.

AKTINOLIT
- Omogućuje spoznaju grešaka i uči nas kako da ih ne ponovimo.

AKVAMARIN
- Pomaže ispoljavanju nežnih emocija kojih ste se nekada stideli...

AMAZONIT
- Budi uspavanu ženu u ženi i pomaže osvešćivanju jin - strane...

AMBER
- Donosi mir u telo...

AMBLIGANT
- Otvara zatvorene puteve...

AMETIST
- Kamen koji otvara sedmu čakru, donosi mir i duhu i duši i telu.

ANDALUZIT
- ovaj kamen možemo programirati da nam donese inspiraciju za novi posao...

APAČ
- Ritualni kamen starih Apača; pomaže da nađete svetlost na kraju tunela...

APOFILIT
- Oslobada stega i svega onog što guši...

ARAGONIT
- Obasjava drugo od tri sunca u telu - solarni pleksus i dovodi do oslobadanja davno nastalih blokada i ograničenja.

AVENTURIN
- Provodnik energije u telu i auri i dobar zaštitnik prostora...
AZURIT
- Kamen koji donosi želju da se krene putem sebe...

KRISTALI - B

BERIL
- Pomaže u periodima transformacije...

BISER
- Kamen morskih dubina - vodi dubinama duše...

KRISTALI - C

CELESTIN
- Spaja i dozvoljava komunikaciju sa višim sferama i anđelima...

CIRKON
- Skida sa nas etikete lažnog morala...

CITRIN
- Oslobada ustajalu energiju u solarnom pleksusu...

CRNA STENA
- Omogućuje dobru koncentraciju i odličan je zaštitnik protiv svih vrsta stranih delovanja...

CRNI ONIKS
- Pomaže u procesu samosagledavanja i rušenju ega. Dovodi do stabilizacije...

Back